לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-07-2008, 13:41
  hwarang hwarang אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.07.05
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "החיסול של קונטאר..."

אתה טועה.

אתה סמיר קונטאר היו צריכים לחסל באפריל 1979.

מדינת ישראל חייבת להבין שאסור לתפוס מחבלים חיים. רק מחבלים מתים יכנסו לארץ הזאת, ואח"כ אם נסראללה ירצה חילופי שבויים, הוא יקבל כמה גופות שהוא רוצה.

אני אהיה ממש מאוכזב מהמדינה שלי אם היא תאפשר לרוצחים האלה להסתובב חופשי ולתכנן את הפיגוע הבא שלהם.
ישראל לא רק הפסידה מחיר של 2 מחייליה, היא גם הפסידה בכך שנתנה עידוד לעוד טרוריסטים לבצע פיגועים, עכשיו הם יודעים שהם ישבו קצת בכלא ואז ישתחררו, עכשיו מסתובבים בחוץ עוד 5 סמלי טרור שזוכים ליחס של מלכים בקרב הציבור הפלסטיני, אני מצפה מצה"ל שיוריד את הבית שלהם בטיל כשהם ובני משפחתם יושבים שם בסלון עם חברים וחוגגים את השחרור שלהם.
ובכלל איך שנסראללה לגלג עלינו, עם הציניות שלו שעד הרגע האחרון טען כי יש עוד סיכוי שהחיילים חיים, ובכך שהצליח להשפיל את המדינה המטומטמת שלנו שהסכימה להלביש את קונטאר במדי חיזבאללה לקראת השחרור. השפילו את המדינה שלנו היום, זה יום שחור שיזכר לעד כנצחון של אירגון טרור על מדינה עלק "ריבונית" עם צבא סדיר.
חייבים להפנות אצבע מאשימה להנהגה שיכלה לשחרר את החיילים מוקדם יותר, ואם היא לא רצתה לעשות עיסקת שבויים אז היו חייבים לצאת במבצע צבאי לשחרורם (תאמינו לי שככה היה יותר סיכוי להחזירם חיים), היו צריכים לחסל 100 מבוקשים ביום והייתם רואים איך חיזבאללה היה מבקש את רחמינו. בקרוב מאוד אני מתגייס לצה"ל בידיעה שאני אשתתף במלחמת לבנון הבאה שאירגון חיזבאללה כבר בסיום ההכנות לקראתה. ואני מתגייס כשאני לא סומך על אף אחד חוץ מעצמי, אני סומך על נסראללה יותר מאשר אני סומך על הממשלה שלנו, זה פשוט בושה שלא מעמידים לדין את הרוצחים האמיתיים של החיילים החטופים, כולל רון ארד, שנרצחו ע"י ההנהגה שלנו ולא שלהם.

נערך לאחרונה ע"י hwarang בתאריך 16-07-2008 בשעה 13:55.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-07-2008, 14:39
צלמית המשתמש של הפטריוט
  משתמש זכר הפטריוט הפטריוט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.02
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי hwarang שמתחילה ב "אתה טועה. אתה סמיר קונטאר..."

א. נכון, היו צריכים לחסל אותו ב-1979.
ב. היה ולא חיסלו אותו ב-1979, היו צריכים לתקוע לו כדור בראש ברגע שארונותיהם של החטופים עוברים לשטח ישראל. לא מחזירים מחבלים חיים תמורת חיילים חטופים מתים.
ג. אם תופסים מחבלים חיים, צריך לחקור אותם ולחסל אותם - אבל להודיע שכל המחבלים נהרגו.
ד. אני ממש לא מאוכזב מממשלת ישראל הנוכחית - אני פשוט לא מצפה ממנה לכלום, כך שאני לא מאוכזב ממנה.
ה. את הסיבה לבעיות שהעלית פה תוכל למצוא בפורום אקטואליה, בדיון על המאבק בין היהודים לישראלים.

"אין טעם שהכבשים יקבלו החלטה בזכות הצמחונות, כל עוד הזאבים אינם שותפים להשקפה זו."
ויליאם ראלף אינג'

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:45

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר