לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-07-2008, 14:27
  gixxer gixxer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי aviv00 שמתחילה ב "בקשר למיונים וקב"א..."

עם נתונים כאלו(שהם ממוצעים בערך) הסיכוי שישלחו לך מיונים לתפקידים נחשקים הם נמוכים(בעיקר בגלל הדפ"ר).

אני התגייסתי בדיוק במצבך רק שהקב"א שלי יותר גבוהה(54) וגם לי הורידו פרופיל ל64 ופשוט לא נשארו לי מיונים..הכל כבר תפוס(חוץ ממודיעין).
סביר להניח שתתגייס כל"צ..האפשרות שתיפול במשטרה צבאית או בחימוש וכל מיני תפקידים אפורים היא גדולה לצערי וחשוב שתיהיה מודע לזה.
עם זאת יש סיכוי שתקבל תפקיד טוב בכל"צ בגלל מחסור בכוח אדם בתפקיד מסוים..אני למשל הגעתי למודיעין(והתגייסתי כלל צה"לי ולא ידעתי לאן אני מיועד גם אחרי שראיתי קצין מיון).
לחבר'ה מכלל צה"לי הקצין מיון לא אומר לאיזה תפקיד הם מיועדים אלא שולח לטירונות ורק בטירונות מקבלים את צו ההצבה עם השיבוץ(כדי למנוע את האפשרות של סירוב פינוי בבקו"ם..הרי רוב התפקידים הם לא משהו בכלל).
העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך-אם יש לך פרוטקציות זה הזמן להשתמש בהם אחרת אתה יכול למצוא את עצמך פקיד/נהג ועוד כל מיני אפשרויות.
יש תפקידים איכותיים בכל"צ(בדרך כלל תפקידים שדורשים מיון אך חסר כוח אדם אז לוקחים חבר'ה איכותיים מכלל צה"לי)..פשוט צריך מזל כדי להגיע אליהם.
תתחיל לחפש פרוטקציות בקיצור..זו האפשרות הכי טובה שלך לדעתי(ואני אומר מנסיון כי אני הייתי בדיוק במצב שלך).
אגב-אתה גם מתגייס שנה אחרי

שיהיה בהצלחה ואל תיהיה שבוז..בסוף הכל מסתדר..אפשר להגיע לאחלה תפקידים בכלל צה"לי.פשוט אלה תפקידים שלא כל כך שומעים עליהם..אם אתה רוצה להגיע למודיעין תבקש מהקצין מיון או מאיזה בנאדם שיש לו פרוטקציות ויכול להכניס אותך לתפקידים איכותיים מפעיל מערכות תצ"א או חוקר מודיעין חזותי..

בהצלחה!

נוב 07.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:45

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר