09-06-2008, 09:48
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 05.08.02
|
|
|
כמה זיוני שכל באשכול אחד..
באמת שקראתי פה כל תגובה והתאפקתי לפני שאני מגיב.. אז ככה:
נתחיל מזה שיש לי פרופיל 72 על כל מיני בעיות ברכיים, ולא הייתי מורעל על קרבי ומהחטיבה שאפתי
להגיע רק לחיל מודיעין - כי שם אני באמת יכול לתרום.
מי שבנוי לקרבי ובא לו על זה - שיילך על זה. מי שרוצה מודיעין - שיילך על זה.
מי שיש לו ברירה, שיחשוב קודם כל על התפקיד שהוא רוצה לעשות, אחרי זה על החברים. ולמה?
בתור אחד שבמודיעין ושמהיום הראשון בצבא משרת עם אותם אנשים, אין כזאת חיה לא להתחבר לאנשים ושכל האנשים במודיעין ג'ובניקים ובלה בלה בלה..
אני הייתי אמור להיות בבסיס סגור ולעשות את אחד התפקידים שדורשים בסיס סגור, אבל במקום זה
אני עושה את אותו תפקיד אבל נמצא בבסיס פתוח. אז מה, אין הווי? אין חברים?
נכון, יש פחות כי אתה לא ישן איתם 24/7. אבל זאת לא סיבה. כמה שאני נמצא בבסיס פתוח אנחנו
עדיין נשארים בבסיס ויושבים ביחד, משחקים כדורגל ביחד, מזמינים אוכל וכל שאר הדברים האלה,
ובסופ''שים יוצאים ביחד ונהנים..
בקשר להגדרה של ג'ובניק - וואלה נכון, אני משרת בבסיס פתוח. אז מה, זה אומר שאני לא עושה כלום
וזה שאני לא רץ בג'בלאות אז אני ג'ובניק? אני לא רואה את זה ככה.
אני רוצה לראות אנשים שיצחקו על התפקיד שלי ויקראו לי ג'ובניק שלא עושה כלום או על הבסיס שאני משרת כשאני מוקפץ מהבית ו/או נמצא כמה שבתות ברצף בבסיס בשביל התפקיד שלי.
ועד כמה שאני גם עושה יומיות, יש דבר נוסף במסגרת התפקיד שלי שאני עושה שהמון אנשים היו מתחלפים איתי בשניה. כי למעט מאוד אנשים בצבא יוצא לעשות דבר כזה.
ביחד עם זה, אני מכיר המון אנשים במודיעין שהתגייסו ביחד איתי והם משרתים בבסיס סגור,
על ההווי שלהם אין בכלל על מה לדבר. עושים חיים בבסיס סגור, כל הזמן נמצאים ביחד, סופ''שים עדיין נפגשים (אחרי שהם תקועים אחד בתחת של השני במשך 10 ימים!!!)
אז שאף אחד לא יזיין את השכל על כך שהאנשים חרא וכולם חננות ואין עם מי לדבר ולהסתובב.
שכל אחד יחליט מה הוא מעדיף בתפקיד, נכון שבכל מקום יש סוג אחד של אנשים וסוג אחר של אנשים, תהיו בטוחים שככה זה גם בקרבי, גם ב"פלס''ר קרייה" וגם במודיעין.
אבל אין דבר כזה להישאר לבד בלי אנשים להסתובב איתם ולהעביר שירות עם חרא של אנשים.
סתם שתהיה לכם נקודה למחשבה מאחד שקצת מבין מה זה הווי של בסיס פתוח וסגור בחיל מודיעין..

כל העולם כולו מכבי חיפה!
|