לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-07-2008, 02:13
  heathrow heathrow אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.02.08
בקשת העברת יחידה - טופס 55.

אספר טיפ טיפה על המצב שלי.

סיימתי לא מזמן קורס מת"מ ולאחריו בגלל בעיות כאלו ואחרות הוחלט להציב אותי בפיקוד מרכז בגדוד XXX, למרות שכעיקרון הרצון הראשוני שלי היה להגיע לאיזו אוגדה או חטיבה.
אז בניגוד להגיון הישר אין לי ממש רצון להישאר בפיקוד. למה בניגוד להגיון הישר? כי התנאים שם סה"כ סבירים +. החבר'ה סבבה, האוכל לא רע והיציאות טובות. אבל למרות כל זה, אני לא כל כך מתחבר. הבסיס שם נורא חפשני ומרגישים את זה, כי זה משפיע באיזשהו מובן גם על גדוד הקשר. אין גם יותר מדי עבודה מעניינת, ושטח יש לעיתים יחסית רחוקות. וגם כשיש עבודה בשטח היא לא תמיד מלהיבה.

אז זהו. חשבתי לנסות ולבקש לעבור למקום עם קצת יותר שטח ופחות חפשנות, כלומר לאיזו אוגדה או חטיבה, כשהמטרה באופן כללי היא פלחי"ק. לא ששם אין אף פעם חפשנות, וששם יוצאים כל יום לתרגילים מלהיבים, אבל עדין מדובר על יותר שטח, ואולי גם במידה מסוימת על תפקיד קצת יותר קרבי.

אמרתי שנספר טיפ טיפה על המצב שלי? טוב, זה נמרח קצת יותר ממה שהתכוונתי... סורי.
עכשיו אשמח לדעת מה אנשים פה חושבים? מה כדאי לכתוב בטופס 55 שישכנע, והאם לדעתכם יש סיכוי שהוא יעזור? (אני מקווה שכן, כי סה"כ המטרה היא להפוך ליותר מבצעי ופחות חפשן ואני אישית לא רואה סיבה טובה להתנגד לדבר כזה, אבל אשמח לשמוע דעות אחרות).

לילה טוב.

נערך לאחרונה ע"י עידו403 בתאריך 25-07-2008 בשעה 06:47. סיבה: מחיקת מספר יחידה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:55

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר