לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-04-2008, 16:51
  metooshelah metooshelah אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.06.03
המלצה תחרות ביקורות לרגל החג :) - עודכן

אז ככה:
מהיום, ועד יום חמישי שבוע הבא ניתנת לכל אחד הזדמנות לכתוב ביקורת על איזה משחק שהוא רוצה, באיזו צורה שהוא רוצה. הזוכים יזכו בצל"ש והמצו"לשים מבינינו יזכו לדרגת מומחה. אלו שכבר יש להם דרגת מומחה יזכו בטובות הנאה שמוסריותן מוטלות בספק.

הכללים: על הביקורת להיות בת 400 מילים לפחות. סיכום הביקורת (הניקוד) צריך לכלול את המאפיינים הבאים:
סאונד, גרפיקה, שליטה, אורך חיים והנאה. ניתן, אך לא רצוי להוסיף מאפיינים נוספים (בעיקר כדי לשמור על הסדר הטוב).
סיקורי ווידאו יותר ממוזמנים להשתתף בתחרות בתנאי ששם המשתמש מופיע בתחילת הביקורת והביקורת באורך של בין 6-10 דקות.
עקב צידוד של הרגילה שלי, ניתן להרשם עד ליום ראשון הבא, ולכתוב ביקורות עד יום רביעי שבוע הבא. את הביקורות שאתם כותבים נא לכתוב באשכול זה בלבד.

כמובן שניתן גם לכתוב ביקורות מחוץ לתחרות להנאת הגולשים

בהצלחה לכולם!

נערך לאחרונה ע"י metooshelah בתאריך 22-04-2008 בשעה 23:56.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-04-2008, 22:39
צלמית המשתמש של q_man
  q_man q_man אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.06.04
TrackMania Forever Review :D
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי metooshelah שמתחילה ב "תחרות ביקורות לרגל החג :) - עודכן"

טראק מניה הוא משחק מרוצים ארקיידי. במשחק יש מטרה אחת ויחידה : לסיים את המסלול בזמן הנמוך ביותר.
בלי מודיפיקציות בלי בחירה וכיוונון של מכוניות ובלי נייטרוס ושאר שטויות.
בכללי אני לא חובב של משחקי מרוצים והנסיון שלי בתחום מסתכם בעיקר ב-NFS ומרדפים ב-GTA,
אבל אני כן חובב של משחקים חינמיים ו-TMF הוא בין המשחקים החיניימים המושקעים יותר שיצא לי לראות. (ניתן להורדה מהאתר הרישמי של המשחק)

המשחק מוותר מראש על נסיון מיותר לבניית סיפור ועלילה בז'אנר שמעולם לא הצטיין בכך ועובר ישר לאקשן.
עם התחלת המשחק יעלה חלון (שנעלם לאחרונה מתעשיית המשחקים וחבל שכך) ובו ניתן לעדכן את המשחק, לשנות את ההגדרות, להתחיל לשחק, לנסות למצוא עזרה ב-FAQ או לצאת.
אחרי שלחצנו על Play נגיע לתפריט הראשי בלי שום אינטרו, לוגו או סרטון.
מהתפריט הראשי אפשר לבחור בין משחק לשחקן יחיד, משחק און ליין ומשחק רשת (LAN).
אפשר גם להיכנס לעורך ולבנות מסלולים לעצב מכונית או לערוך סרטון של מירוץ ששמרתם.
בנוסף לכל אלו ישנו גם פאנל עליון בתפריט הראשי שמאפשר לכוון את עוצמת המוזיקה והאפקטים הקוליים של המשחק,
לשנות רזולוציה ולעבור ממסך מלא למצב חלון ובחזרה ואפילו לעבור למצב תלת מימד (אם יש לכם משקפיים ועצבים בשביל זה).
מאוחר יותר במשחק כשהמוזיקה המונוטונית הופכת למשעממת הפאנל הזה הופך לשימושי ביותר
כי הוא בעצם מאפשר כיבוי של המוזיקה הזו והפעלה של הדיסק האחרון שקניתם כמובן.

מצב השחקן היחיד במשחק מורכב מחמישה חלקים (לבן-ירוק-כחול-אדום-שחור) העולים בדרגת הקושי בערך מבינוני לקשה דרך קשה מאוד ועד בלתי אפשרי.
יכול להיות שאני לא הנהג הכי טוב, למרות שאני כן מצליח לנצח פה ושם במולטיפלייר, אבל לקבל מדליית זהב במסלולים האדומים האחרונים זה לא אפשרי מבחינתי.
עם זאת, גם כשהמסלולים השחורים נעולים (צריך לנצח עם זהב את האדומים בשביל זה) המשחק מציע מעל ל-50 מסלולים מגוונים הכוללים קפיצות, לופים ומכשולים רבים אחרים.
השליטה במכונית היא הכי פשוטה שאפשר - ארבעה חצים השולטים על הכיוון והמהירות של המכונית וזהו, בלי נייטרוס בלי הילוכים ובלי משגרי טילים למיניהם.
באופן מפתיע השליטה הפשוטה והצרה עובדת לטובת המשחק מאחר ובחלקים מסויימים במסלולים השחקן צריך להיות בריכוז על בשביל לעבור את המסלול בהצלחה
ושליטה מסובכת ומרובת מקשים לא הייתה עוזרת להשיג את המטרה.

גם משחק מרובה המשתתפים לא מסובך במיוחד. ניתן לבחור מרשימת שרתים מוצעים או מרשימה
של מועדפים או גם לפני מדינות, וכן גם ישראל שם עם 6 שרתים פחות או יותר.
ישנה גם טבלה המדרגת את המדינות והשחקנים שצברו את הניקוד הגבוה ביותר.
היתרון הגדול של המולטילפלייר הוא שניתן לשחק ולהתחרות דרכו במספר אינסופי של מסלולים שנבנו על ידי אנשים מכול העולם ובכך להעצים את החוויה.

הגראפיקה במשחק היא בהחלט לא הטופ של משחקי המחשב אבל המודלים והסביבה עצמה
מרונדרים בצורה חלקה ביותר. בנוסף לזה, תאורה מדויקת וטקסטורות חדות גורמות למשחק להראות מעולה גם אם לא הכי מתקדם.
ברור ש-TMF לא מגיע לרמה ש-GT5 יציע אבל דווקא זה מאפשר גם לשחקנים עם מחשבים ישנים יחסית להריץ את המשחק בקלות.

הסאונד במשחק כמו שכבר נאמר הוא לא משהו מיוחד.
המוזיקה בהחלט סבירה והסאונד אפקטס אפילו יותר אבל, אם הפשטות של המשחק עובדת לטובתו בשאר החלקים דווקא פה היא הורסת.
יש הרגשה שהחלק הזה של המשחק נשאר מאחור ולא נלקח ברצינות בזמן הפיתוח
ואין שום סיבה לא להשתיק את המוזיקה המשעממת ולשים משהו מהאוסף הפרטי שיתאים לכל אחד בנפרד.

הבעיה הגדולה ביותר שיש לי עם המשחק הזה היא שהמתמודדים הם בעצם רוחות,
כלומר כל המתמודדים מתחילים את המרוץ מאותה נקודה וכל אחד כאילו נמצא במירוץ משלו.
אפשר אומנם לראות את המתמודדים האחרים אבל אי אפשר לגעת, להתקע, להתנגש ולהסיט אותם.
דווקא ממשחק ארקייד כזה הייתי מצפה לכאוס והרס מעולים כאשר כולם מתנגחים בכולם דרך לופים ורמפות אל קו הסיום.
מאפיין שכזה בהחלט מוריד מבחינתי מהכיף שבמשחק אבל עדיין המשחק מהנה ביותר ויש למה לחזור גם אחרי שמסיימים את כל (או רוב) המסלולים.

TMF הוא משחק שקל להרים ולהיכנס אליו, המשחקיות הפשוטה והממשק הכמעט פלאשי הופכים אותו למשחק שלא דורש מחשבה והוא פשוט כיף טהור.
ברגעים של שיעמום וגם עם רק רבע שעה פנויה TMF הוא המשחק המושלם להעביר את הזמן איתו.
במילה אחת TMF הוא פשוט. לפעמים פשוט מדי ולפעמים בדיוק בצורה הנכונה, אבל בסופו של דבר הוא פשוט טוב.

-----------------------------

סאונד - 6
גראפיקה - 9
שליטה - 8
אורך חיים - 8
הנאה - 8

ציון סופי - 8

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:34

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר