לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-05-2008, 15:35
  משתמש זכר eXtruct eXtruct אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.10.05
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי יגואר1 שמתחילה ב "נומר ובניתי אתר שמגיע ברמה..."

נכון לעכשיו אתה לא תגיעה ברמה לפייסבוק. נתחיל מזה שכל פייסבוק עולה בסביבות 15 מיליארד דולר (נראה לי), אפילו אם יהיה לך צוות מוכשר של מעצבים, מתכנתים וכו' וכן תבנה מערכת כמו פייסבוק (אני מתכוון למגוון האפשרויות שיש באתר, או אפילו הרעיון עצמו), עדיין משתמש ממוצע בטוח שמע בעיקר על פייסבוק, מיספייס כמו כן עם הוא מהארץ אז בטח גם מקושרים. הקהילה של פייסבוק ענקית ודיי קשה להגיעה לרמה שלהם.
אבל נניח ולא קיים פייסבוק ולא קיים מייספיס ושום אתר אחר ואתה זה שעולה על הרעיון (שים לב זה לא רעיון מיוחד או מפציץ, בגלל זה הרבה סטארט-אפים נופלים כי הם מנסים לשחזר רעיון שקיים כבר (עותק של פייסבוק או אתרים שונים מפורסמים) או מנסים לחפש רעיון מפציץ) סביר להניח שיקח לזה זמן עד שזה יהפוך לפופולארי.

בקשר ללהפיץ יש מלא דרכים חוקיות להפיץ, כמו הרייטינג במנועי חיפוש, ואם יש לך כסף אפשר גם תמורת כסף בפרסומות.

איך מיקרוסופט הגיעו לפייסבוק? תשאל אותם, כמו שאמרתי זה אתר מצליח יש שם מידע רב על אנשים שונים וכנראה מיקרוסופט מעוניינים בו אז הם מוכנים לשלם.

כמה זמן הוא יהיה באויר? Founded in February 2004, Facebook is a social utility...
הממ מכאן נובע שבסביבות שנתיים (אפילו פחות אולי שנה וחצי) הוא היה פחות מפורסם, ואז תפס תאוצה. אבל זה משתנה מאתר לאתר.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-05-2008, 15:43
צלמית המשתמש של יגואר1
  יגואר1 יגואר1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.03.04
שלח הודעה דרך ICQ אל יגואר1 שלח הודעה דרך MSN אל יגואר1
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי eXtruct שמתחילה ב "נכון לעכשיו אתה לא תגיעה ברמה..."

אולי היתרון שלי הוא שאני לא יודע מה בידיוק פייסבוק מציע.
יש לי אתר (הוא בכלל עוד לא קיים, ייקח זמן להקים אותו, אבל חשבתי כבר על הכל)
שמציע במה גדולה למשתמשים.
לפי מה שאני יודע להגיע לרמה התיכנותית של פייסבוק זה אפשרי, אמנם עניין לא קל,
אך כמו שהבנתי ממך כוחם הוא במספר המנויים, וכנראה שהמנויים בחרו בהם לאו דווקא אודות לתיכנות יוצא דופן,
שאני לא חושב שהוא בלתי אפשרי, אלא אודות "לחשיבה שמאחורי".

אם אתה אומר שזה עניין של כל כך הרבה כסף, האם זה רק אודות לפרסומות?
זה עניין שלא נתפס אם 15 מיליארד דולר מגיעים מפרסומות.

מודה לך על התגובה.

ישן 19-05-2008, 16:10
צלמית המשתמש של יגואר1
  יגואר1 יגואר1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.03.04
שלח הודעה דרך ICQ אל יגואר1 שלח הודעה דרך MSN אל יגואר1
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי eXtruct שמתחילה ב "לא, לא הבנת אותי... אם עכשיו..."

הבנתי אותך.
אך אם אני ארצה לבנות את האתר שאני רוצה, שזה עבודה רבה ולכן אני מתעניין לפני,
אני כבר רואה שהכסף לא בא מהפרסומות, אני מתעניין מאיפה הכסף הגדול.
כבר חשבתי שאני ארוויח מפרסומות, אך בזכותך מתברר לי שלא כך.

איך מיקרוסופט משלמת כל כך הרבה ולא יוצאת בהפסד, איך המשקיעים
משקיעים כל כך הרבה ולא יוצאים בהפסד?
יש להם שם עולמי, אך מה הגורם לרווח כספי כה גדול?
איך בשביל 1.6% משלמים כל כך הרבה? מאיפה הכסף יוחזר?
הרבה שאלות, מעניין אותי מהו המקור הכספי.

ד"א מעולם לא חשבתי ששחזור אתר מצליח יניב תוצאות גדולות, להפך, לרוב רגילים לדבר הישן
ולא רוצים לעבור. הרעיון שלי שונה, אך הבסיס של משתמשים וקהילה דומה בו.
תודה רבה.

נערך לאחרונה ע"י יגואר1 בתאריך 19-05-2008 בשעה 16:13.
ישן 19-05-2008, 16:19
  משתמש זכר eXtruct eXtruct אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.10.05
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי יגואר1 שמתחילה ב "הבנתי אותך. אך אם אני ארצה..."

לא אמרתי שלא ניתן להרויח מפרסומות, פשוט אתר מצליח עם 2-3 פרסומות של גוגל אדסנס לא יעשה אותך מיליונר. יש אנשים שמקימים אתרים ומרויחים כ 1000$ בחודש מפרסומות, יש כאלה שפחות יש כאלה שיותר, אבל על מיליונר שעשה את המיליון שלו מפרסומות עוד לא שמעתי.

אני לא ממש מבין שקטע של כלכלה וחברות לא התעמקתי בזה יותר מידי, אבל אני מאמין שמיקרוסופט לא סתם באו לפייסבוק אמרו "קחו 240 מיליון ותנו לנו דף שאנחנו בעלים של 1.6% אחוז מהחברה".
עם קבלת בעלות על אחוז מסויים בחברה (אם החברה נסחרת בבורסה אז אחוז החברה שבבעלותך נמדד על פי המניות שאתה מחזיק שת אותה חברה, מניות אלה מקנות לך זכות הצבעה בישיבות השונות של הנהלת החברה וכדומה) אבל פייסבוק לא נסחרת בבורסה לכן אני מאמין שהם חתו על חוזה מסויים שלפיו הם יקבלו % כל שהוא מהרווחים של החברה.
משקיעים זה אנשים שהעניין שלהם הוא להשקיע, הם לא משיקיעים בכל אחד שבא אליהם, הם בודקים ורואים עד כמה הפוטנציאל של אותו אתר להצליח. מה יוצא להם מהשקעה? שם, פירסום, וכנראה אחוזים מהרווח. יש גם כאלה שתורמים סתם כי רוצים לעזור (תרומה לדוגמא לכל מיני קרנות ללא מטרות רווח, הרי אנשים תורמים לדוגמא לעומתה לחולי סרטן ולא מרוויחים מזה, אבל בתרומה שלהם עושים טוב ועוזרים לאנשים).

אין ביכולתי לספק לך תשובות מלאות כי גם אני סובל מחוסר ידע בנושא, אני עונה על דברים שאני כן יודע (ובכל זאת לא בטוח עד כמה זה נכון).
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:00

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר