19-07-2008, 07:34
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
|
וינדוס לא מסוגל לעלות עקב unallcated לוגיות (ארוך טיפה)
עקב שגיאה במחיצות הלוגיות (לא פיזי,אין נזק פיזי לכונן. הכונן עובד מצויין בדקתי אותו לפני הכל.) בכונן של הוינדוסים כאשר הוינדוס עלה. מיותר לציין שכל החלונות שהיו עליו נהרסו.
אחרי הפעלת שיחזור ותיקון המערכות עלו, אך היה צריך לחכות 2 דקות. אחרי שהן עלו הן עבדו מעולה. בקיצור עשיתי פורמט והתקנתי מחדש,אך אז כל וינדוס שהותקן אינו מסוגל לעלות אחרי סיום ההתקנה בכלל.
ניסיתי xpsp2&3 and 64 bit כולן אותו דבר לא עולות ולא ניתן לתקן.
אחרי הניסיון ה 5 אני חושב הרמתי ידיים ופניתי ל partition magic. לא עזר,הוא בכלל לא יכול לקרוא את הכונן של הוינדוסים.
מה עשיתי? מה שכל בן אדם מיואש מוינדוס עושה... התקנתי לינוקס (רציתי להתקין לינוקס, אך לא במצב הזה...) על הכונן השני (החדש) עבד. עכשיו בדקתי את העוגנים לכונן השני ואז מצאתי את הבעיה תודות ללינוקס. הייתה שגיאה לוגית כל שהיא (אני מניח מהוינדוס או גורם אחר) כל שהיא כאשר הוינדוס עלה. הלינוקס יכול לפרמט את הכונן ואז להחזיר אותו למצב פעולה ותקין.
כאן התחילה בעיה נוספת יש על הכונן של החלונות מחיצה של גיבויים, בערך 60 גיגה.
מה עשיתי? הסרתי את הלינוקס והתקנתי וינדוס על הכונן החדש, עקב זה שהלינוקס לא יכול לחלץ משם את הנתונים.
עכשיו יש לי מחיצה לוגית שכן עובדת עדיין ועקב כך שהלינוקס לא יכול לגעת בכונן. הורדתי את הלינוקס והתקנתי וינדוס על הכונן החדש. בסדר של 80 גיגה לפני הכל של ntfs (כונן גיבויים חדש) ואז 220 גיגה של ntfs מחיצה אחת של הוינדוס וגם המחיצה של ה boot.
עכשיו אני הולך להעתיק את כל התוכן מהמחיצה של הגיבויים לכונן של הגיבויים החדש ואז להביא את הכונן של ה 250 גיגה למצב מפעל.
השאלה שלי, כיצד דבר כזה יכול לקרות ולמה זה משפיע על הוינדוס בכלל?

will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
|