16-07-2008, 07:11
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.11.02
הודעות: 21,199
|
|
אין דבר כזה.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי BMTL שמתחילה ב "מה אתם עושים כשנגמר האוכל במקרר ויש רק מצרכים בסיסיים?"
תמיד אפשר לאתר סניף של AMM במרחק הליכה, ואם כבר רוצים להשקיע הולכים עוד ממש טיפה ונכנסים לדיקסי.
לגבי הכנה בבית, אני טוען שאפשר לשלב את הכל עם ביצים.
אפשר להכין חביתה (אליה ניתן לזרוק את כל השאריות שיש במקרר, נקניק, גבינה, היא אוכלת הכל ), אפשר להכין שקשוקה, אפשר להכין תבשיל לא מזוהה שכולל אורז, ביצים ותבלינים הודים, יצא לי פעם בשעת חירום אפילו לשלב בין חביתה לטונה.
פסטה זו אפשרות נוספת, החל מהגירסה הכי קלה להכנה (אבל הטעם, המממ... מפוקפק) של שימוש בקטשופ וגבינות (בולגרית, קשקבל, צהובה, כל מה שיש בסגנון במקרר) בתור רוטב. פשוט מכינים פסטה, שמים עליה קטשופ, גבינות ומכניסים למיקרו להקרמה.
אפשרות נוספת היא לתבל את הפסטה בשום, שמן זית, מלח ופילפל. לא מתוחכם אבל פחות רעיל מהגירסה הקודמת.
(אגב, יצא לי פעם להיות במצב בו היתה לי פסטה אבל לא היה לי שום רוטב לשים עליה. אבל מצאתי במקרר סלט טחינה. שילוב מעניין )
אפשר להמשיך ולהכין רטבים טובים יותר (שכולים בישול) אבל זה אשכול של עצלנים שאין להם כלום בבית, לא?
אפשרות נוספת שלא הוזכרה היא פשוט כריך. מוצאים את הלחם במקרר (מסלקים את הפרוסות עם העובש), אם הוא אכיל משתמשים בו, אם הוא לא אכיל, שמים אותו קצת בטוסטר, שירגיש כאילו הוא אכיל. הבסיס של כל כריך הוא משהו שיחבר בין הלחם לשאר הדברים, לשם כך מצוין מיונז,חמאה, מרגרינה, סלט טחינה, סלט חצילים וכו'.
אחר כך פשוט מוסיפים פרוסות של כל מני דברים (ירקות, גבינות, נקניקים, כל מה שהוא אכיל וניתן לחיתוך לפרוסות) עם הקפדה להפריד באמצעות ירקות בין השכבות של הדברים האחרים, אפשר להזליף טיפה שמן זית, לתבל במלח ופילפל, כמה הזלפות של טבסקו לחובבי הז'אנר ו.. בתאבון.
|