18-07-2008, 18:22
|
|
|
|
חבר מתאריך: 18.07.08
|
|
|
בבעיה קשה...
שלום...
לאחרונה אני סובל מכאבי גב והתפקיד שלי בצבא הוא לרוב תפקיד פיזי ל הרבה הליכות והרמת משא כבד.כעת אני עובר טיפולי פיזיותרפיה לגב א לצערי הרב זה לא עוזר.
הפיזיותרפיסט הציע לי לפנות לאורטופד בגלל שהכאבים מתגברים משבוע לשבוע ובשבוע האחרון הכאבים הפכו לבלתי נסבלים
חשוב לציין שביחידה שלי אין רופא. הוא בד"כ מגיע פעם בשבוע. כשפניתי לחובש היחידה הוא אמר לי שהרופא יגיע בעוד כשבועיים,בנוסף הוא אמר לי שאף אחד אחר חוץ מרופא היחידה לא רשאי להפנות אותי לאורטופד.אני נמצא כעת במצב אבסורדי ,מצד אחד הגב כואב וככל שאני עובד יותר הכאבים מתגברים, מצד שניהמפקד שלי מאיים עלי לאחרונה בתלונות מפני שאני מסרב לעבוד קשה ולהרים משאות כבדים הוא גם לא ראה בעין יפה כשפניתי לחובש וביקשתי ממנו ביומיים האחרונים פטור לעבודה משרדית(שתקף למספר שעות בודדות כל פעם)
.איני יודע מה אני אמור לעשות במצב הנוכחי בשבועיים הקרובים עד שהרופא יגיע ליחידה? וכמובן אפילו כשיעלה והוא יתן לי הפני יקח זמן עד שאקבע תור לאורטופד.
שאלה נוספת...אני מעוניין להוריד אני הפרופיל שלי מ 64 (סעיפים:אסתמה,פלטפוס ועיניים) ל -45 בגלל כאבי הגב שלי (שנגרמים כנראה מעקמת קלה וחוסר סימטריה בגב. למי אני אמור לפנות ?ומהם השלבים עד להורדת הפרופיל?
תודה רבה!
|