לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-06-2008, 11:42
  2Sky 2Sky אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.11.07
ערבי בעל מסעדה במושבה הגרמנית בחיפה אוסרים על חיילים נושאי נשק להיכנס אליה

חיילים שלא הורשו להיכנס טוענים לאפלייה מצד בעל המסעדה הערבי. בעלי מסעדת "פטוש": "כל אדם עם נשק לא נכנס"

חיילים המגיעים לחופשה בחיפה עם נשקם ומבקשים לסעוד במסעדת "פטוש" במושבה הגרמנית בחיפה, נאלצים להישאר רעבים. מתלונות שהגיעו לאחרונה מסתבר כי בעל המסעדה לא מתיר לחיילים הנושאים נשק להיכנס אליה.

במקרה האחרון הגיעו אב ובתו שהיא רופאה בצבא ונושאת נשק אל המסעדה אך נאלצו לעזוב לאחר שהמלצר בישר להם כי אינם מורשים להיכנס לשם. האב טוען כי מדובר באפלייה שנוקט בעל המסעדה הערבי כלפי חיילי צה"ל.מעיון באחד מהאתרים הסוקרים מסעדות בישראל עולה כי ישנם שם מספר תגובות נזעמות של חיילים שאף הם לא הורשו להיכנס אל המסעדה.
http://1075.fm/review/862

יש שמועה שמשתינים שם בחומוס יש מתנדבים לבדוק זאת?

"המלצות" מאתר מסעדות:
http://www.rest.co.il/comments/Defa...?txtRestID=3856
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-06-2008, 12:22
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
אני מזועזע מרמיזותיך הגזעניות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי 2Sky שמתחילה ב "ערבי בעל מסעדה במושבה הגרמנית בחיפה אוסרים על חיילים נושאי נשק להיכנס אליה"

הרי ברור כי הסיבה היחידה בגינה לא הורשתה החיילת לשבת עם נשקה מחוץ למסעדה היא דאגתו של בעל המסעדה לבטחון הסועדים. שהרי גל פיגועי הירי שבצעו רופאות וקצינים בדרגת אל"מ בסועדים תמימים היה בלתי נסבל. אני בטוח כי בעל המסעדה מבצע באופן אישי חיפוש על כל אדם המשוייך לקבוצה שסטטיסטית מבצעת יותר פגועי טרור במקומות ציבוריים.

כששכנינו אומרים' דו קיום' הם מתכוונים ל: "היהודים משלמים ואנחנו מרוויחים." וכשהם אומרים 'סובלנות' הם מתכוונים ל'יהודים בלי נשק הרבה יותר פגיעים'.

אבל פראיירים יהודים לא רק שמתים בידי בני עמם של רודפי שלום שכאלה אלא שהם גם מתחלפים בינהם בזכות לשלם במקום שלפי הביקורות שבאתר יש סיבות טובות יותר לאסור בפקודה את האכילה בו.
ישן 26-06-2008, 20:41

בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "אין את תגובת בעל המסעדה, אבל..."

כל אחד יכול לבחור אם לאכול או לא לאכול וכל אחד גם יכול לחוות דעה. ככה זה אצל היהודים הגזענים.

מתוך הקישור: "ג'וני הלון, אחד מבעלי המסעדה אמר ל"רדיו חיפה" בתגובה כי "מסעדת פטוש אכן אוסרת על כניסת כל אדם עם נשק לתוך המסעדה למעט אדם בתפקיד וזאת בכוונה לשמור על בטיחותם ושלומם של הסועדים. המסעדה, הוא אומר, ידועה כמי שבעליה דוגלים בדו קיום ויש בה תמונות רבות המתעדות את האחווה וההבנה בין המבקרים בתוך המסעדה."

כלומר הנמוק שהועלה הוא בטחון ובטחון הוא מילה ראויה לכל גנאי אך התמוה הוא כי במקום כל כך בטחוני לא אוזכר בכל הפרשה המאבטח.

ג'וני הלון אינו שם ערבי קלסי אבל כתוב שהוא אחד מהבעלים. אתה בודאי התקשרת כדי לשמוע את הפרטים המלאים מהחיילת - אולי תוכל לספר לנו אם המילטירסטית חסרת המצפון למדה כבר לקח?

אני מניח כי איש אינו משתין לתוך החומוס שהוא רוצה למכור אך חבל להאמין כי פצפיזם משמעו השתנה עליך.
ישן 26-06-2008, 21:30

תודה על המחמאה. הצחוק הינו בעל חשיבות רבה בעיני.
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "אתה איש מאד מצחיק. אבל ממש לא..."

אבל גם הרצון להבין את דבריך חשוב מאוד!

[1] ג'וני הוא שם ערבי טיפוסי ואני לא ידעתי?
[2] אם גם לומר כי ג'וני אינו שם ערבי זו גזענות...
[3] והתשובה המתבקשת [האמת היא שיכולת לכתוב אותה בשמי] אני חי כמוך בא"י רק שלהבדיל ממך עיני מביטות סביב, לאחור ולפנים ומזהות את ההבדל בין מצב היהודים באירופה והשחורים בארה"ב לבין מצב הערבים בא"י. עיקרו של ההבדל הוא בהיות הערבים בישראל 'מיעוט פקטיבי' הרואה עצמו [בצדק] כחלק מהרוב הערבי במזה"ת ואשר לא יהסס לסעוד אותי ואותך עם או בלי חומוס.
[4] לא 'חג כל החגים' אלא המאג שאתה כל כך מזלזל בו [יתכן ויש לך חשבון עימו מהימים ששחק את סחוסיך] - מאפשר לי ולך לשבת בא"י ולכתוב בעברית דרך שרת עברי גאה.
[5] עישון סמים מתחיל בגיל הנעורים ונגישות לכלי עישון הינה עוד מחסום ולו בפני חלק קטן מהעלולים למעוד. אני מניח כי כאדם בוגר ומבוגר גם אתה אינך מעוניין כי מישהו יתעשר ממכירת כלים המשחיתים את גופם ונפשם של אחרים. אבל זה כבר שייך לאשכול אחר.
ישן 27-06-2008, 09:34

יש כמובן הבדל בין 'לא שמעתי' לבין 'שם טיפוסי'.
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "עוד מעט תגיד שלא שמעת אף פעם..."

אך אודה כי מקור הטעות שלי הוא בכך שלא סברתי כי לערבי נוצרי מבוסס יש סיבות טובות להפלות לרעה חילים המגינים על המדינה שמאפשרת לו לחיות בין אחיו המוסלמים. משום מה גישה גזענית ומתממת המצדיקה הרחקת חילים נראתה לי מתאימה יותר לארופאים בעלי נכסים או ליהודים מסויימים.

אך מדוע אתה בוחר בדרך הקלה? פתחת בטיעון הפצפיזם ומשנמוג עברת לדון במתווכחים עמך ולא בנושא עצמו. האיש נימק מעשיו בבטחון הסועדים - בטחון אינה הסיבה. נשאלת השאלה מדוע יהודי שכמוך החרד לזכויותיהם של מוכרי הציוד לשימוש בסמים אינו חרד לזכויותיה של חילת בלתי מאיימת בעליל לאכול במסעדה בחיפה?

חיילים חמושים במדינת ישראל שלא מבחירתם כי אם מההכרח להגן עלי ועליך מפני כאלה הרצויים מאוד בבתי קפה מסויימים. לא חייבים להגן על כל מעשה מבאיש באצטלה של זכות חוקית ורדיפת שלום.
ישן 27-06-2008, 10:08
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "יש כמובן הבדל בין 'לא שמעתי' לבין 'שם טיפוסי'."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי .ישראלה היפהפיה
. נשאלת השאלה מדוע יהודי שכמוך החרד לזכויותיהם של מוכרי הציוד לשימוש בסמים אינו חרד לזכויותיה של חילת בלתי מאיימת בעליל לאכול במסעדה בחיפה?.

אתה מנסה לבלבל את היוצרות אולי בכוונה אולי בתמימות.
לגבי מוכרי הבאנגים, אתה מתעקש לקשור את שני הנושאים, אין בינהם קשר וכל נושא לאשכולו.
אבל אם כבר, אני אינני חרד למוכרי הציוד זו איוולות ורשעות להציג אותי ככזה. אני חרד לגורל המלחמה בסמים אשר משתמשת בכלינשק עתיקים ולא רלבנטים העיקר לייצר כותרות בעיתון אבל המלחמה נשארת עקרה.

לגבי החיילת וזכותה לאכול. אולי יש זכות אבל אין חובה לאכול בשום מקום.
בעל המסעדה אינו רוצה חיילים או חמושים ? תפאדל, שלא יגיעו לשם.
זה לא חוקי ? יש הרבה דברים לא חוקיים שלא באמת מפריעים לאף אחד. הרי הוא לא המסעדה היחידה. אז כמו שהביקורות באתר המסעדות קוראות לא להכנס לשם ברובן, אז פשוט שלא יכנסו לשם. אני דווקא לא קראתי לחרם צרכנים, אתה הולך בעקבות מחשבתו המעוותת של אורי שחושב שאנשים יותר רגישים ממנו הם בעד האויב כברית מחדל, זו עלגות מחשבתית עם הרבה רע. הם אורי חושב גם בשבילך ?
אני התרעמתי על יציאת המשתינים בחומוס כתגובה לדרישות הכניסה.
לצערי ואני אומר את זה בזלזול, הרגישות לזולת פה שואפת לאפס, אנשים מבוגרים מקיאים את השטנה והגזענות שלהם, וכל מי שיש לו קצת מצפון ומנסה להאיר ולהעיר את העיניים ולהגיד שאם יש גזענות נגדית אין מקום להתלוננן על הגזענות כלל, מקבל תגובות ששמות אותו בצד השני אוטומטית. זה צפוי אבל עצוב.
במדינת הרב טועה, אני מודע למקומי וממלא אותו בהבנה מלאה. טוב לי במיעוט, למרות שכולם מוזמנים להצטרף אליו.
ישן 27-06-2008, 11:01

בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "[QUOTE=.ישראלה היפהפיה]...."

אורי אינו חושב במקומי אך נראה לי כי במקרה ואזדקק ל'חושב מחליף' בהחלט אעדיף אותו על פניך למרות הנחתי כי אתה מבוגר ממנו. זאת,לא רק בשל הידע הרחב שלו ומנהגו לגבות דבריו בטיעונים ולסדרם לוגית אלא בעיקר בשל חושי ההשרדות במזה"ת שלו שהם מחודדים לדעתי משלך.

אינך מתמודד עם הנימוקים המועלים כלפי עמדתך. "לא רוצים חיילים - תפאדל?" ו"עוברים על עוד הרבה חוקים" אינם נימוקים מצפוניים ומבחינה לוגית ומצפונית אמירות אלו אינן רחוקות מעמדתו של אובזוור/פקפק לאמור 'אולמרט ... עליכם בקשת ואני נציגו הזחוח הגעתי כדי לודא שנרטבתם'.

אתה מצר על חוסר רגישות לזולת תוך כדי הגנה על מי שמשתדל שלא להיות רגיש לזולת ופותח את דבריך רווי הרגישות בהצהרת זלזול לכל מאן דבעי.

לגבי סוגיית ההשתנה בחומוס - מיותר ומוסכם בינינו. לגבי החקיקה בנושא כלי עזר לסמים ראה באשכול הרצ"ב. בענין המסעדה החיפאית נראה לי שמיצינו להפעם אלא אם תרצה להוסיף/לסכם את עמדתך. נתראה בפיצוציה הסמוכה.
ישן 28-06-2008, 01:18
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
למרות המחמאה האדירה שחלקת לי - אני מבטיח לך שלא כל הלא-שלומיסטים מעתיקים זה מזה...
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "[QUOTE=.ישראלה היפהפיה]...."

יש אנשים שחושבים עצמאית ולוגית - וכך קורה שהם מגיעים למסקנות דומות (לדתי אדוק זה עלול
להיראות כאילו אחד מהם אומר לאחרים מה לחשוב - אבל אצלנו זה עובד אחרת...).
אני אמנם מוחמא אימים מכך שמישהו (אפילו אתה) יכול לחשוב שאדם כמו ישראלה יושפע ממישהו כמוני,
אבל למרבה הצער, קטונתי.
מובן שאינך רגיש ממני באופן כללי. אתה רגיש ממני למצוקות האוייב ואני רגיש ממך למצוקות בני עמנו,
וביחד אנחנו יוצרים את הרגיש האולטימטיבי - זה שאוהב את כווווווווווווווווווווולם, וקיים רק בספרים...

אדון הלון צריך להנות מחרם צרכנים מצד כל יהודי שאי-פעם שירת הצבא, או שקרוביו משרתים בצבא.
אני משוכנע שהדבר יסייע לו לשקול שוב את רעיון החרמת כוחות הבטחון (מעבר לכך שרשויות המדינה
צריכות להיות מ-א-ו-ד לא נחמדות כלפי אפלייה גזענית חבוייה זו).
ישן 27-06-2008, 07:11
  relove relove אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.04.02
הייתי שם פעמיים או שלוש בשנתיים האחרונות. זהו קפה מסעדה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי 2Sky שמתחילה ב "ערבי בעל מסעדה במושבה הגרמנית בחיפה אוסרים על חיילים נושאי נשק להיכנס אליה"

שמנסה לייצר אוירה מזרחית. בפנים שולחנות נמוכים, קירות מקושטים, אורות עמומים. בחוץ שולחנות ולפעמים מוזיקה. הוא נמצא בלב איזור של בתי קפה שהפך מוקד לצעירים הערביים מחיפה והסביבה.
יש מעט מאוד יהודים. אותי גררה לשם ידידתי מהשמאל הקיצוני, חברת מחסום ווטש.

אותי לא יראו שם יותר, ומן הסתם גם לא רבים ממאזיני רדיו חיפה. זה יפגע במקום. כי חלק מהקסם שלו בעיני הצעירים הערבים היא העובדה שיש שם כמה יהודים לרפואה.

חמישה חברי כנסת מושחתים מצטופפים בחיפושית:
שניים מקדימה. שלושה מאחורה - גם מקדימה .

ישן 30-06-2008, 23:03
  ציבי ציבי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.03
מה דינו של לובש כפייה אדומה, כמו של ערפאת?

האם מותר לסלק אותו מעסק יהודי בגלל תמיכה באש"פ?
צריך לבדוק את עניין נשיאת הנשק יותר לעומק, ולא רק על מישור שמאל ושמאל קיצוני. עבור החיל הישראלי נשק הוא כלי עבודה. ואם בעל המסעדה דואג לבטחון אורחיו הרי החיל החמוש בנשק הוא הדמות המתאימה ביותר לשמור על בטחון אורחיו.
סילוקו של חיל חמוש בטענה שהוא פוגע בבטחון דומה לסילוק שוטר ממקום תאונה בתואנה שהוא מטריד את הנוכחים או סילוק רופא מבית חולים משום שזה מקום של חולים.
ובקיצור - כל התולים את סיבת סילוק הקצינה החמושה בכך שבעל המסעדה רוצה לשמור על בטחון אורחיו עושה שקר לעצמו ולקוראים. ההפך הוא הנכון, חיל חמוש מביא יותר בטחון לסביבתו, והמסלק חיל חמוש לא עושה זאת אלא משום השינאה.
ישן 01-07-2008, 03:57
  emile-a emile-a אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.05.06
בתגובה להודעה מספר 59 שנכתבה על ידי ציבי שמתחילה ב "מה דינו של לובש כפייה אדומה, כמו של ערפאת?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ציבי
האם מותר לסלק אותו מעסק יהודי בגלל תמיכה באש"פ?
צריך לבדוק את עניין נשיאת הנשק יותר לעומק, ולא רק על מישור שמאל ושמאל קיצוני. עבור החיל הישראלי נשק הוא כלי עבודה. ואם בעל המסעדה דואג לבטחון אורחיו הרי החיל החמוש בנשק הוא הדמות המתאימה ביותר לשמור על בטחון אורחיו.
סילוקו של חיל חמוש בטענה שהוא פוגע בבטחון דומה לסילוק שוטר ממקום תאונה בתואנה שהוא מטריד את הנוכחים או סילוק רופא מבית חולים משום שזה מקום של חולים.
ובקיצור - כל התולים את סיבת סילוק הקצינה החמושה בכך שבעל המסעדה רוצה לשמור על בטחון אורחיו עושה שקר לעצמו ולקוראים. ההפך הוא הנכון, חיל חמוש מביא יותר בטחון לסביבתו, והמסלק חיל חמוש לא עושה זאת אלא משום השינאה.

לא עומד במבחן....בהרבה ארועים שבהם נוכחים ראש הממשלה או שרים (ויתכן שאולי גם הרמטכ"ל, אני לא זוכר בוודאות) אז אין כניסה עם נשק גם לקצינים, מכריחים להפקיד את הנשקים לפני הכניסה לאולם ולקבל אותם בחזרה ביציאה מהאולם..
בקיצור, התאוריה שלך לא מחזיקה מים...
אבל זה בסדר, יש תאוריות אחרות שמסבירות למהז ה לא בסדר לא לאפשר להכניס נשק למסעדה.

ישן 01-07-2008, 21:18
  רמבו 6 רמבו 6 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.07
תירוץ כתה ג'
בתגובה להודעה מספר 60 שנכתבה על ידי emile-a שמתחילה ב "[QUOTE=ציבי]האם מותר לסלק..."

ישיבה במסעדה לא שווה לאירוע בו נוכחים שרים או ראש ממשלה.
אגב הסיבה בה לוקחים מקצינים וחיילים נשקים באירועים מסוימים בהם יש שרים וראש ממשלה, היא
ממש לא מחשש שאותם קצינים ירו על שרים סתם ככה.. אלא מהסיבה שאם מישהו יפתח באש,
שלאנשי האבטחה באירוע יהיה יותר קל לאתר את היורה, כי אם אותם חיילים וקצינים יהיו חמושים, סביר
שישיבו באש עם רגע הירי והדבר יגרום לאנדרלמוסיה גדולה שתגרום לבלבול בקרב אנשי האבטחה, בין
השאר בגלל שכל חייל עם נשק ויורה באותו רגע הוא נחשב כחשוד בשבריר שניה, כל אדם עם נשק
באותו רגע יכול להוות מטרה ע" אנשי האבטחה - מה שגם יסכן את החיילים וגם יבזבז זמן יקר כי בינתיים
לא מאתרים את היורה האמיתי.

נערך לאחרונה ע"י רמבו 6 בתאריך 01-07-2008 בשעה 21:23.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:46

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר