27-05-2008, 11:03
|
|
|
|
חבר מתאריך: 13.08.07
|
|
זה נהיה טוב יותר מרגע לרגע:
ציטוט:
עטים, סיגרים - ושדרוג למחלקה ראשונה
אבל הקשר לא נגמר בדרך לראשות העיר: הוא נמשך עד 2005, ולדברי טלנסקי - הכסף המשיך לזרום לאולמרט דרך ראש לשכתו, שולה זקן, גם כאשר כיהן כשר התמ"ת. "העברתי את הכסף לשולה, אבל אני זוכר שלפחות פעם אחת אולמרט היה איתה". הפרקליט לדור שאל: כיצד הועבר הכסף? "במעטפות". אתה יכול להיזכר כמה היה בכל מעטפה? "לא יותר מ-8,000 או 9,000 דולר בכל מעטפה. תמיד הכלבים בשדה התעופה היו מריחים אותי בבדיקות של 'אל על', הייתי מצהיר על הסכומים וזה רק מה שאפשר היה להוביל".
איך ידעת כמה כסף להכניס כשנפגשת עם זקן? - הקשה לדור. "המארח היה נותן לי את הכסף והייתי מכניס למעטפה ונותן לזקן". איך ידעת, כשאולמרט היה צריך כסף? "מזקן. בארצות-הברית גם מסרתי לו כסף ישירות, זקן הייתה אומרת לי מה מספר הסוויטה". האם קיבלת קבלות? "לא".
טלנסקי נשאל למטרות התרומות, שמתברר כעת כי התחלקו בין המחאות, מזומנים - וגם כרטיס אשראי: "שולה תמיד דיברה על הוצאות, אבל לא הגדירה. אולמרט הסביר זאת כהוצאות פריימריז. הוא הסביר שכמו בבחירות, יש עלויות של פוסטרים, אנשים שעובדים עבור המטה וכן הלאה". ומה לגבי ההוצאות באמריקה? "הארגון היה מוכן לממן לו נסיעות ב'ביזנס' ולא במחלקה הראשונה. אני יודע לפעמים שהכסף להוצאות הלך לשם. אני רק יודע שהיו לו הוצאות על סיגרים - הוא אוהב סיגרים יקרים, עטים יקרים".
|

מוות למחבלים!
|