לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-07-2008, 09:56
  QWQ QWQ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.07.08
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי eagle701 שמתחילה ב "רוצה לאתגר את עצמך?"

זאת בדיוק הבעיה של שריון ,אנשים תופסים את החיל הזה קרבי לייט (קרבי עדין).
החיל לא נתפס כמאתגר וכקרבי זה נתפס בעייני המלש"ב מן שילוב של קרבי וגובניק. (בלי להעליב)

עוד נקודה מי שרוצה לפתח קרירה צבאית חיל השריון מהווה מחשול בעוד שבחטיבות החיר אתה יכול לעבור
מן הנח"ל לצנחנים גולני ,גבעתי וכו.... מי ששובץ לשריון יכול לפתח קרירה צבאית רק בשריון או תותחנים
זאת אומרת הוא מוגבל.

עוד נקודה בחיל השריון אין סיירת שתהווה מקור משיכה לחיל זאת אומרת שבעוד
שבצנחנים - דובדבן ,מגלן גולני - אגוז ,סיירת גולני וכו... בשריון אין סיירת שתניף את דגלו של חייל השריון.

חייל השריון סובל מדימוי עצמי נמוך.

אני חס וחלילה לא מזלזל בחייל השריון אני חושב שהם עושים את אחת העבודות הכי חשובות בצה"ל
הרי בסופו של דבר במלחמה תמיד החירניק תופס מקלט מאחורי הטנק. (יצא חרוז)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-07-2008, 11:13
  משתמש זכר mt999 mt999 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.10.06
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי QWQ שמתחילה ב "זאת בדיוק הבעיה של שריון..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי QWQ
זאת בדיוק הבעיה של שריון ,אנשים תופסים את החיל הזה קרבי לייט (קרבי עדין).
החיל לא נתפס כמאתגר וכקרבי זה נתפס בעייני המלש"ב מן שילוב של קרבי וגובניק. (בלי להעליב)
נשכח רגע מהעובדה שהשריון סובלים מהכי הרבה נפגעים במלחמות (שמראה על מידת המעורבות שלהם בלחימה), אבל מאיפה הקרצת את התאוריה של קרבי לייט? שריון תופסים קו עם שאר החי"רניקים וכמעט אין פעולה יזומה בעזה בלי לפחות גיבוי של שריון
עוד נקודה מי שרוצה לפתח קרירה צבאית חיל השריון מהווה מחשול בעוד שבחטיבות החיר אתה יכול לעבור
מן הנח"ל לצנחנים גולני ,גבעתי וכו.... מי ששובץ לשריון יכול לפתח קרירה צבאית רק בשריון או תותחנים
זאת אומרת הוא מוגבל.
בימינו, אדם שרוצה להתקדם בצבא כמעט ולא יכול לעשות זאת אלא אם כן הוא עבר בשריון קודם, רבים ממפקדי העבר של צה"ל עשו הסבה לשריון כיוון שידעו שזה חיל מאוד (אם לא הכי) חשוב בצה"ל.
עוד נקודה בחיל השריון אין סיירת שתהווה מקור משיכה לחיל זאת אומרת שבעוד
שבצנחנים - דובדבן ,מגלן גולני - אגוז ,סיירת גולני וכו... בשריון אין סיירת שתניף את דגלו של חייל השריון.
לשריון יש את פלס"ר שריון שהם כמובן החוד של החיל, והם אלה שתמיד יכנסו ראשונים ללחימה!
חייל השריון סובל מדימוי עצמי נמוך.
הדימוי העצמי של חיל השריון מאוד גבוה, אבל הרבה מהחבר'ה שלא משתמטים וכן רוצים לשרת קרבי- חושבים בדרך כלל לפחות להגיע לשייטת מטכ"ל- אז שריון לא קורץ כל כך...

אני חס וחלילה לא מזלזל בחייל השריון אני חושב שהם עושים את אחת העבודות הכי חשובות בצה"ל
הרי בסופו של דבר במלחמה תמיד החירניק תופס מקלט מאחורי הטנק. (יצא חרוז). אחי, איפה אתה רואה פה חרוז?
ישן 11-07-2008, 20:48
צלמית המשתמש של Nhoom
  Nhoom Nhoom אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.06.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי hwarang שמתחילה ב "סירוב פינוי לשריון"

הייתה לי בעיה דומה. רצו לגייס אותי לתותחנים ואני רציתי נח"ל.
אז פשוט סירבתי להתפנות מהבקו"ם... הייתי במעצר בבקו"ם שלושה ימים (עד שהתחיל גיוס בנות) ואז היו צריכים לפנות את כולם מהמעצר (היו שם חבר'ה שהיו במעצר שלושה שבועות). רצו לתת לכולם דח"ש (אני הסכמתי). מי שלא הסכים לקבל דח"ש, קיבל ג'וב זמני עד לגיוס המחזור הבא של היחידה שהוא רצה.
אז כן... סירוב פינוי יעזור לבעיה של חבר שלך. היו שם הרבה שיריונרים במעצר וכולם קיבלו את מה שהם רצו.
כמובן שכל זה היה במרץ 07 .. אולי דברים השתנו מאז...

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://gyous.djsgoa.co.il/forum/sign/gal.php?start_date=15/06/2007&end_date=15/06/2010.jpg]

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:46

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר