16-04-2008, 15:49
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.04.08
|
|
|
בחילות והקאות בנסיעות
שלום,
מאז שאני זוכר את עצמי יש לי בחילות בנסיעות. כשזה מתבטא בנסיעה של 10-20 דקות זה בסדר, אבל כשזה מגיע לנסיעות של 40 דקות ומעלה זה כבר בעיה.
אני משרת כרגע בבסיס פתוח, הבעיה היא שלוקח לי להגיע לבסיס בערך שעה וחצי-שעתיים וזה כלול ב3-4 אוטובוסים.
פניתי לרופא מומחה שהפנה אותי לבדיקת דם. הבדיקת דם יצאה תקינה.
הבעיה שלי היא שלא תמיד אני מקיא, אני תמיד סובל מבחילות, אבל לא תמיד מקיא. אני גם לועס לימון בזמן הנסיעה אז זה עוזר, אבל התחושה וההרגשה נוראית.
מה אני אמור לעשות כרגע? פניתי אל המשקית ת"ש והיא אמרה שבשביל לעבור בסיס אני צריך המלצה מרופא מומחה\קב"ן וגם אז זה לא תמיד מתקבל. כרגע התור שלי לרופא מומחה הוא עוד כחודש וחצי ואני פשוט לא מסוגל להמשיך במצב הזה. מה גם שאם אני אבוא לרופא המומחה והוא יראה שהבדיקות דם תקינות תיווצר סתירה כלשהי בין הנתונים לבין מה שאני אומר.
חשבתי לפנות לקב"ן ולהגיד לו שאני ממש מתקשה מבחינה פיסית וגם מבחינה נפשית. אנשים באוטובוס מתרחקים ממני, יש כאלה שאפילו מרכלים עליי וקוראים לי "ההוא שמקיא" "זהירות אל תתקרב שלא יקיא עליך" וכו'. אני ממש לא מסוגל להמשיך במצב הזה.
האם קב"ן יכול לעזור לי? אני לא רוצה להצטייר כ"משוגע" או משהו בסיגנון, אבל אני ממש סובל מבחינה נפשית גם מההקנטות מהחיילים, מהמבטים שהאנשים שנוסעים לאיתך זורקים אליך וגם ההרגשה הפנימית שאני כל הזמן מוצץ לימון ומרגיש רע בנסיעות.
הבדיקות דם הם כדי לבדוק האם אני מקיא בצורה כרונית. הקטע הוא שאני לא כ-ל הזמן מקיא, אני כ-ל הזמן מרגיש בחילה, אבל לא כל הזמן מקיא! זאת הבעיה.
יש לי בסיס גדול מאוד ליד הבית במרחק הליכה! במידה ויעבירו אותי לשם הבעיה שלי תפטר.
מה עליי לעשות? האם לפנות לקב"ן? דיברתי עם המפקד שלי והוא אמר לי "אל תדאג, אתה תתרגל. לכולם זה קשה בהתחלה" :\
מה יש להתרגל?? מגיל 5 אני עם בחילות באוטובוסים!
בבקשה תעזרו לי...
יואב.
*יש לציין שגם ניסיתי כל מיני כדורים, סירופים, תרופות סבתא.. לא עוזר.
נערך לאחרונה ע"י יואב-שטיין בתאריך 16-04-2008 בשעה 16:19.
|