לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-06-2008, 09:22
צלמית המשתמש של נוסטור
  משתמש זכר נוסטור נוסטור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.06.08
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי מקסימוס לאופילדיס שמתחילה ב "טוב אני אנסה לענות..."

מקסימוס,איך השתנה הליך הקבלה לגולני,בזמני זה לא היה ככה,אבל גולני תמיד גולני.

הייתי בגולני בתפקיד מקלען פלוגתי אחר כך מקלען גדודי,סרבתי לצאת לקורס קצינים,וזרקו אותי כעונש לתותחנים,בזמני הכל היה אחרת.

בתקופתי היה ככה:

הגענו לבזק,שם התחלנו 3 חודשים באימוני שדאות פרט א' ומסעות,אחר כך להשבעה קיימנו מסע (90 קילומטר) עד צומת גולני (היה נראה אחרת מהיום),שם ערכנו את טקס ההשבעה,לאחר מכאן האימונים נמשכו עוד 3 חודשים אימון הפרט,מחלקה,פלוגה,הנחתה מן הים והאוויר, וכ"ו,בסיום שובצנו לגדוד 12,אני המשכתי בתפקידי כמקלען אחר כך עשו מיונים לקצונה,סירבתי לצאת לקצונה,והועפתי לחיל תותחנים,המג"ד והמח"ט סרבו לקבל לא כתשובה,כלא לא היה אופציה כי אז ראו בהרחקת החייל מהיחידה עונש ראוי בהחלט.

בקיצור גולני זה אחלה,כושר,ולא לשחק אותה ראש קטן זה לא יעיל כיום.

בהצלחה לבחור!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-06-2008, 00:57
  מקסימוס לאופילדיס מקסימוס לאופילדיס אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.12.05
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי OMERDB שמתחילה ב "ומישהו"

אתה תקבל כומתה בסוף האימון מתקדם הטקס עד כמה שאני יודע הוא בצומת גולני אבל אל תתפוס אותי במילה. (בכל שתתגייס תשתדל להמנע מלדבר על החומה D

בכל מקרה אתה תקבל נשק (במקרה שלך תבור) בשבוע קליטה שזה השבוע שאחרי טרום טירונות.

בנוגע למשמעת וכושר בטרום עוד פעם כמו שלידור אמר זה משתנה לי אישית היו מפקדים מאגוז שכן עבדו איתנו על כושר ובמחלקה השנייה קצת ירדו עליהם בקטע של משמעת, בכל מקרה בנוגע ליחטיות אני מכיר הרבה חברה שהתקבלו לאגוז ולפלסר (הסוסים התקבלו לחהן) שהכושר שלהם הוא סביר מינוס ובכל זאת הם רצו ונתנו רבאק כל הגיבוש, אז עוד פעם גם אם תהיה בין האחרונים כל הזמן אבל תיתן רבאק כל הזמן יש מצב שייקחו אותך לפלס"ר.

ובנוגע למדסים שיהו עד הגיבוש אתה תראה שיעבדו איתכם בסרגל מאמצים כזה שיתחיל להיות רציני רק שתגיעו לאימון מתקדם.

ובכל סתם שאלה איזה מחזור אתה אמור להתגייס?
ישן 11-06-2008, 11:17
  מקסימוס לאופילדיס מקסימוס לאופילדיס אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.12.05
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי OMERDB שמתחילה ב "המחזור הקרוב אוגוסט 08 תגיד..."

טוב למען האמת זה שאלה קצת קשה מכיוון שלכל גדוד יש ראש אחר, וחשוב שתבין שבגולני יש ראש מאוד קשה ומאוד מקצועי לצד זה וזה יתבטא בטירונות שם תהיה לכם משמעת קשה מאוד - שלא תחשוב לרגע אחד שגולני זה שכונה,וזה נכון לכל הגדודים בחטיבה אבל בכל זאת יש הבדלים בין הגדודים
למשל ב12 (איפה שאני נמצא) יש משמעת קשה והרבה מקצועיות ומה גם ש12 זה הגדוד האחרון בגולני שעדיין טוחנים בו צעירות
ב13 (נכון למרץ 8) המפקדים יחסית יותר משוחררים עם החיילים שלהם אבל ברגע שהם מתפזרים יותר מדי הם גם יודעים להכנס בהם, דבר נוסף על 13 יש להם יותר תרומות וגם היחס כמו שאמרתי יותר טוב בטירונות(אשכרה הקרינו להם להם את הפיינל פור ואת הגמר של הישרדות)
ב51 שזה הגדוד שרבים מחשיבים לגדוד הכי טוב בחטיבה יש גם כן משמעת קשה בטירונות וגם הם מקפידים חזק על מקצועיות כמו בשאר הגדודים.
ודבר נוסף, בסופו של דבר ההרכב של הגדודים מבחינת החומר האנושי הוא זהה ככה שאין כזה דבר שבמקום אחד הם ערבים ובמקום אחר הם צהובים, בכל מקום יש הכל מהכל.
ודבר אחרון מבחינת סגל אתה יכול ליפול על פלוגה עם סגל סבבה ובאותה מידה ליפול על סגל גרוע.
אבל בכל אופן המכים בטירונות זה החברה הכי טובים נאלה שנשלחו לקורס מכים עצמו.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:33

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר