לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-05-2008, 23:09
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
מדהים כיצד מערכת יחסי הצבור סביב הטריק הקרוי אולמרט עובדת.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי elvis1977 שמתחילה ב "חשודי דרוש מיידית לחקירה,כבר במוצ"ש או יום ראשון"

תגובות הנראות כאילו הוצאו ישירות מדף מסרים בהול נדחפות לעשרים הטוקבקים הראשונים וכולן נראות זהות:
[1] מדוע חיכו כל כך הרבה זמן? [י.י צועק כבר הרבה שנים וחוץ מזה א.א עשה 'עבודה טובה']
[2] תפקיד רוה"מ הוא חשוב מכדי להטרידו בזוטות קטנוניות שכן כיצד יוכל לנהל מדינה בדרך שכזו? [מ.ש.ל - הנ"ל אינו צריך לנהל מדינה]
[3] כולם עושים את זה. כולנו כאלה. אחללה גבר.

זאת במידה ותהיתם לאן נעלמו בימי מצוקה שכאלה בכירי דובריו של א.א בפורום.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-05-2008, 00:20
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
לא מקור נדיב אחד מאחורי זה - לחשודי יש הרבה מקורות נדיבים מאחוריו...
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי dror10 שמתחילה ב "מרתק לראות כיצד הכל "בהול"..."

הניסיונות המגוחכים לטעון ששלדון עומד מאחורי החקירה, מתחמק מהעובדה היבשה הבאה: חשודי
קיבל מעטפות מזומנים - ומנסה לזרוק את הכל על אורי מסר, אדם שהיה שותפו שנים רבות ואח"כ היה
ראש מטות הבחירות שלו.
עד שלא יוסברו עובדות אלה, כל הספינים העלובים על שלדון הזומם (מי יודע אולי זה בכלל ביבי שקיבל
מעטפות ורק לבש מסיכה של חשודי כדי לטפול עליו אשמות שווא, בזמןש שחשודי עצמו היה עסוק בלחלק
מרק בבית תמחוי מקומי...).

דרור, לא מתאין לך לשתף פעולה עם הספינים העבשים הללו. אם חשודי חף מפשע - הוא זה שצריך
לדרוש מיצוי מהיר של החקירה, במקום לנקוט בסחבת אינסופית (לא הגיע הזמן להורות לשולה לפתוח
פיה, למשל?) בבתי משפטף תוך התנגדות לעדות מוקדמת שלטענתו כלל אינה מזיקה לו...
ישן 17-05-2008, 10:15
  dror10 dror10 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.03.08
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "לא מקור נדיב אחד מאחורי זה - לחשודי יש הרבה מקורות נדיבים מאחוריו..."

אורי! אל תתבלבל ,אני שב ומדגיש,איני משתף פעולה.
רוה"מ אינו משמש לי דוגמה,מעולם לא הצבעתי עבורו או לחבריו מאותה מפלגה שהשחיתה המדינה)

אני חש "שמשהו לא בסדר",באופן אישי אין בי טיפת אמון במשטרה או בפרקליטות
(ושאני יאמר/אכתוב את המילים הללו)?
הללו "מפארים"את עצמם ללא הרף בעזרת יחצנ"ים ואנשים מטעם,כתבות מפארות וריכולים
איני מקבל שמפרסמים"חקירות" בחדשות,

ייתכן כי יש יותר מאמת בדברים,מה יקרה לו יתברר כי הם נכונים....?
(הוא יתפטר,ואז אוי -ואבוי, יעבור לפרקטיקה פרטית)

סתם שאלה:
כדאי לראות ולהבין את הצפון לנו...

למישהו מהאחראים לתוצאות המלחמה האחרונה נגרם איזה שהוא נזק?
ישן 16-05-2008, 23:58
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
כתבה "אולמרטקרד" - מועדון חברים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי elvis1977 שמתחילה ב "חשודי דרוש מיידית לחקירה,כבר במוצ"ש או יום ראשון"

ניסיתי, כל כך רציתי להתקבל
למועדון האקסקלוסיבי של ישראל,
שבו תורמים, ונקודות צוברים,
והופכים ב"אולמרטקרד" חברים.

החברים במועדון נותנים ליו"ר יד,
ולא חשוב מתי, היכן, וכיצד.
כך נערמות לפתחו החובות,
כי הוא הרי מחזיר טובות.

פרס קיבל את נשיאות המדינה,
משאת לב מכובדת ונושנה,
ובתמורה שיבח את ביצוע המשימה,
ואת ניהול המדינה מאז המלחמה.

רמון קיבל תמיכה, ומשרת וזיר,
כיאה לחבר טוב, שאינו נזיר,
ובניגוד לדעתו הצביע בעד
גם כשבענייני מלחמה נועד.

ובר-און הוא הנאמן מכולם,
יהיה לנו שר אוצר מושלם.
הוא הרי לא ממש מבין בכלכלה,
אבל זוהי בדיוק התמורה כולה.

והירשזון, אתם זוכרים,
גם הוא הרי מוותיקי החברים.
ידע, שהכי חשוב להיות חבר,
כי רק כך מתנות אתה צובר.

ואהוד ברק, הבטיח לפרוש, דבק בכיסא,
ועכשיו לצבור נקודות הוא מנסה.
יתמוך פה, יוותר שם,
העיקר שלמועדון הוא נרשם.

וגם בנות יש במועדון החברים,
מעט, כי אחוות לוחמים לא שוברים.
בלילא (רוחמה) המפרגנת,
וגם גברת איציק הגננת.

ואנחנו, הלא חברים, מתבוננים,
וממש, ממש לא מאמינים,
ולא עושים דבר לסגור את מועדון החברים,
שאת המדינה שלנו או טו טו גומרים.

אז בואו נגיד לו - ליו"ר המועדון -
נמאסת חבר, לביתך שוב!
לאיזה מהם? באמת לא חשוב.

מקור
ישן 17-05-2008, 13:09

זמן לבכות בשל מי שעומד בראש ממשלתנו או זמן לשיר בשל דמדומי שלטונו?

ובלי הומור ובלי כל חיוך - השיר מוקדש לאותם ציונים תמימי לב, נאמנים ואמיצים אשר נפלו חלל על מזבח שפל הרדידות של הפוליטיקה בשני הימים והלילות האחרונים למלחמת לבנון השניה.

לך, אולמרט. למען השם - לך לאן שתלך והרפה מאיתנו.

וּבְכֵן וַיְהִי בַּחֲצִי הַלַּיְלָה אָז רֹב נִסִּים הִפְלֵאתָ בַּלַּיְלָה בְּרֹאשׁ אַשְׁמוּרוֹת זֶה הַלַּיְלָה גֵּר צֶדֶק נִצַּחְתּוֹ כְּנֶחֱלַק לוֹ לַיְלָה וַיְהִי בַּחֲצִי הַלַּיְלָה דַּנְתָּ מֶלֶךְ גְּרָר בַּחֲלוֹם הַלַּיְלָה ...

...קָרֵב יוֹם אֲשֶׁר הוּא לֹא יוֹם וְלֹא לַיְלָה רָם הוֹדַע כִּי לְךָ הַיּוֹם אַף לְךָ הַלַּיְלָה שׁוֹמְרִים הַפְקֵד לְעִירְךָ כָּל הַיּוֹם וְכָל הַלַּיְלָה תָּאִיר כְּאוֹר יוֹם חֶשְׁכַת לַיְלָה וַיְהִי בַּחֲצִי הַלַּיְלָה

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.

נערך לאחרונה ע"י .ישראלה היפהפיה בתאריך 17-05-2008 בשעה 13:13.
ישן 17-05-2008, 13:45

זהו, שזה כבר לא תלוי ב'עיניו שלו'.
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "נו, אבל זה הקטע.."

הרי האיש הגיע לאן שהגיע ושרד את שעולל לנו רק באמצעות תרגילים פוליטיים ומשפטיים מצחינים שאפילו התרגיל המסריח של פרס נראה כבושם המושק לידם.

נכון שמבחינה פוליטית עכשוית אני זועם על האיש שהתענג על העקירה, התמם בעמונה, הפקיר את בטחון תושביה העניים של שדרות ושיחק בחיי חילי צה"ל כאילו היו סטטיסטים במסע הפרסום שלו. לא אסלח על שעשה ביומיים האחרונים של מלחמת לבנון ולצערי וינוגרד והחוק אינם סבורים כי ראוי להעמיד ממלא תפקיד צבורי לדין על כגון זאת.

אך ביסוד כל אלה - עומד חוסר האמון המוחלט שאני רוחש לכוונותיו של האיש. שפת הגוף ושפת המעשים, מראית העין וחוש הריח וההוכחות בהם מנפנף יואב יצחק מזה שנים גורמים לי להיות בטוח כי ביסוד כל מעשה שמבצע אולמרט טמונה טובתו האישית והוא אינו מכוון למה שהוא מאמין בו כטובת המדינה.

זו דעה אישית כמובן ויכול במסגרת החוק כל אדם לראות את הדברים מזוית אחרת. החוק מאפשר לכל רוה"מ שלא איבד את אמון הכנסת ושלא תמה כהונתו להמשיך ולמלא תפקידו - וטוב שכך. דין המלכות הוא הדין וטוב שהמלכות היא דמוקרטיה. גם אם מדובר באט"ד הרי שהזית והתאנה בחרו בו בבחירות חופשיות ועל כך הם נענשים.

...אבל... אותם כללי דמוקרטיה גם קובעים מה מוליך לנבצרותו של רוה"מ. תחושתי היא כי כדור הזבל החל להתגלגל. שותפים למחצה יכולים לסבור כי בשלב זה הפרקליטות מאיימת עליהם יותר מאולמרט והעדויות תצטברנה. קרב היום בו יתייצב בצער רב מני מזוז מול המקרופון ובקולו המונוטוני והמלנכולי יספר לנו כי "לאחר לבטים רבים הוחלט בדיון שנערך בפרקליטות כי אין מנוס מלהגיש כתב אישום כנגד..."

באותו רגע, יאלץ רוה"מ להתפטר או להשעות עצמו מתפקידו - לא מתוך אצילות נפש [אין בו כזו] אלא מתוך ההכרח שבפסיקה. 48 שעות אח"כ תושבע ציפי לבני והמשחק הפוליטי יתחדש וימשך אך תחושת כולנו תהיה כאילו מישהו פתח את החלונות ואויר נקי נכנס לחדר.

ישן 17-05-2008, 18:31

למען הסר ספק: בקורת רבה לי גם על ציפי לבני
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "אוי ווי, רק לא ציפי"

הסכמתה לשמש 'עלה תאנה' למשפחת שרון, אי נקיטת עמדה כאשר הסכם לבני שהושג בתיווכה נרמס ע"י שרון, הפניית העורף למשאל המוני בקרב חברי מפלגתה בו תמכה, היותה - יחד עם ביבי חלק מההתנתקות, החרשתה והצטרפותה למפלגה שרשימת חבריה נקבעה במחשכי ראשו של פוליטיקאי בודד [אפילו במפלגות החרדיות יש 'מועצת...], אי קריאת תגר על האיש שבראש מפלגתה למרות שמעשיו הוצגו בחלון הראווה, היותה חלק מרכזי מעבר לאחריות המיניסטריאלית למהלכי אולמרט בלבנון והפיאסקו שהחלטת מועצת הבטחון העירומה מתוכן ושליחת חילים למותם לאחר סיכום ההחלטה, גמגומה אחרי דו"ח וינוגרד וכמובן... עמדותיה הפוליטיות ההפוכות לעמדותי ואף למה שיצגה היא עצמה אך לפני שנים ספורות.

בענין נסיון - היא צברה כבר לא מעט בשני תפקידי שרה חשובים וגם אם הייתה 'רק' אשת מנהלה בכירה במוסד אין בכך רע.

מבין המועמדים הריאלים בבחירות הקרובות - הרע במיעוטו בעיני הוא נתניהו ואני מסכים כי ניתן להתווכח על כך.

אך עצם הענין הוא כי עם 'דרכה' המעומעמת של ציפי לבני - יש לי ויכוח. לאהוד אולמרט אין 'דרך' מלבד 'נתיבי אולמרט' ואין לי כלפי מאומה למעט תחושת קבס . לאחר היומיים האחרונים של מלחמת לבנון איבד את הזכות המוסרית לקבוע בדיני נפשות.

ישן 17-05-2008, 18:47
צלמית המשתמש של looopy
  looopy looopy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.02
אתה צודק
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "למען הסר ספק: בקורת רבה לי גם על ציפי לבני"

הייתי גם מסב את תשומת הלב לחיבור של לבני את קונדי ובוש..
בוש דופק הצהרות בזכות המדינה הפלסטינית שבדרך (הסדר..) כל אימת שהוא נפגש עם מנהיג ים תיכוני או אסיאתי כלשהו.
ברור לי שהוא מבין כי אולמרט כבר לא יהיה בתמונה ונדמה לי שהוא שם יהבו בלבני ומכאן יוצאות גם ההצהרות הבומבסטיות שלו.

במצב כזה, כאשר בוש וקונדי נמצאים בסוף הקדנציה הלא מוצלחת שלהם ובוש מחניף לאולמרט (הישר באדם..), רצוי להסביר כי שני החברה האלה בונים על הגברת לבני שתתפוס את מקומו של אולמרט ומאחר וביניהם ישנה "מערכת יחסים יפה" שאולי תוציא את בוש וקונדי גדולים, אך תחרב את החזון הציוני, ראוי שהגברת לבני תדע שהיא מייצגת את עם ישראל ולא את שני הכושלים בסוף דרכם הפוליטית.

ישן 17-05-2008, 22:10
  eGod eGod אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
אין בה כלום
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "למען הסר ספק: בקורת רבה לי גם על ציפי לבני"

"ביקורת" זו מילה רכה שלא מתארת את האישה הזאת.
1. היא אופורטוניסטית - בלי שום היסוס היא קפצה עם שרון למפלגה החדשה, שגנבה את קולות הליכוד, הפרה את ההחלטות של מוסדותיו, והורכבה עצמה בצורה דיקטטורית.
2. אין לה אופי - ראה נסיון הפוטש הפאתטי אחרי דו"ח וינוגרד הראשון.
3. אין לה שום אינטגריטי - היא יושבת כבר שנים בבית אחד עם אולמרט, הירשזון, רמון, רוחמה אברהם, אפללו ויסלח לי מישהו אם שכחתי אותו.
4. אין לה שום הישגים - אם לא מחשיבים את ההתקפלות של שתי השגרירויות האחרונות מי-ם כהישג.... ברצינות - לאישה הזאת לא היה שום הישג בכל תפקידיה בממשלה.
5. לעומת זאת בטור הככשלונות יש לא מעט: ההסברה במלחמת לבנון השנייה, החלטת האו"ם 1701, היחסים עם מצריים.

אני לא מבין למה אנשים כאן מתביישים להגיד שהם תומכים בביבי נתניהו. האיש חזה את המתרחש כאן ב-15 השנים האחרונות, יש לו רקורד בטחוני מעולה בתקופה שהיה רה"מ וכלכלי בתקופה שכיהן כשר אוצר. הוא בהחלט האיש המתאים להנהיג את ישראל בעת הזאת.
ישן 17-05-2008, 22:47
צלמית המשתמש של looopy
  looopy looopy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.02
ביבי וציפי..צמד חמד
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי eGod שמתחילה ב "אין בה כלום"

לאף ראש ממשלה לא היה נסיון לפני הקדנציה הראשונה שלו...
אני מניח שנסיון זה דבר נרכש, אבל השעה דוחקת ואין לנו זמן ללימודים, ממש אין..הזמן אזל כבר בימי שרון העליזים.
אם נציב את הגברת ציפי מול האדון ביבי, הרי שחיוורונה (לדעתי) רק יגביר את התמיכה בו.

אתה לא מצפה מכל חברי הפורום לתמוך בביבי..אני מקווה.
אין ספק שיש לביבי נסיון רב יותר מחמישה "ציפיים" ושני "ברקיים", כמו שאין ספק שדרכם (של השניים האחרונים) ניכשלה והגיעה העת לחזור למוטב..

מה דעתך שעכשיו יטרפו הקלפים בקדימה - דיכטר, מופז ושטרית יאכלו לה את הראש והיא תקבל את השיגעון ותחזור הביתה?
אולי היא סוס טרויאני?

כמו שכתבתי, בכייף הייתי רוצה לראות אותה בתפקיד השרה לאיכות הסביבה..

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:23

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר