לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > מערכות הפעלה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-07-2008, 07:34
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
וינדוס לא מסוגל לעלות עקב unallcated לוגיות (ארוך טיפה)

עקב שגיאה במחיצות הלוגיות (לא פיזי,אין נזק פיזי לכונן. הכונן עובד מצויין בדקתי אותו לפני הכל.) בכונן של הוינדוסים כאשר הוינדוס עלה. מיותר לציין שכל החלונות שהיו עליו נהרסו.
אחרי הפעלת שיחזור ותיקון המערכות עלו, אך היה צריך לחכות 2 דקות. אחרי שהן עלו הן עבדו מעולה. בקיצור עשיתי פורמט והתקנתי מחדש,אך אז כל וינדוס שהותקן אינו מסוגל לעלות אחרי סיום ההתקנה בכלל.
ניסיתי xpsp2&3 and 64 bit כולן אותו דבר לא עולות ולא ניתן לתקן.
אחרי הניסיון ה 5 אני חושב הרמתי ידיים ופניתי ל partition magic. לא עזר,הוא בכלל לא יכול לקרוא את הכונן של הוינדוסים.

מה עשיתי? מה שכל בן אדם מיואש מוינדוס עושה... התקנתי לינוקס (רציתי להתקין לינוקס, אך לא במצב הזה...) על הכונן השני (החדש) עבד. עכשיו בדקתי את העוגנים לכונן השני ואז מצאתי את הבעיה תודות ללינוקס. הייתה שגיאה לוגית כל שהיא (אני מניח מהוינדוס או גורם אחר) כל שהיא כאשר הוינדוס עלה. הלינוקס יכול לפרמט את הכונן ואז להחזיר אותו למצב פעולה ותקין.

כאן התחילה בעיה נוספת יש על הכונן של החלונות מחיצה של גיבויים, בערך 60 גיגה.
מה עשיתי? הסרתי את הלינוקס והתקנתי וינדוס על הכונן החדש, עקב זה שהלינוקס לא יכול לחלץ משם את הנתונים.
עכשיו יש לי מחיצה לוגית שכן עובדת עדיין ועקב כך שהלינוקס לא יכול לגעת בכונן. הורדתי את הלינוקס והתקנתי וינדוס על הכונן החדש. בסדר של 80 גיגה לפני הכל של ntfs (כונן גיבויים חדש) ואז 220 גיגה של ntfs מחיצה אחת של הוינדוס וגם המחיצה של ה boot.

עכשיו אני הולך להעתיק את כל התוכן מהמחיצה של הגיבויים לכונן של הגיבויים החדש ואז להביא את הכונן של ה 250 גיגה למצב מפעל.

השאלה שלי, כיצד דבר כזה יכול לקרות ולמה זה משפיע על הוינדוס בכלל?
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-07-2008, 21:14

בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי קוביבי שמתחילה ב "יש לך איזהשהו סוג של הודעות..."

לוגים לא נשארו מהמערכות הישנות, הן פורמטו כבר.
מה שכן השגיאה הייתה על פגיעה במחיצות הלוגיות ונפגע קובץ של ה administarator בכל מחיצה עליה היה ומתקן וינדוס.
בנוסף אחרי הפורמט והתקנת וינדוס נוסף על הכונן חדש כאשר העברתי קבצים הייתה שגיאה נוספת והמערכת נפלה. הפעם הוינדוס לא נפגע, כי איננו נמצא על אותו כונן פיזי בכלל.
הייתה שגיאה על מידע שעבר השחטה.
ראה צילום מסך:

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://img103.imageshack.us/img103/5568/newbitmapimagezp8.jpg]

(המחיצה היחידה שלא עברה פורמט על הכונן של ה 250 הישן לא מראה שום קובץ, אך יש עליה 4 גיגה קיימים.)

אתמול הוצאתי את כל הקבצים החשובים ממנה, שירים,תוכנות ותמונות כך שעכשיו ניתן לפרמט את כל הכונן לגמרי.

איפה קיים לוג לשגיאה שקרתה עם הוינדוס הזה? ה administarator כאן תקין ושום קובץ לא נפגע חשוב לציין.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 23-07-2008, 12:08

בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי קוביבי שמתחילה ב "יש לך איזהשהו סוג של הודעות..."

השגיאה היא:
a disk read error occurred
please press ctrl+alt+del to restart

השגיאה מופיעה רק במקרה אחד כאשר המחשב עולה, עוד לפני הוינדוס בכלל. לרוב זה לא מופיע.
הכונן תקין אחרת ה
smart
היה כבר מוציא הודעה אחרת
אני מחכה לתשובה שלך בנוגע למיקום הלוגים בוינדוס, כדי לדעת מה גרם לבעיה. אני לא מפרמט רק מהסיבה הזאת. אחרת כבר הייתי מפרמט את הכונן לגמרי ואת הכונן החדש כנ"ל ומתקין הכל שוב כולל הלינוקס. כרגע אני משתמש בוינדוס וסובל את השטויות שלו.

נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 23-07-2008 בשעה 12:10.
ישן 23-07-2008, 15:08

בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי The IceMan שמתחילה ב "נסה לבצע fixboot ו-fixmbr..."

לא הבנת, אני יכול לתקן את הבעיה עכשיו אפילו. הלינוקס כבר אמר לי כיצד. אני לא עושה זאת, כי אז הלוג של הוינדוס ימחק ואני רוצה למצוא מה גרם לזה. כפי שקוביבי ציין יש מספר גורמים שיכולים להיות אשמים, אני מחפש את האשם כאן.
אני יודע שאני יכול למחוק את ה mbr וכל מה שיש על הכונן, זאת ממש לא בעיה. הוינדוס הזה כרגע שעובד לא נמצא הכונן עם הנזק, אך כאשר העברתי נתונים חשובים מהכונן עם הנזק הלוגי לכונן החדש. המערכת נפלה ואמור להיות לוג או שזה לא ככה בוינדוס? (בלינוקס לפחות יש)

הכונן עם ה Boot זה הכונן של הוינדוס שכרגע עובד אז אין בעיה.
(מלבן אדום וירוק הכונן החדש, מלבן כחול הכונן עם הנזק הלוגי)

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://img237.imageshack.us/img237/244/newbitmapimagepw2.jpg]

(כונן disk1 החדש והתקין,כונן disk0 הכונן עם הנזק הלוגי.)

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:23

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר