
03-05-2008, 01:43
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 25.04.02
הודעות: 17,485
|
|
|
אולמרט מנסה לשבש באמצעות אילה חסון
כדאי ורצוי לחוקק חוקים בנושא, אבל אז נמצא עצמנו מייבאים אנשים ישרים מחו"ל...
בפגישה נדונה האפשרות להתיר פרסום פרטים נוספים מתוך החקירה, כדי לאפשר לציבור להבין במה דברים אמורים. ואולם, מזוז הכריע בעד המשך האיפול לפחות מספר ימים נוספים, וזאת עד לביצוע צעדים מוכמנים נוספים בחקירה האמורה.
בשלב זה עומד בתוקפו צו האוסר פרסום פרטים מתוך החקירה. למרות זאת, לשכת אולמרט הפרה את צו איסור הפרסום ומסרה לכמה כלי תקשורת פרטים על השאלות שהוצגו בפני אולמרט.
במשטרה חושדים כי אולמרט מיהר "לנדב" פרטים על חקירתו כדי שאלה יתפרסמו בתקשורת, ויסייעו לו לשבש את מהלכי החקירה. ואכן, כמו בהזדמנויות קודמות, גם הפעם קפצו כמה כלי תקשורת לשרתו. הראשונה שבהם: העיתונאית אילה חסון, שפרסמה בערוץ 1 את הודעת/תגובת אולמרט - למרות שזו כאמור אסור בשל הצו השיפוטי - דבר העלול עתה לסייע לנחקרים/החשודים לתאם גרסאות.
http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-161213-00.html?tag=01-38-45
_____________________________________

looopy
|