לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-05-2008, 10:11
  end__game end__game אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.06.05
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "גם היהודים לא היו חפים מפשע אליבה דה כל שונאי ישראל בכל הדורות"

והנה אתה משחק על משחק האשמה העתיק.

ואני לא בא להתווכח על הדורו ת הקודמים אני מדבר על כאן ועכשיו והעתיד.
שנאו יהודים ופגעו בהם כי יכלו מעבר לזה דיון עקר.
לגבי מצבינו היום:
שני קובצות רבים על אותו שטח עלוב. שלום יבוא רק כאשר צד אחד ימגר את השני.
וכיוון שאני שייך לקבוצה מסויימת אז...(השרדות הקבוצה זה גם השרדות האישית שלי.)
אני מחבב היסטוריה וקרוא המון. והמסקנות שלי הם שהצדק היחיד הא עד כמה החרב שלך גדולה ועד כמה יש לך רצון ואמוץ להשתמש בה.
ובהגדרה כמי שייכים לעם יריב שרוצה למגר אותנו אז למה אני צריך לראות אותם שונה?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-05-2008, 19:16

בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי The_Merlin שמתחילה ב "אין לך בעיה מוסרית"

יכול להיות שחינכו אותי עקום ויכול להיות שאני סתם פסיכופאט תקרא איך שאתה רוצה זה באמת לא מזיז לי.

האמת היא כזאת ישנו עם ערבי שעם היה יכול היה עושה בדיוק מה שהגרמנים עשו.
זה לא שהם מסתירים זאת.
ובעיני חינוך של לתת את הלחי השניה או להגיד שיורד גשם שיורקים עלי זה חינוך להשמדה עצמית.
ומי אמר שאני רואה את כול משטרי האופל כמשהו רע זאת בדיוק הנקודה לא?
אני לא רואה שום דבר כרע או טוב זה תלוי מהיכן אתה משקיף על החיים.
ואתה מצפה ממני להיות הומני עד להתאבדות.
ובהגדרה עם יריב = מלחמה טוטלית או מלחמת השמדה.
אני מקווה שהאויבים בגלל הומניות שלך ירחמו אליך במקרה והם ינצחו.

ישן 05-05-2008, 20:06

בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי The_Merlin שמתחילה ב "אתה כועס כמו פינצ'ר"

חלילה אני לא כועס על אף אחד.(חבל על בזבוז האנרגיה שלי.)

אני לא עוקב אחר הודעות של אנשים בפורום.
ומי אמר שהם לא ינצחו אותנו.(אלוהים יבוא לעזר?)
הדבר די פשוט ודי אנושי.
זה שאנחנו לא רואים את זה כמלחמה טוטלית זאת בעיה שלנו כנראה.
אבל במשך כול עשרות השנים שאנחנו נמצאים במצב מלחמה עם הערבים מבפנים ומבחוץ - הנחישות שלהם לא פחתה וכנראה שגם לא תפחת בזמן הקרוב.
והם אומרים שהם רוצים למחוק את העם הקטן שיושב להם כמו עצם בגרון במרחב שהם חושבים שהוא שלהם. אז שוב למה אני צריך לראות אותם כמשהו שונה ממה שהם רואים אותנו.
במקרה של תבוסה צבאית ישראלית.(בסגנון מלחמת העולם השניה ששם הושמדו ארמיות שלמות על צידם ואנשהם.) אני מקווה שיהיה לי צאניד.

ישן 06-05-2008, 14:34
צלמית המשתמש של The_Merlin
  משתמש זכר The_Merlin The_Merlin אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.04.02
Follow me...
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "אין שום בעיה מוסרית..."

"לרצות בהשמדתו של מי שפועל למען השמדתנו" - זה לא נושא לדיון. זו הגנה עצמית.

לפעול להשמדתם של גברים, נשים, ילדים, זקנים וכיו"ב בגלל שהם שונאים אותנו (שזה די מעצבן אבל לא ראוי לעונש מוות כי סך הכל אנחנו שונאים לא מעט את עצמנו - בעצמנו), או מכל סיבה אחרת זה "טבח עם".
אני משוכנע שאתה לא ממש מעוניין לשים את העם היהודי על מדף שעליו מונחים מחוללי טבח עמים אחרים. אתה תאלץ כך לשבת שם עם יצורים שהוקעו מהמין האנושי כמו היטלר וחבר מרצחיו, כמו מחוללי טבח העם באפריקה ועוד כמה וכמה שרצים שבטעות נולדו עם חזות ויזואלית של בני אדם. לא ממש האידאה של העם היהודי, עד כמה שידיעותי ביהדות מגיעות.

לצאת בקריאות בומבסטיות שסוגן הוא "להרוג את כל הערבים" זה רע בכל מובן, אם בתפיסת העולם ואם בדרך חשיבה. זה לא יהודי ולא מתאים לנו. אני לוקח בשתי ידיים כל מה שעניינו הגנה עצמית אם ברמה המיידית ואם בפעילות עתידית. (הכור בעירק, המתקן בסוריה ולא חסרות דוגמאות).
אני חושב שהפיתרון האפשרי היחיד כאן יהיה חילופי שטחים ואוכלוסיה. ( מסכת בבא בתרא: "שנים אוחזים בטלית, זה אומר כולה שלי ושזה אומר כולה שלי, זה ישבע שאין לו בא פחות מחציה וזה ישבע שאין לו בא פחות מחציה, ויחלוקו").
לא מדינה אחת לשני עמים ולא כל רעיון הזוי דומה שיחסל אותנו דמוגרפית בעוד 50 שנים.

אבל אני לא מוכן כיהודי וישראלי לקבל יהודי ישראלי אחר שמטיף לטבח עם. זה שם אותנו לא כ"אור לגויים" אלא בתחתית פח הזבל של המין האנושי.
ישן 06-05-2008, 14:52
צלמית המשתמש של הפטריוט
  משתמש זכר הפטריוט הפטריוט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.02
אין דבר יותר מוסרי מהקיום
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי The_Merlin שמתחילה ב ""לרצות בהשמדתו של מי..."

וכל מה שנעשה למען הקיום הוא מוסרי - ובצורה שבה אנו מתנהלים יבוא היום שבו ניאלץ לבחור, אנחנו או הם, וביום הזה נבחר לבצע "רצח עם", ואתה יודע מה? זה יהיה המוסר בהתגלמותו.
אין שום דבר פסול או לא לא מוסרי בלרצות להשמיד את מי שרותה להשמיד אותנו.
האוייב לא עושה את ההבחנה שאתה עושה - בין אזרחים ללוחמים, בין בוגרים לילדים ושאר דקדוקי-דקדוקים - אלא נלחם בכולנו, אזרחים וחיילים, בוגרים וילדים, נשים וגברים.
אין כל סיבה שאנחנו לא נפעל כמוהו, ונכה אותו בכל הכוח, גם אם משמעות הדבר פגיעה מאסיבית באזרחים (סטייל מה שעשו המדינות שמטיפות לנו מוסר רק לפני 65 שנה...).
ואין כל פסול בשאיפה להשמיד את מי שרוצה להשמיד אותך - עד כמה שזכור לי, יהודי גרמניה מעולם לא ניסו או שאפו או תכננו להשמיד את הגרמנים (תקן אותי אם אני טועה...). כך שאנו, באותו יום שבו פתחתי תגובה זו, לא נתקרב אפילו לאיזור האפל ששל ההיסטוריה שבו נמצאות מפלצות כמו היטלר ושאר שרצים. זו תהיה הגנה עצמית צרופה, ולא יהיה מי שיוכל לפקפק במוסריות של האקט הזה.
לצאת בקריאות "להרוג את הערבים" זה יהודי בדיוק כמו "זכור אשר עשה לך עמלק". זוכר מה עשינו לעמלק?

כדור שלישי לניצולי שואה אני מאמין בכל ליבי שאסור לנו לפסול שום אמצעי - שום אמצעי! - כדי להגן על עצמנו, להבטיח את קיומנו ולוודא ששואה כזו לא תחזור לעולם. כבן לעם אשר עבר נסיון השמדה מאורגן אין לי שום בעיה למחות מעל פני כדור הארץ את כל מי שאפילו מהרהר באפשרות לחשוב על השמדת העם היהודי ו/או מדינת ישראל.
לעולם לא עוד.

"אין טעם שהכבשים יקבלו החלטה בזכות הצמחונות, כל עוד הזאבים אינם שותפים להשקפה זו."
ויליאם ראלף אינג'

ישן 06-05-2008, 15:16
צלמית המשתמש של The_Merlin
  משתמש זכר The_Merlin The_Merlin אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.04.02
Follow me...
סיסמאות נבובות
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "אין דבר יותר מוסרי מהקיום"

לולא "בתוך עמי אני יושב", הייתי עשוי להיות מוטרד מתפיסת העולם שלך ושל "סוף המשחק" אבל לשמחתי, מי שעושה באמת ובפועל להגנת המדינה הזו במטרה שלעולם לא תהיה שואה שניה, לא עומד במגרשי כדורגל וצועק "מוות לערבים" באותה קלות שבה הוא מחנך את ילדיו להשתמט משירות צבאי. (ואל תקפוץ - אני לא מכיר אותך לכן אני לא מתכוון דווקא אליך).
בכל מה שכתבת יש אך ורק מיקס חסר ערך של חלקי ידע, חצאי דברים, הצהרות נבובות וסיסמאות של סטיקרים. אף אחד מהם, כולל לא ההצהרות שלך שאנחנו נבצע עוד נבצע טבח עם - אינו מייצג את חוקי התורה, את היהדות את עם ישראל וחוקיו או את הרוב השפוי במדינה הזו.

אתה יודע, איפה שהוא בתוך כל הדיון אני מעדיף לראות בך טרול שמנסה לעצבן. פשוט כי אני לא מסוגל לראות בסיוט לילה האיום ביותר, יהודי כלשהו או אפילו אותך על דעותיך המסוכנות, אוחז ברגליו של תינוק ערבי ונפץ אותו אל הקיר או מעמיד "את כל הערבים ביפו אל הקיר ויורה בהם עד אחד לאחר שחפרו את קבריהם במו ידיהם". אני לא מסוגל לראות בסיוט הקשה ביותר אותך או כל יהודי אחר מכניס תושבים של כפר ערבי לבתיהם ושורף את הכפר עליהם, על נשותיהם, על תינוקות שרק נולדו ועל זקנים.
תגיד כאן - קבל עם ועדה שזה מה שאתה מוכן לעשות, שזו תפיסת העולם שלך. תגיד שיש עוד רבים כמוך ותוכיח לעולם כולו שהעם היהודי הוא אכן "אשפה אנושית" כמו שטענו אלו שהוציאו את בני המשפחה שלי דרך מסלול המוות של פונאר, (כן גם אני דור שלישי - אין לך זכויות יתר בעניין).

אני רק מקווה בשבילך שדיברת בלהט הכתיבה ולא זו דעתך האמיתית כי אם כן - אתה מעוות.
ישן 06-05-2008, 16:12
צלמית המשתמש של הפטריוט
  משתמש זכר הפטריוט הפטריוט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.02
נתחיל מהסוף - זו דעתי האמיתית
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי The_Merlin שמתחילה ב "סיסמאות נבובות"

לעולם איני כותב "בלהט הכתיבה" - כל מה שתראה כאן בפורום זה אך ורק דעתי המלאה, שנכתבה בצלילות ובשקיפות, ולא בהתקף זעם כלשהו.

אני מוכן לעשות כל מה שיידרש למען קיומו ובטחונו של העם היהודי, ולמען קיומה ובטחונה של מדינת ישראל. אין צעד שאני רואה בו קיצוני מדי, לא מוסרי או לא חוקי בתחום הזה.
אחזור ואומר, וזו לא סיסמה, שאין מוסרי מן הקיום. למען קיומם, אנשים נאלצו לעשות דברים חמורים ונוראים (זוכר את הסרט על קבוצת הכדורגל שמטוסה התרסק באנדים? זוכר מה הם עשו כדי לשרוד?).

אני לא אדם מעוות - מי שלא מוכן לעשות הכל כדי להגן על עצמו, הוא הבעייתי. מי שברגע האמת יעדיף "מוסר" על פני קיום, הוא המעוות, הסוטה, הבלתי-שפוי (תירגע, אני לא מתכוון אליך).

אני לא יודע בקשר לשיטות ולדוגמאות שהבאת. נראה לי שהן אישיות מדי, ולא יעילות מספיק. אם אכן נבצע אותן, אז כן, באמת נהיה חיות אדם. יש שיטות הרבה יותר יעילות ומהירות להשיג את המטרות שלנו - תזכור, אנחנו חיים במאה ה-21...

ככל שנהיה "מוסריים", כן ירבו אלה שיראו בנו "אשפה אנושית" - כי אנחנו פשוט לא מוכנים להגן על עצמנו. אם נמשיך להעדיף "מוסר" על קיום, לא נשרוד כאן הרבה זמן.
אז אני מעדיף לעשות הכל - כולל הכל - כדי להגן על עצמנו, ואח"כ להתחבט בסוגיות מוסר והומאניות. עדיף לחיות עם איזשהו כתם על מוסריותנו (כתם? צל"שׁ!) מאשר למות מוסריים.

"אין טעם שהכבשים יקבלו החלטה בזכות הצמחונות, כל עוד הזאבים אינם שותפים להשקפה זו."
ויליאם ראלף אינג'

ישן 05-05-2008, 14:55
צלמית המשתמש של דוד רבוש
  דוד רבוש דוד רבוש אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.04.07
בתגובה להודעה מספר 34 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "זוהי עובדה היסטורית מוכחת"

אסור לך ולכל אחד לנפנףו בשואה בכל ארגומנט.
אין בכלל כל קשר בין הומופוביה לשמה לבין יהודופוביה לשמה שבגללה נענשנו כפי שנענשנו לאורך ההסטוריה.
כאשר באנקרה או באיסטנבול מתפוצץ מחבל והורג עשרות אנשים , אז פתאום הוא לוחם חרות וכאשר מדינה מגינה על זכותה לחיות בשלום אז היא טובחת עם ?
זכות בסיסית וחוקית של עם היא להגן על עצמו, כך בפרוש קובע החוק הבינלאומי ואולי כדאי שגם את תעשי קצת מחקר בנושא.
מציע שתשמרי את השואה בקופסה שלה ולא תפזרי אותה בכל מקרה שרוצים לתת משנה תוקף לטיעונים שחוקים.

ישן 03-05-2008, 18:58
  elvis1977 elvis1977 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ichpatli שמתחילה ב "המודל הטורקי? - 150 הרוגים בתקיפות ח"א"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ichpatli
כך נוהגת מדינה ריבונית, אפילו שאזרחיה אינם מותקפים השכם והערב ושקיומה אינו נתון בסיכון בטחוני מתמיד:

" 150 מורדים כורדים נהרגו בהפצצות צבא טורקיה

יותר מ-150 מורדים כורדים, חברי "מפלגת הפועלים הכורדית" (PKK), נהרגו בתקיפות מהאוויר שביצעו מטוסי צבא טורקיה בימים חמישי ושישי בצפון עיראק. כך מסר דובר מטעם הצבא הטורקי. " YNET

נו מה אתה בכלל משווה? בטורקיה זה מורדים, כאן זה שכנים ( אופס : אמיצי שלום! ) שמישהו שיכור חתם איתם עלך הסכם שלום, וחוץ מזה, אתה לא מפחד מגינוי באו"ם או יותר גרוע מחאות רמות של זהבל'ה ושבעת הערבים?

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:29

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר