26-06-2008, 13:47
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.05.06
|
|
|
יש תקווה לערעורים בחמ"ן...! הסיפור המלא
הסיפור שלי לא באמת כל כך מסובך, אבל סוף משמח ובלתי צפוי!
התחלתי להתמיין למודיעין בסוף מאי 07, מיונים לפרוייקט אופק כמו כולם, עברתי שלב ועוד אחד ועוד אחד, בקשתי להגיע לפרסית ולשם גם התמיינתי.
הייתה בדיקת שמיעה תחקיר בטחוני, ואז הגיע הראיון המסכם.
את הראיון לא עברתי, בדיעבד גיליתי שהיו לכך כמה סיבות -
1. הם פחדו מהעיניים שלי שהם מקרה קצת מיוחד אבל לחלוטין לא משמעותי בחיי היום יום שלי
2. מכישורי הלמידה שלי - אני מב"רניק, מקצוע מורחב אחד גיאוגרפיה, ולא תלמיד בשמיים.
תאכלס צודקים.
העניין הוא שמאוד רצתי להגיע למודיעין ולא התכוונתי לוותר.
התחילו הערעורים, ולמרבה הפלא לא עבר שבוע והתקשרו אלי בדחיפות לשלוח הצהרה של רופא עיניים שאני מסוגל לתפקד כרגיל, וזה חייב להגיע אליהם עד למחר בבוקר כי אז מתקיימת הוועידה הרפואית של אופק. ( או משהו כזה ).
הלכתי על הבוקר לרופא עיניים שמתוקף החוק אסור לו לכתוב תצהירים כאלה, רצתי לאופטומטריסט, עשתי בדיקה והוא כתב תצהיר, אותו הם קיבלו.
לאחר כמה ימים קבלתי זימון לראיון נוסף שייקבע אם אני חוזר למסלול, נסעתי לתל אביב, היה ראיון, כתבתי מאמר שכזה, והביתה.
זה היה שלשום.
אתמול התקשרו אלי והודיעו לי שהתקבלתי למסלול אלעד בפרוייקט אופק, לומדים ערבית 5 חודשים בגבעת חביבה, עושים בגרות 5 יחידות, ומתגייסים..!
מה רצתי להגיד בזה?
אל תוותרו! עם כמה שהביאוס גדול כשלא עוברים, אם הרצון גדול, צריך לעמוד על הרגליים ולעשות כל מה שאפשר כדי להגיע לאן שרוצים, ולפעמים זה מצליח!
זה באמת הדבר הכי טוב שקרה לי, אני בעצמי לא האמנתי..
גיא
|