01-06-2008, 19:04
|
 |
אדמין לשעבר
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
|
אני בעד הבטחת ייצוג מגזרית (כל זמן שאין מספיק נשים בתוך המערכת), אבל צריך "לעזור לה"
הרעיון הוא לקדם נשים איכותיות, כך שהן ת-ע-ב-ו-ר-נ-ה את הבטחת הייצוג (אם למשל מובטח לאיש מקום
9, יש לנתניהו ולליכוד אינטרס מובהק שיהיו נשים במספר מספיק ובמיקום גבוה מספיק, כך שלמקומות
המובטחים לנשים, לא תהיה משמעות).
אם לא תהיה הבטחת ייצוג, הרי שהליכוד ייראה כמו ש"ס + לימור לבנת (שלצערי היא היחידה שלא זקוקה
להבטחת ייצוג...), וזו לא תמונה יפה...
יש בימין נשים איכותיות, ויש מספיק מקום ברשימה העתידית לשבץ את כולן. זו אחריות נתניהו לצמצם
את הקמפיין התקשורתי שרוזנבלום/גמליאל/מירי רגב תקבלנה, לטובת נשים מצליחות שכבר היום ניתן
לפנות אליהן ולעודד ריצתן.
מתפקדי הליכוד יתייחסו ברצינות להמלצה מהיו"ר, שירצה בקידום נשים מצליחות שאינן מוכרות לציבור
(התקשורת לא מפורסמת בנטייתה לקדם אנשי ימין איכותיים, אלא דווקא את הזלמן אלפרונים והשלומי
עוזים שבהם...), וזו אחריותו האישית. אם רשימת הליכוד תכלול רוזנבלומיות למיניהן - יהיה קשה לי
אישית ולאחרים שחושבים כמוני (ואני מניח שיש כמה רבבות מסוגי), להצביע עבור רשימה כזו. הליכוד
לא צריך להיראות כמו אט"ד2. יש לו הזדמנות חד-פעמית לקדם רשימה איכותית (ומתוך רפרוף על
אתר הפעילים "ליכודניק", מצאתי יופי של מועמדים שמעוניינים להכלל ברשימת הליכוד, כמו יחיאל
לייטר, יוסי פוקס, וח"כים לשעבר כמו זלמן שובל, ד"ר לאה נס, אהוד יתום, מיכי רצון ואחרים).
הבחירות אינן אישיות לגמרי. אנשים כמו סילבן, לבנת, ישראל כ"ץ, חיים כ"ץ ואחרים, מחלישים את
נתניהו ולא מחזקים אותו - ולכן עליו לסייע בגיבוש רשימה שתכלול שמות שיתנו ערך מוסף.
|