11-07-2008, 01:49
|
|
|
|
חבר מתאריך: 10.07.08
|
|
|
שינוי שיבוץ - התלבטות
שלום,
בהודעה הזו אני פונה בעיקר לחבר'ה הוותיקים קצת יותר (ביטיס, עידו וכ'ו אבל כל אדם מוזמן להגיב).
אני משרת כבר כמה חודשים במה שנקרא "הגדודים" ודי מאוכזב.
עכשיו, אני מבין שבצבא הרבה פעמים מקבלים מה שלא רוצים אבל בכל זאת אני שוקל לנסות לשנות שיבוץ ולבקש גיבוש כלשהו.
הסיבות שאני לא מרוצה הן: חוסר מקצועיות בולט גם מבחינת ההדרכה וגם בצד הביצועי - אפילו מה שמלמדים לא כולם עושים כמו שצריך - לא בגלל שאנשים לא מסוגלים, הרוב פשוט זורקים.
האווירה הכללית בגדוד - שכונה... אני שמח שהאווירה הפכה יותר קלילה מבטירונות אבל הגענו לרמה אחרת כבר, חפ"שנות ובלאגן כל הזמן.
אני רק רוצה להגיד שבהתחלה הייתי די מרוצה ואני עדיין רוצה לשרת בקרבי אבל לפעמים אני פשוט מתלבט בין לצאת למ"כים ואולי לשנות משהו (אבל מה כבר מ"כ ואפילו מג"ד ישנה? הרי הצורה שבה מתנהלים הגדודים כבר קיימת כל-כך הרבה זמן שאף חייל לא יקבל את השינוי הזה)
לבין לנסות להגיע למקום בו האנשים הרבה יותר רציניים.
לפני הגיוס רציתי נורא מטכ"ל אבל לא קיבלתי אפילו יום סיירות והנתונים שלי היו נמוכים מדי מכדי לגשת לגיבושים כלשהם.
השאלה היא גם: האם יש בכלל סיכוי שבקשה לגיבוש תענה בחיוב אם אין לי את הנתונים שאותה היחידה דורשת? ואולי עדיף לי בכלל להשקיע איפה שאני, כי מה לעשות פה הרוב לא עם מוטיבציה בשמיים (למרות שיש מספיק חבר'ה מצויינים) ולא משקיעים כל כך וגם חסר סד"כ, ובסיירות כולם כבר די משקיענים והרבה רוצים להיות שם כך שאף פעם לא חסרים להם אנשים.
הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על הנושא,
וד"א אין בעיה עם הגדודים - בסך הכל הם כן עושים את העבודה ויש אחלה אנשים גם...
הבעיה היא אישית שלי שקשה לי להיות בסביבה כזו, בסך הכל אני די אוהב את המקום אבל שואף גם לדברים אחרים 
|