לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-06-2008, 21:07
  AlphaDog AlphaDog אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.11.07
יע"ד-חימוש, לא יודע לאיפה להשתבץ.

סיימתי בהצלחה את לימודי העתודה שלי, והתחלתי לפני שבועיים את הקד"צ.
כרגע אני נמצא בקורס "אלקטרונאי מודיעין שדה", הסבירו לנו פחות או יותר מה הולך שם בסדיר, אבל אני לא יודע עד כמה הכל נכון.
אם יש פה מישהו שעבר את הקורס הזה, ומשרת/שירת או אפילו מכיר מישהו שמשרת בגדודים (414)
אני אשמח אם תספרו לי איך היציאות שם, אם יש שמירות/ טורנויות וכו..'
עוד לא סיימתי את הקורס ונפתחה לי עוד דלת, הציעו לי לצאת אחרי הקורס לקורס פיקוד והדרכה בבה"ד 20 , ובסופו של דבר להדריך חבר'ה כמוני.
דיברתי עם המדריכים/מפקדים שלי והם אומרים לי שכדאי לי לתפוס את ה"הזדמנות" הזאת.
זה נראה לי גם מעניין אבל בכל זאת לפי מה שסיפרו לי (שוב לא יודע עד כמה זה נכון) יותר שווה לי לשרת בגדוד ולהיות בדרג א'.
אני ממש מתלבט ולא יודע מה לעשות, כל מידע שתביאו לי יכול לעזור.
תודה רבה מראש!
אלפא!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-06-2008, 20:00
צלמית המשתמש של GrimReaper
  משתמש זכר GrimReaper GrimReaper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.04.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי AlphaDog שמתחילה ב "יע"ד-חימוש, לא יודע לאיפה להשתבץ."

אתה יכול לקרוא את האשכול הזה
http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=414217
אמנם מקצועית זה פחות רלוונטי לך, אך ההבדלה בין שירות בגדוד להדרכה מתאימה גם בתחום שלך. מדובר בשני מסלולים שונים שמובילים לכיוונים אחרים. מסלול ההדרכה די יקבע אותך מבחינת ידע מקצועי מרגע שתסיים את הקורס, לעומת זאת מגדוד בלתי אפשרי לחזור להדרכה (לפחות שואף לאפס).
לגבי התפקיד, כמעט בכל המערכות אסור לדון לכן לא ניכנס לזה פה. הפעילות בעיקרון יותר רגועה מכיוון שזהו גדוד שנותן סיוע למרחב באמצעות המסגרות שלו ולא תופס גזרה קווית. כן יצא לך לנסוע הרבה בין המסגרות במרחב אם תהיה בחולית חוץ. שגרת הגדוד דומה, שמירות במחנה הגדודי, מטבחים וכו', כמו כולם אם אין פטורים.
אני תמיד בעד דרג' א' בכל מקרה, אמנם אין לזלזל בהדרכה וזה חשוב, אך לצערי בצה"ל אלו הם תפקידים ראשונים במקום תפקידים לחיילים וותיקים בעלי ניסיון שטח.

"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
John Kennedy Toole

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:31

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר