לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-06-2008, 08:56
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

חבר מתאריך: 09.03.04
איפה המשטרה אני לא יודע אבל שמחתי על הקריאות של התושבים !.....
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "טייבה: יורים ופוצעים, ואיפה המשטרה?"

התושבים: "בטייבה אין משטרה העבריינים הם ששולטים בעיר"...

מעניין מאוד, בעיר שולטות כמו בכל עיר יישוב ערבי מספר חמולות, המשטרה זוכה שם ליחס עויין ולמעשה מרבית תושבי העיר הזו במילים פשוטות מצפצפים על החוק כשמה שמעניין אותם זה רק שהקופות ידפקו בימי שבת כשהיהוד באים לעשות קניות (שווה פעם לקפוץ לטירה/טייבה בשבת רק כדי לראות את זה).....

אני רוצה לראות איזו משפחה תתיר לבלש משטרה לשבת אצלהם בבית לצרכי תצפית על תחנת סמים/מפגש גנבי רכב או כל מקום המשמש לפעילות פלילית אחרת....
מזכיר לי את ה"בכי" של תושבי יפו שיודעים להציג את עצמם כמסכנים בתקשורת אבל כשנדרשת עזרה מצידם לטובת העניין הם יראו את פרצופם האמיתי.

שיתבוססו במיץ של עצמם.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-06-2008, 10:26
  elvis1977 elvis1977 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.07
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "איפה המשטרה אני לא יודע אבל שמחתי על הקריאות של התושבים !....."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי לבני
התושבים: "בטייבה אין משטרה העבריינים הם ששולטים בעיר"...

מעניין מאוד, בעיר שולטות כמו בכל עיר יישוב ערבי מספר חמולות, המשטרה זוכה שם ליחס עויין ולמעשה מרבית תושבי העיר הזו במילים פשוטות מצפצפים על החוק כשמה שמעניין אותם זה רק שהקופות ידפקו בימי שבת כשהיהוד באים לעשות קניות (שווה פעם לקפוץ לטירה/טייבה בשבת רק כדי לראות את זה).....

אני רוצה לראות איזו משפחה תתיר לבלש משטרה לשבת אצלהם בבית לצרכי תצפית על תחנת סמים/מפגש גנבי רכב או כל מקום המשמש לפעילות פלילית אחרת....
מזכיר לי את ה"בכי" של תושבי יפו שיודעים להציג את עצמם כמסכנים בתקשורת אבל כשנדרשת עזרה מצידם לטובת העניין הם יראו את פרצופם האמיתי.

שיתבוססו במיץ של עצמם.

בוינה אדון לבני, למה אתה משמיץ?

הם אזרחים שומרי חוק, בונים רק עם רשיון, ורק עם חומרים מאתרי בניה מישראל.

סמים?! אצלם?! עד שיש כספומט בכל פינה, ויש שרות 24 שעות ביממה ,7 ימים בשבוע, ואתה בא לקלקל. בוש לך!

ישן 08-06-2008, 12:54
  elvis1977 elvis1977 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.07
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "לו רק היית רואה איזו תחנת משטרה יפה יש להם שם !..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי לבני
כחלק מההתחנחנות לאוכלוסייה הערבית הקימה משטרת ישראל בטייבה תחנת משטרה למופת כשלמעשה מדובר על שדרוג של יומן התחנה המקורי והוספה של מרכז שירות לאזרח (מש"ל) !
יצא לי להיות שם לפני מספר חדשים ופשוט נפעמתי למראה קירות השיש, ריצוף הקרמיקה ושלל הפלקטים הממוסגרים בשפה הערבית שתלויים על הקירות ואני לא ציני הפעם !
חלק נכר משוטרי התחנה הנם דוברי ערבית ואף מתגוררים באיזור.

פשוט תחנה לתפארת.

עם זאת - בכניסה לחניון עדיין מוצבת עמדת הש.ג שעל חלק מחלונותיה המשוריינים ניכרים עדיין סימני פגיעות קליעים זכר למהומות 2000.....

אתה רואה אדון לבני, הם לא מפיקים לקחים: תחנת משטרה צריכה להיות מעץ ( כמו המועדון של בית"ר ) כי עץ נשרף מהר.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:48

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר