21-05-2008, 10:18
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.04
|
|
|
אני מקוה שאתה לא פייגלין בעצמו
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי לב כל-רואה
.
ברגע שנגיע לשלטון, נציע חוק לביטול האזרחות הישראלית של כל מי שאינו יהודי.
|
למרות שאתה צודק בעקרון, אבל זה לא ישים. אנחנו לא לבד בעולם, ויש גבול כמה אפשר למשוך את החבל. אין מדינה בעולם המערבי שזה עובד ככה.
וגם, ברגע שאתה אומר שזה המצע שלך, זה מרחיק ממך בוחרים ותומכים. אין שום סיכוי שתיבחר על מצע כזה. עם מצע כזה רואים בך איש לא מציאותי.
ככלל אין פתרון של זבנג וגמרנו. הפתרון של זבנג וגמרנו ניסו אנשי השמאל לעשות עם הסכמי השלום הקיצוניים שלהם, וכמו כן גם הפתרון שלך.
דברים שעושים אותם בשלבים וביסודיות, למרות שזה לוקח יותר זמן, בסופו של דבר זה יותר חזק ויציב ובלתי הפיך.
הפתרון שאני מציע הוא יותר ישים, ולא דוקר את העיניים:
ציטוט:
בבחירות לבג"ץ יוכלו לבחור רק מי שקיבל דרגה מסויימת בצבא, נניח אלוף. ואלו שהתקדמו לא בצבא אלא באזרחי - מי שיש לו תואר של פרופסור, ולחרדיים - רק מי שיש לו תואר של רב. (ראשי תיבות פ.א.ר. = פרופסור, אלוף, רב).
ככה זה יהיה מכל גווני הקשת, ורק מי שיש לו השכלה יותר מאנשים רגילים.
בנוסף לזה, תהיה הדרישה שרק מי שקיבל את התואר הזה לפני 5 שנים ויותר, רק הוא יבחר, בכדי שלא לתת אפשרות למושחתים להתערב יותר מדי מי יבחר.
|
פתרון הזה, אם יישמו אותו בבחירות לבג"ץ, אפשר יהיה ליישם את זה בהדרגה לעוד מוסדות מדינה, וזה עצמו כבר ינטרל קצת את השפעתם של אלו שמקבלים פקודות מדמשק.
דרך אגב, הייתי מציע שלא להשתמש עם המילה ערבים, אלא מקבלי פקודות מדמשק וחיזבלה, זה מסביר מייד את הצדק שבדבר, וגם אי אפשר לטעון על גזענות.
נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 21-05-2008 בשעה 10:29.
|