לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-07-2008, 22:12
  crazyellow crazyellow אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.08.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי A-P-A שמתחילה ב "מתי השביזות עוברת?"

אממ הטירונות די חרא... באימון מתקדם מתחילים לעבוד אומנם יותר קשה אבל היחס משתפר ולפי דעתי זה עושה הכל, הקטע המנטלי נראה זה הבעיה שלך וזה ישתפר עם הזמן לאט לאט היחס משתפר, הנהלים משתחררים ואתה מקבל הרבה יותר אחריות וסמכות ורוב הזמן לא יושב לך מישהו על השכל...

ובתור אחד שעלה לפני 3 שבועות לבית ליד היחס שונה לגמרי ממה שאתה מכיר בטירונות, בקושי שיש נהלים, יש לוז אבל כבר לא בדיוק עובדים עם שעון ורוב הדברים שלך אתה מתחיל לעשות עצמאית, אבל שעובדים אבל עובדים קשה מאוד, שבועות מתישים פייזים ואתה קורע תתחת אבל לפחות תיודע שישך תשישי שבת בבית (תסוגר פעם ב...) והיחס טוב אז בדרך כלל אתה מסתובב עם חיוך...

בהצלחה בהמשך אל תשבר מהר מדי ותעזוב או משהו כזה עם הזמן התנאים ישתפרו והמוטבציה תעלה....
ואגב שביזות יום א' אני מאמין שיש בכל יום ראשון במשך ה3 שנים (אלה אם כן אתה ברגילה ...

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.yehida.org/modules/coppermine/albums/userpics/10004/thumb_s-palchic.jpg]

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-07-2008, 15:28
  A-P-A A-P-A אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.05.08
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי LoneWolf שמתחילה ב "דווקא לא. ברגע שיצאתי..."

זה בדיוק מה שאני שואל...

נראה לי שאנשים פה לא הבינו את מה שאני אומר... אני לא מרגיש שמה שאני עושה קשה אלא אני מרגיש שתכלס יש לי חרא של חיים... מצד אחד אני לא עושה שום דבר מעניין או חשוב (אלא אם אתם רוצים לקרוא לתרגיל חולייה או למטווחים משהו מעניין וחשוב) ומצד שני אני מרגיש שאין לי טיפת חופש ואני חי על זמנים כל היום...

אין לי שום בעיה להתמודד עם זה ולעבור הכל... באמת שזה מסריח אבל תכלס לא כזה קשה. גם אם יגידו לי שכל המסלול אני ארגיש ככה זה לא יפריע לי להמשיך פשוט מעניין אותי לדעת אם אני היחיד שמרגיש ככה ואם זה ישתנה אחרי שאני אצא מבא"ח.

למוזס, סבבה זה הופך אותי למבוגר וכל החרא הזה... זה לא מה שאני שואל ואני לא מחפש שינחמו אותי.
לביטיס, עם כל הכבוד, אפשר בהחלט להתרגל ולהסתגל להרבה דברים וללמוד להנות מהם או לקחת את הצדדים החיוביים. אבל קצת קשה לא להיות שבוז מלהתעסק בחרטא כל יום-כל היום, חוסר חופש עד כדי כך מוגזם שאתה צריך לבקש אישור כדי להשתין/לחרבן/לשתות ובעצם מתייחסים אליך כמו ילדבן 3 ועוד ועוד... לא, אני לא מתלונן, אני יודע שזאת טירונות ושצריך לעבור את זה. אין לי בעיה לעבור את זה... פשוט שאלתי אם ההרגשה הזאת עוברת באיזשהו שלב או לא.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:02

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר