לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-07-2008, 13:29
  emile-a emile-a אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.05.06
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי asep_1 שמתחילה ב "קרא את הכתבה טיפש! צה"ל אישר..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי asep_1
קרא את הכתבה טיפש!
צה"ל אישר את כל הדברים האלוווווו

אתה הטיפש כאן....קרא שוב את הכתבה טיפשון, בכתבה לא כתוב כלל שצה"ל אישר את הדברים הללו..
הדבר היחיד שכתוב זה לגבי השאלה האם המתנחל הצמיד הסכין לגרונו של החייל או שמא רק איים עליו בסכין...מעבר לא כתוב לרגע שצה"ל אישר את העניין, אני לכן לא בטוח שאתה באמת מסוגל להבין עברית, תוסיף לזה את גסות הרוח שלך ואנו מקבלים בבון מצוי....על כן, בבון, אשמח אם לא תתייחס יותר להודעותי, מבטיח לך שאני לא אתייחס להודעותך הדוחות..

חזרה לגופו של עניין, יש כאן ציטוטים מאוד מדאיגים שמוכיחים שוב שלאנשים אלה (והכוונה ספציפית לאלה- לא לכולם...) אין נאמנות למדינה:
"איתי זר, תושב חוות גלעד, אמר כי מעתה ייקבע "תג מחיר" לפינויים: "בכל פעם שיתבצע פינוי כלשהו - ולא משנה אם מדובר באוטובוס, קרוואן או מאחז קטן - נגיב".
בברכה,

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-07-2008, 14:24
  asep_1 asep_1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.08.05
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי emile-a שמתחילה ב "[QUOTE=asep_1]קרא את הכתבה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי emile-a
אתה הטיפש כאן....קרא שוב את הכתבה טיפשון, בכתבה לא כתוב כלל שצה"ל אישר את הדברים הללו..
הדבר היחיד שכתוב זה לגבי השאלה האם המתנחל הצמיד הסכין לגרונו של החייל או שמא רק איים עליו בסכין...מעבר לא כתוב לרגע שצה"ל אישר את העניין, אני לכן לא בטוח שאתה באמת מסוגל להבין עברית, תוסיף לזה את גסות הרוח שלך ואנו מקבלים בבון מצוי....על כן, בבון, אשמח אם לא תתייחס יותר להודעותי, מבטיח לך שאני לא אתייחס להודעותך הדוחות..

חזרה לגופו של עניין, יש כאן ציטוטים מאוד מדאיגים שמוכיחים שוב שלאנשים אלה (והכוונה ספציפית לאלה- לא לכולם...) אין נאמנות למדינה:
"איתי זר, תושב חוות גלעד, אמר כי מעתה ייקבע "תג מחיר" לפינויים: "בכל פעם שיתבצע פינוי כלשהו - ולא משנה אם מדובר באוטובוס, קרוואן או מאחז קטן - נגיב".
בברכה,

איזה דוגמא נפלאה לשקרים הגלויים והבוטים של השמאל הריקלי (שיותר מסוכן מהאיסלאם המיליטנטי) קשה להאמין שאני צריך להביא
ציטוט מהכתבה כדי להוכיח את דבריי ואתה עדיין מתעקש
לא להאמין ולא להבין,

לאחר חקירת המשטרה שוחרר המתנחל שחטף נשק מהחייל. זאת, לאחר שחוקרי המשטרה השתכנעו שהיה ב"סכנת חיים ממשית"
ולקח את הנשק כדי להבריח את הפלסטינים שתקפו אותו כשנסע במקום

מצה"ל נמסר כי: "כלל האירועים שהיו היום ייבדקו בצבא". גורם צבאי הבהיר אמש כי למרות
שבשיחה עם כתבים נמסר כך שהוצמד סכין לצווארו של חייל,
בהודעה רשמית שיצאה מאוחר יותר כל שנכתב היה שהוא "אוים בסכין".

סליחה באמת, ה"נאור" מבחינה תרבותית מדבר על בבונים פחחח
ישן 25-07-2008, 15:38

בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי סתמבא D שמתחילה ב "כמו שכבר אמרתי, אמיל מזוייף"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי סתמבא D
מתייחס למה שנוח לו להתייחס, מתעלם ממה שבא לו, זה שהוא רואה את המנתחלים כציבור "הבעייתי" במדינה שלנו רק מעיד על גודל הצביעות שלו.

כשהוא יודע שיש ציבור שמאלני שפעילותו הפוליטית ממומנת בידי גורמים זרים ועוינים, וזה לא מדליק אצלו נורה אדומה.

הוא לא רואה בהם בוגדים, או לפחות לא טורח לציין זאת, לא טורח לומר את האמת שהגיס החמישי הכי גדול במדינתנו זה הם, עוד לפני ערביי ישראל.

יש לו טריגר קבוע: "המתנחלים !" .

לכנות אותם: "שונאי ישראל" זה עלבון לאינטיליגנציה של הקוראים.

אמיל, אתה צבוע, נמאסת.

אתה מייחס לי דברים שלא רק שלא נאמרו על ידי אלא גם ציינתי בדיוק ההפך:
ציינתי את המתנחלים האלימים כבעיתיים- לא את כולם, אם אתה לא מסכים זה כבר מעיד עליך, לא עלי.
הגיס החמישי במדינתו זה אלו הנוגדים את שלטון החוק במובן ברחב שלו, ולא משנה אם אלו אנשי שמאל שמעבירים ידיעות לאיוב(לא זכור שיש רבים כאלו אבל אלו שיש כן), ימנים ששמים עצמם מעל החוק והסדר ועושים דין לעצמם (כפי שמתואר בכתבה כאן), וגם מנהיגים מושחטים, שופטים בעלי אגנד'ה פוליטית לא טהורה ועוד רבים לצערי.... אני טורח לכתוב רק על מה שיש לי כוח, על שאר הדברים אנשים כאן כותבים מספיק ואין צורך שגם אני אצטרף...כמעט מעולם לא כתבתי כאן על אולמרט, אבל אין זה אומר שאני תומך בהישארותו בממשלה, זה רק אומר שיש כאן מספיק חברה שכותבים זאת גם ככה...
הבנת? זה שאני לא כותב כלום על פעילי שמאל אלימים (שהם אחוז מזערי מהשמאל..אבל מילא..) זה לא אומר שאני בעד (ואילו היית עושה חיפוש, היית מגלה שבכל זאת ציינתי זאת איזה פעם או שתיים)..
אני אחזור לסיכום ברמה של כיתה ב':
זה שמתנחל פעם באלימות ואני פתחתי אשכול בעניין מוכיח רק דבר אחד: שאני פתחתי אשכול בנושא מתנחל שפעל באלימות...זה לא מוכיח שאני בעד גורמים עונים, זה לא מוכיח שאני מובטל, זה לא מוכיח שהשער שלי ג'ינג'י...בהקצנה, זה אפילו לא מוכיח שאני שמאלני...
לעומת זאת, זה שאתה לא פתחת אשכול בנושא האגודה למלחמה בסרטן, מוכיח חד משמעית שאתה בעד סרטן...
לוגיקה לכיתה ב'....
ואל תדאג..גם אתה נמאסת...

ישן 27-07-2008, 22:16
  סתמבא D סתמבא D אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.05
אמיל, אתה מדבר איתי על לוגיקה ?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי asep_1 שמתחילה ב "לכל השמאלנים.. אני דורש התנצלות."

תשים לב לאיות שלך ! "מושחט" "אגנד'ה"

אתה מצטדק כרגיל, בפועל כשאני רואה הודעה שהיא אנטי מתנחלים, אני ישר יודע - זה אמיל !

אל תחפש תירוצים לגבי מה ששאר האנשים כותבים בפורום, לא חסרים נושאים לכתוב עליהם מלבד "המתנחלים", כנראה יש לך בעיה אישית איתם, או עם עצמך, יודע מה, מקבל את העצה שלך, אני לא אנתח את כל האפשרויות לגבי הסיבות לכתיבה שלך, אני אסתפק בזה שאתה פשוט רדוד, תלוש, שמאלן, צבוע, שלא יודע איפה הוא חי.

ואגב, אמרת לגבי שמאלנים שפועלים בגלוי נגד ישראל שהם כביכול מיעוט זניח...

אולי לא שמת לב שה- "מיעוט" הזה שולט במדינה, דרך התקשורת, דרך בג"צ, באקדמיה, כמו כן גם בצבא, בפוליטיקה כמובן, רק לא בעם.

אבל אתה החלטת לשחק את עצמך טיפש ועיוור, אם אתה מתכחש לאמיתות הטענות האלה, אתה לא רלוונטי מבחינתי לפולמוס, ואני אתייג אותך כעוד סוג של "פקפק" או "אובזרוור", אפילו יותר טיפש ממנו, כי הוא לפחות לא באמת האמין בטענות של עצמו, פשוט לא היה לו ממה להתפרנס.

אז את מי אתה מייצג ? (רמז: את עצמך, זו לא תשובה טובה).
ישן 27-07-2008, 23:11

בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי סתמבא D שמתחילה ב "אמיל, אתה מדבר איתי על לוגיקה ?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי סתמבא D
תשים לב לאיות שלך ! "מושחט" "אגנד'ה"

אתה מצטדק כרגיל, בפועל כשאני רואה הודעה שהיא אנטי מתנחלים, אני ישר יודע - זה אמיל !

אל תחפש תירוצים לגבי מה ששאר האנשים כותבים בפורום, לא חסרים נושאים לכתוב עליהם מלבד "המתנחלים", כנראה יש לך בעיה אישית איתם, או עם עצמך, יודע מה, מקבל את העצה שלך, אני לא אנתח את כל האפשרויות לגבי הסיבות לכתיבה שלך, אני אסתפק בזה שאתה פשוט רדוד, תלוש, שמאלן, צבוע, שלא יודע איפה הוא חי.

ואגב, אמרת לגבי שמאלנים שפועלים בגלוי נגד ישראל שהם כביכול מיעוט זניח...

אולי לא שמת לב שה- "מיעוט" הזה שולט במדינה, דרך התקשורת, דרך בג"צ, באקדמיה, כמו כן גם בצבא, בפוליטיקה כמובן, רק לא בעם.

אבל אתה החלטת לשחק את עצמך טיפש ועיוור, אם אתה מתכחש לאמיתות הטענות האלה, אתה לא רלוונטי מבחינתי לפולמוס, ואני אתייג אותך כעוד סוג של "פקפק" או "אובזרוור", אפילו יותר טיפש ממנו, כי הוא לפחות לא באמת האמין בטענות של עצמו, פשוט לא היה לו ממה להתפרנס.

אז את מי אתה מייצג ? (רמז: את עצמך, זו לא תשובה טובה).

שוב מילים שלא אמרתי..
כתבתי על מתנחלים...היכן בדיוק הגנתי על התקשורת? (כמעט תמיד אני כותב נגדה, פרט לעניני חופש הביטוי)... בג"צ? אקדמיה? צבא?..כמעט כל מילה שכתבתי על הצבא היתה בענינים מקצועיים בתחומים הצרים אותם אני מכיר ובפורום צו"ב..
אז איך בדיוק? איך בדיוק אתה מייחס לי דברים שלא אמרתי?!! ומעליל עלי עלילות! לא אוהב מתנחלים אלימים, כל דבר אחר הוא או לא רלוונטי לדיון הנ"ל...או שנא תביא ציטוטים שלי בנושאים האחרים אותם ציינת ופתח אשכול חדש בנושא!!
אתה פשוט מדרדר את הדיון לתת רמה בלא להביא שום בדל קשר לוגי! הרי ברור שאתה מעדיף כבשים על נשים..זה הרי ברור מתמיכתך במתנחלים רועי הצאן ועובדי האדמה, אין כאן מקום לטעות, מי שאוהב מתנחלים רועי צאן ועובדי אדמה וודאי שיאהב לדעת כבשים במקום לדעת נשים..אין כאן ספק...וההקשר הלוגי מצוי באותו מקום שבו אתה מצאת קשר בין סלידתי ממתנחלים אלימים לבין "חיבתי" לתקשורת לאקדמיה ולממשלה...
בהצלחה בחוג ללוגיקה..

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:50

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר