לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-04-2008, 03:00
  Avinoam666 Avinoam666 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.11.05
האם שוטר שח"מ יכול לעבוד כסייר של חברת אבטחה?

יש לי שאלה לחברי הפורום, אני מניח שיש פה כמה אנשי משטרה שבוודאי מבינים בזה כך שאשמח אם תוכלו לענות לי...

אני שוטר שח"ם מזה שנה וחצי משרת במשל"ט של אחד המחוזות הגדולים בישראל ולאחרונה הציעו לי לעבוד בחברת אבטחה שמפעילה גלאי פריצות/אזעקות(לצורך העניין נקרא לחברה X) בתור סייר של החברה או בתור מוקדן שלהם.

בתור מוקדן של X אני לא רואה שום בעיה שאעסוק בזה כיוון שאני לא רואה ניגוד עניינים בנושא וגם אף אחד לא אמור לדעת מזה.

בתור סייר אבטחה שלהם זה נראה לי בעייתי כיוון שמדיניות החברה קובעת שסייר לעולם לא יתעמת או "יחתור למגע" עם פורץ/עבריין/פושע אלא אם הוא מסייע לשוטר שבאופן מפורש ביקש ממנו לעזור לו וגם מזה הם מעדיפים שתמנע... אז נניח ואני עובד כסייר של X מצד אחד יש את מדיניות החברה שקובעת שאסור לי להתעמת עם פורץ, מצד שני יש את פקודת המשטרה שאומרת שאני חייב לעשות את זה... מה עושים? זה בכלל מותר לי לעבוד בעבודה כזו?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-04-2008, 12:10
  ג'ון מקליין ג'ון מקליין אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.01.06
יש לי דוגמה ממג"ב אם זה עוזר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Avinoam666 שמתחילה ב "האם שוטר שח"מ יכול לעבוד כסייר של חברת אבטחה?"

כשעבדתי כמאבטח במועדון בת"א (לפני גיוסי למשטרה ,וגם בשנה האחרונה לשרותי בצה"ל ) הייתי עובד
עם עוד בחור שהיה בשירות סדיר במשל"ט במג"ב בעוטף ירושלים
בהתחלה אני לא יודע אם הוא היה מאושר לעבוד באבטחה אבל ערב אחד כשמישהו השתכר והתפרע במועדון
ובמהלך ההתפרעות הוציא אקדח !!!!
(בדיעבד הסתבר כי מדובר בקצין צה"ל !!! )
השתלטנו עליו והוצאנו אותו החוצה והמגבניק (שהיה בתחילת שירותו לוחם אך עבר למשל"ט עקב בעיות ת"ש )עצר אותו עד שתגיע ניידת משטרה
שורה תחתונה לאף אחד לא היה ספק שהמעצר היה מוצדק אבל האירוע נודע לפיקוד ונאמר לו שהוא לא יכול לעבוד כמאבטח מכיוון שישנו קונפליקט בזמן אירוע מכיוון שהוא גם שוטר

אני רוצה לציין שאותו מאבטח במועדון אחר במהלך חיפוש תפס קוקאין במהלך חיפוש בכניסה למועדון
וביצע עיכוב הזמין ניידת ואף מילא דוחו"ת פעולה תפיסה וסימון כנדרש
כמובן יכול להיות שבמקרה שלו אולי הקונפליקט היה יותר גדול מאשר של מישהו שיושב נגיד במוקד של חברת אבטחה
בכל מקרה אם אתם רוצים לדעת מה קרה לאותו מגבני"ק ,לא נפלו עליו חזק מדי וכיום אפילו הוא משרת בנחשון (יוצא לי להיתקל בו לפחות פעם בשבוע במסגרת העבודה)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:05

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר