לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-04-2008, 16:28
  Yonihai20 Yonihai20 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.04.08
קבלת חריג חיר לחייל בסדיר

לכל משתמשי הפורום היקרים שלום רב.

אפתח בהצגת הסיפור שלי עד עכשיו בצבא כדי שהדברים יהיו יותר ברורים.

אני התגייסתי בנוב' 06 לגולני, עשיתי גיבוש יחטיות והגעתי לגדסר. סיימתי את הטירונות המהנה בבא"ח 1 ומשם המשכתי לטירונות יחידה המהנה (אם כי קצת פחות) בשטח 100. במהלך אחד האימונים הכיפיים שנערכים במקום קרעתי את הרצועה הצולבת בברך שמאל ועשיתי קציצות מהמיניסקוס החיצוני שלי. במשך יום שלם הייתי החייל היחיד בשטח 100 שמותר לו לשבת, עד שפינו אותי לבית חולים, משם לר"מ 2, משם כעבור כמה חודשי פיזיותרפיה - לחדר ניתוח, משם הביתה עם פרופיל 24 לחצי שנה.

חזרתי לצבא לפני כשבועיים עם תום הפרופיל 24, ולאחר מאבקים בוועדה הרפואית הצלחתי להוציא לעצמי את הפרופיל הקרבי 72. רק מה, אני יותר מדי אוהב את גולני כדי לקחת את הקיטבג שלי וללכת לשרת בשריון. כרגע השאיפה שלי היא לקבל פרופיל חריג חי"ר וללכת לגדוד 51 לסיים שם את השירות, מבחינת החטיבה הבהירו לי שאין בעיה עם הפז"מ שלי והם ישמחו לשבץ אותי שם.

אז כרגע מה שנשאר זה המכשול הרפואי. ניסיתי למצוא מידע בפורום אבל כל המידע היה בעיקר בנוגע למלש"בים ולא לחיילים. מה גם שהטלפון שמצאתי פה של מדור רפואי תל השומר כנראה לא מעודכן, כי אני מתקשר לשם נון-סטופ ואין שם מענה. מכיוון שאני בצבא ואין לי הרבה זמן חופשי ואני צריך לנהל את כל המאבק הזה בעצמי, כדאי שהוא יהיה יעיל ואני לא סתם אאבד את עצמי בסבך הביורוקרטיה הצבאי.

כאן בדיוק אני זקוק לעזרתכם. בעיקר חשוב לי לדעת מול מי אני צריך לנהל את זה, מי נותן את האישור. יש לי המלצות מרופאים ויש לי מכתבים מהחטיבה שהם רוצים אותי ויש לי מכתבים שכתבתי ויש לי הכל.

עכשיו רק נשאר לגלות מי אמור לקרוא את זה.

מישהו יכול לעזור?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:40

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר