לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-06-2008, 00:29
  משתמש זכר idan1986 idan1986 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.04.02
שלח הודעה דרך ICQ אל idan1986 שלח הודעה דרך MSN אל idan1986 Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי vor2 שמתחילה ב "התחשבות באופרה עד כמה?"

לשואל ולמגיב,
אני לא חושב שתהיה בעיה באף דפדפן (חוץ מIE6 שיש לו חוקיות משלו) אם בונים את האתר תקני לפני כל התקנים. אני בונה את כל האתרים שלי לפני xhtml & css סטנדרטיים ולא נתקל בשום דבר יוצא מהכלל חוץ מכמה קריזות של דפדפנים (במיוחד IE6) שגם את הקריזות האלו אפשר לסדר ע"י הוספת כמה מאפיינים נוספים או האקים שאפשר למצוא ברשת ולהוסיפם לקובץ הCSS.

נכון לאופרה יש כמה החמרות לוגיות של CSS אבל בדר"כ שמים לב אליהן רק כשאר הCSS שבונים הוא לא מדוייק וחסרים בו כמה מאפייני חוקיות לוגיים שמתעקשים עליהם באופרה. אם זה שווה להתאים את האתר לאופרה גם? כן, אם האתר הוא לא לקהל ישראלי.. פשוט לדעתי בישראל אין כמעט משתמשי אופרה פעילים.

נ.ב - כמה שיותר אתרים בונים ככה נהיה יותר קל להתאים את האתרים שלכם לכל הדפדפנים המובילים בשוק שיש כיום. היום אחרי כמה עשרות תבניות xhtml & css שבניתי, אני יכול להגיד שכל התבניות שלי מתאימות לאקפלורר 6-7, פיירפוקס 2, אופרה 9, וספארי 3 (גרסאת וינדוס).. אז לדעתי הכל זה עניין של תרגול נטו.

שיהיה בהצלחה! =]

נערך לאחרונה ע"י idan1986 בתאריך 03-06-2008 בשעה 00:32.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-06-2008, 20:50

בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי vor2 שמתחילה ב "כמה נקודות..."

1. הכוונה למונח היותר נפוץ - קידוד אתר-עיצוב-עמוד אינטרנט, וזה מתבטא בהשתמשות נכונה בתגיות XHTML/HTML ומאפייני CSS כך שתבנית העיצוב (template) תראה הכי טוב-עמידה-יציבה ותקפה לכל הדפדפנים המוכרים, לפחות כך אני חושב.
2. לדעתי עזוב את התפריט הזה ותנסה "להתקין" את התפריט הזה - "תפריט נפתח בCSS", אני מאוד אוהב את התפריט הזה, הוא גם פועל בסדר גמור באופרה.
3. חחח מנסיון כל הנושא הזה מכעיס הרבה מאוד אנשים ומביא המון חילוקי דעות, אבל פה ושם אני כבר רואה מגמת שינויי לכיוון שיטת ה"DIV".. בכל מקרה בשביל לא לפתוח פה דיון טיעוני סרק, אשלח אותך לשני מאמרים (אחד שלי) על הנושא הזה ואתר תחליט לבד אם המעבר הזה שווה או לא.

ישן 04-06-2008, 21:03

בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי tnadav1 שמתחילה ב "דבר ראשון גם ל- IE7 יש חוקיות..."

דבר ראשון, לא עושים את מה שעשית, זה חסר טעם אלא אם כן האתר כבר קיים אבל גם אז זה עדיין "קומבינה". לכל דפדפן יש הגדרות margin & padding שונות לתגים שונים, אם תכתוב בתחילת כל קובץ CSS -
קוד:
* {margin: 0; padding: 0;}

זה יחסוך לך הרבה כאבי ראש של רוחב ואורך של תגים כאלו או אחרים. וכן אם משתמשים ב* לפני המאפיין CSS זה יכול על אינטרנט אקספלורר 7 ועל שאר גרסאות גרסאות אקספלורר הקיימות.

דבר שני, תרגול מביא לחשיפה הרבה יותר גדולה לכל אותם "טריקים" אבל זה כבר בעיניי המתבונן. כמו שדור אמר תפתח אשכול של "טריקים" ואשמח גם לתרום את מה שאני יודע...

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:52

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר