לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-07-2008, 20:58
  emile-a emile-a אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.05.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי elvis1977 שמתחילה ב "מוסלמי:"אילו מישהו היה יורה על ביתי, שבו ישנות שתי בנותיי, הייתי עושה הכל לעצור אותו""

אני יודע שכותרות כאלה הפכו לאופנה כאן בפורום, אבל לא יעזור, זו אופנה מטומטמת..הכותרת היתה צריכה להיות- אובמה:אילו מישהו היה יורה על ביתי ...

את שאר ההתפלפלויות של "מוסלמי" "אוסמה" וכו' אפשר להוסיף באשכול עצמו, אבל הכותרת שלך היא לא רצינית..(רצינות בפורום...יש מעט לצערי..ללא קשר לשיוך פוליטי...)

פתאום להפעיל אקדח זה חשוב? רק לפני כמה אשכולות יכולות צבאיות לא היו רלוונטיות בכדי להעיד על אדם ופתאום כן..הממ, ממש מפתיע.... ובוא אני אתן לך רמז כי אני לא יודע אם אי פעם הפעלת אקדח או m-16 אבל שלא יהיו לך אי הבנות, אדם בריא שהצליח לקבל תואר מאוניברסיטת קולומביה בניו יורק, יכול בתוך דקה וחצי ללמוד להפעיל אקדח או m-16, זה באמת לא מסובך........

וכשתחילים בחוסר רצינות...ממשיכם בחוסר רצינות...יהודים לא חצביעו לאובמה....לקח לי 2 שניות למצוא כמה יהודים שיצביעו לאובמה, מבטיח לך שיש עוד מאות אלפים.....
http://www.nowpublic.com/culture/ob...-famous-friends

עכשיו שכל זה נאמר שלא יהיו אי הבנות...אני עוד לא החלטתי למי אני "מצביע" בבחירות לנשיאות, אבל אשכול כזה, ללא שום נושא, עם ניחוחות של גזענות אבל מחסור בתוכן הוא פשוט תת רמה... אתה לא אוהב את אובמה? יש לך סיבה מעבר לכך ששמו האמצעי הוא חוסיין? אם יש לך סיבה רלוונטית למה הוא הרבה פחות טוב מהשני, נא תכתוב ותביא קישורים רלוונטים...אולי תשכנע קול מתנדנד כמוני להצביע למקיין...
אבל השמצות ללא קישורים..פשוט נמוך.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-07-2008, 20:32
צלמית המשתמש של ashoichet
  ashoichet ashoichet אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.07.07
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "עושה הכל?"

ציטוט:
כלומר, מנהל מו"מ תחת אש? מתחנף אל יורי הרקטות? מציע להם עוד ועוד הטבות כלכליות אם רק יואילו לחדול מהירי?

בשביל זה עם ישראל בחר באולמרט וברק. קצת מוגזם לבקש מהנשיא של ארה"ב להיות יותר ציוני מאשר ממשלת ישראל.
The release of convicted terrorists before they have served their full sentences seems like an easy and tempting way of defusing blackmailed situations in which innocent people may lose their lives, but its utility is momentary at best. Prisoner releases only embolden terrorists by giving them the feeling that even if they are caught, their punishment will be brief. Worse, by leading terrorists to think such demands are likely to be met, they encourage precisely the terrorist blackmail they are supposed to defuse.

1995 ,Binyamin Netanyahu, Fighting Terrorism

נערך לאחרונה ע"י ashoichet בתאריך 24-07-2008 בשעה 20:35.
ישן 24-07-2008, 12:20
  elvis1977 elvis1977 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי elvis1977 שמתחילה ב "מוסלמי:"אילו מישהו היה יורה על ביתי, שבו ישנות שתי בנותיי, הייתי עושה הכל לעצור אותו""

החצי מוסלמי הזה לא היה מתקבל לא למשטרה ובטח לא לצבא האמריקאי, אז לתת לו לשבת על כסא "אדון עולם" בשדרות פנסילווניה 1600 ,כשלידו מונח התיק עם הקודים להפעלת מערך הטילים הגרעיניים ??

ומה יקרה אם הוא חס וחלילה ייבחר, ופתאום הוא ירצה "לחזור לשורשים", להתפלל חמש פעמים ביום לכיוון הכעבה במכה? זה הסיוט הכי גדול, והוא לצערי ריאלי.

האפס הזה שלא עשה כלום בחיים שלו חוץ מלדבר, הוא סיכון נוראי לארה"ב, ליחסי ארה"ב-ישראל, ולעולם החופשי.

לא רציתי את מקיין, רציתי את ג'וליאני, אבל גם מקיין הרבה יותר טוב לכולם ( חוץ מהעולם המוסלמי, וכמה יפי נפש מרחפים וחסרי חמצן ).

ישן 24-07-2008, 21:47
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי hwarang שמתחילה ב "כשאתה סתם רואה חייל ברחוב אתה..."

הלו, מה נהיה ?
מה זו ההתקפה הזאת ?
מה זה אוסף השטויות האלה ?
אני הסכנה ?
אני כותב כותרות מכוערות ?
אני מתיז את שנאתי בכל רחבי הפורום ?

אם הפורום הזה הוא בושה זה בגלל הרבה סיבות ואף אחת מהן איננה אני.
אין פה שיח תרבותי, אנשים פה שוברים את כל חוקי האתיקה והנורמה, הגזענות פה רותחת והמנהלים שותקים.

לא יודע מה איתך, אבל אני לא תוקף אנשים. לא תקפתי איש מעולם.
לא דתי, לא חילוני, לא ערבי, לא יהודי, לא נוצרי, צ'רקסי, דרוזי או אף אחד אחר.
אני לעומת זאת משתדל לעזור, לתרום, להתנדב וסתם להיות נחמד ולא לנבל את הפה כשאין צורך.

תנסה להסביר לי למה אני מבייש את הפורום, אם תצליח, אולי אפילו אעזוב בעצמי.
הרי אינני רוצה להוריד את רמת הפורום או לגרום למישהו מחבריו להרגיש בושה (רק אם הוא עשה משהו לא יפה כמו לכתוב כותרות גזעניות שאינן במקומן)
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:00

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר