לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-04-2008, 19:30
  TomAz TomAz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.02.07
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Rationalist שמתחילה ב "מה הקשר בין ה-SATA (שהותקן..."

קודם כל...כל מה שיאמר ממני נוגע בבורות מיחשובית בסיסית אך עם רצון ללמוד את הבעיה

נשמע לי הגיוני שלוחות SATA2 הינם בעליי דרייבר שונה מקודמיהם עכשיו במחשב הנוכחי הוחלף הלוח אם והוספו כוננים ,החשד שלי הוא שלמרות שיש צורך בפירמוט המחשב בעת החלפת לוח אם ,הכוננים הישנים יותר נשארו כפי שהיו...המחשבה שלי זרמה לכיוון שאולי אין לי דרייבר של SATA (שאינני יכול לומר בבטחה שהותקן בהצלחה אבל נגיד שכן) ובשל כך למערכת ההפעלה קשה לזהות קבצים כאלו או אחרים ...אבל זה רק מחשבה

לגבי מנהל ההתקנים אני לא רואה שום בעיה ,על פניו הכל תקין מבחינתו..האמת שאת הסאונד סידרתי ע"י UPDATE DRIVER משם וכיוונתי אותו לקובץ הסאונד שעשה בעיות....
נותרה רק בעית הביוס ...אוטוטו אני אצלם ואעלה...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-04-2008, 19:38
  Rationalist Rationalist אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.05
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי TomAz שמתחילה ב "קודם כל...כל מה שיאמר ממני..."

כל עוד יש רצון ללמוד - הכל בסדר. לא התכוונתי לשאול בנימה מזלזלת, ממש לא. בסה"כ רציתי להבין מה בקשר בין שני דברים שלכאורה לא קשורים מיידית.

לוחות Sata, Sata2 וכו' לפעמים דורשים מנהל התקן כזה או אחר לזיהוי ולהתקנה, אך בשלב בו אתה נמצא - קרי, מערכת חלונאית עובדת - אין לדבר השפעה. כלומר, אם היה צורך במנהל התקן, הרי שכבר התקנת אותו בהצלחה. הכונן מזוהה, וזה מה שחשוב.

ההתקנות שנכשלו (ואני מבין שהתגברת על הבעיה) לא נגעו למנהל התקן ה-Sata. הן נגעו ללוח האם שהוחלף, ושבאתר התמיכה שלו (בתקווה), יש את כל הקבצים הדרושים לעדכון.

אם נשארה בעית BIOS, הרי שהיא לא חמורה במיוחד - בכל זאת, אתה מגיע לסביבה חלונאית. ייתכן ומדובר בהגדרה שיש לשנות, וייתכן שכדאי לעדכן את גרסת ה-BIOS. כנראה שאין לזה ממש קשר ל-Sata, אלא אם כן הבעיה נוגעת לזיהוי Sata2 כ-Sata, לפגיעה בביצועים בשל זיהוי כושל זה, ועוד.

צרף את אותה תמונה ונבין ביחד מה קורה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:17

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר