לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-03-2005, 00:33
  משתמש זכר juda juda אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.01
המשטרה חוקרת: נהג ההסעה החזיר את הילד מת

ילד נכה וחולה בן 11 נמצא מת לאחר שהורד מרכב ההסעות שהחזירו לביתו מבית הספר רמים בפרדס חנה. איש לא הבחין במותו - לא הנהג שהוריד את הילד מההסעה ולא הסייעת שהיתה בהסעה במטרה להשגיח על התלמידים. רק לאחר שהאם, שהמתינה לבנה שיירד מההסעה, זעקה לנהג כי בנה מת, האחרון הזעיק למקום צוות מד"א, שקבע את מותו של הילד במקום. מנהל המוסד לא ידע מהמקרה עד פניית העיתון לקבלת תגובה. המשטרה פתחה בחקירת האירוע. נהג ההסעות נחקר במטרה להבין אם היתה רשלנות מצדו. הילד הובא למנוחות ביום שלישי.
ביום שני האחרון, ילד ממשפחת אליאס, תושב שכונת גני אלון בחדרה, הוחזר לביתו מבית ספרו על ידי הסעה. הילד סבל מנכות קשה, המלווה בפיגור שכלי ומבעיות רפואיות נוספות ולכן למד בבית הספר בפרדס חנה, המטפל בילדים עם מוגבלויות. לטענת משפחתו, הוא הורד מההסעה עם כיסא הגלגלים שאליו היה מרותק, ללא רוח חיים. האם סיפרה כי לאחר שהוריד הנהג את בנה מההסעה, היא הבחינה שמשהו לא כשורה, אך הנהג לא ייחס לכך חשיבות. לאחר מכן צעקה כי בנה מת ואז הזעיק הנהג את מד"א. מיד לאחר שצוות מד"א הגיע, נסע הנהג והמשיך בעבודתו, פיזור יתר הילדים לבתיהם.

גופת הילד נשלחה לנתיחה כדי לדעת את סיבת המוות ולוודא שלא קיים חשש לרשלנות מצד הנהג. הפרמדיק אייל גוטמן שטיפל בילד סיפר: "נהג ההסעה כיוון אותנו למקום הימצאו של הילד. ניסינו לבצע פעולות החייאה, אך זה כבר היה חסר סיכוי. הוא כבר היה מת. נראה לי תמוה שילד נמצא כך מת ושהצוות שהיה אתו בהסעה לא הבחין קודם לכן בסימני מצוקה".

"מאוד כואב לי. הוא רק ילד קטן", אמרה האם, "אני שלחתי אותו ב-8:00 לבית הספר כמו בכל בוקר וב-14:30 חיכיתי לו למטה. הנהג הוריד את הילד ורצה ללכת ואני צעקתי לו שהילד מת. הנהג אמר 'הוא בסדר, אל תדאגי', אך לאחר מכן חזר לכיוון הילד, ראה את מצבו ומיד התקשר למד"א. אני לא יודעת מה קרה לו בבית ספר, מה קרה לו בהסעה, אני לא יודעת כלום".

מנהל מעון רמים, אורן גומפל, שבית הספר נמצא בתחומו, נשאל מה תגובתו בעניין, אך טען כי אינו מכיר אירוע כזה. כשהתבקש לבדוק, התברר כי הילד אכן למד בבית הספר, אך ההסעה היא באחריות עיריית חדרה. גומפל אמר: "אין לנו קשר למקרה הזה. הילד יצא מבית הספר בריא ושלם. מה שקרה בהמשך זה לא באחריותנו. אנחנו אפילו לא יודעים מי חברת ההסעות. כמו כן אף אחד לא פנה אלינו ועידכן אותנו באירוע".

מנהל מחלקת ההיסעים בעיריית חדרה, גבי שיטרית, הגיב על המקרה: "יש לנו, לצערי, הרבה ילדים שאנו לוקחים כשהם במצב כזה. אני לא נוכח בכל אחד מכלי הרכב. אני לא יכול להגיד בוודאות מה קרה, אך הילד הזה הוסע ברכב כחוק, עם מלווה צמודה. אם המשטרה תגיע למסקנה שהנהג התרשל אנו ננקוט צעדים ראויים. אני מניח שבמצבו הבריאותי הקשה של הילד, לא ניתן היה לעשות כלום".
http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?itemNo=550982&contrassID=1&subContrassID=1&sbSubContrassID=0

מעולם לא נתקלתי בתגובות אטומות כל כך למותו של ילד.
אולי התגובות הכל כך פושרות, קשורות לעובדה שהילד היה ממוצא אתיופי?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:30

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר