06-05-2008, 16:12
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 27.01.02
|
|
|
נתחיל מהסוף - זו דעתי האמיתית
לעולם איני כותב "בלהט הכתיבה" - כל מה שתראה כאן בפורום זה אך ורק דעתי המלאה, שנכתבה בצלילות ובשקיפות, ולא בהתקף זעם כלשהו.
אני מוכן לעשות כל מה שיידרש למען קיומו ובטחונו של העם היהודי, ולמען קיומה ובטחונה של מדינת ישראל. אין צעד שאני רואה בו קיצוני מדי, לא מוסרי או לא חוקי בתחום הזה.
אחזור ואומר, וזו לא סיסמה, שאין מוסרי מן הקיום. למען קיומם, אנשים נאלצו לעשות דברים חמורים ונוראים (זוכר את הסרט על קבוצת הכדורגל שמטוסה התרסק באנדים? זוכר מה הם עשו כדי לשרוד?).
אני לא אדם מעוות - מי שלא מוכן לעשות הכל כדי להגן על עצמו, הוא הבעייתי. מי שברגע האמת יעדיף "מוסר" על פני קיום, הוא המעוות, הסוטה, הבלתי-שפוי (תירגע, אני לא מתכוון אליך).
אני לא יודע בקשר לשיטות ולדוגמאות שהבאת. נראה לי שהן אישיות מדי, ולא יעילות מספיק. אם אכן נבצע אותן, אז כן, באמת נהיה חיות אדם. יש שיטות הרבה יותר יעילות ומהירות להשיג את המטרות שלנו - תזכור, אנחנו חיים במאה ה-21...
ככל שנהיה "מוסריים", כן ירבו אלה שיראו בנו "אשפה אנושית" - כי אנחנו פשוט לא מוכנים להגן על עצמנו. אם נמשיך להעדיף "מוסר" על קיום, לא נשרוד כאן הרבה זמן.
אז אני מעדיף לעשות הכל - כולל הכל - כדי להגן על עצמנו, ואח"כ להתחבט בסוגיות מוסר והומאניות. עדיף לחיות עם איזשהו כתם על מוסריותנו (כתם? צל"שׁ!) מאשר למות מוסריים.