19-09-2008, 15:46
|
|
|
|
חבר מתאריך: 06.06.08
|
|
מחפש המלצה לתוכנת ANTISPAM לשרת EXIM
שלום !
יש לי שרת דואר שרץ על לינוקס השרת הוא EXIM , בשרת יש כמה דומיינים , עכשיו לחלק אין בעיה של דואר זבל ובעוד שחלק אחר חוטפים המון ( כ 40 הודעות ביום ) ,
הבעיה הרצינית היא שאותם תיבות משמשות לניהול קשרים עם ספקים בחול ( למשל לקוח אחד מדבר עם סין ) , ואחרים עם מדינות כמו איטליה צ'כיה ורוסיה.
מותקן לי על השרת spamassasin והוא עובד ( ומוגדר גם כמו שצריך ) , הבעיה שאם אני מגדיר אותו על רמה של סינון יותר גבוהה הוא כבר נהיה מעפן וחוסם גם הודעות לגיטימיות.
האם קיים איזה פתרון נוסף מלבד spamassasin ? , ניסיתי להתקין clamav ללא יותר מידי הצלחה , משום מה הוא לא אהב לדבר עם השרת דואר וזרק לי הודעות,
בגדול אני מחפש פתרון חינמי ,
מצאתי פתרון שעולה כסף דרך ESET אבל אני לא ממהר לנסות , כי זה עדיין נמצא בחיתולים אצלם וזה דורש להעביר mx records אליהם ( משום מה הם השקיעו יותר על מוצר ה exchange שלהם מאשר על מוצרי הלינוקס ) , ואני לא מתלהב מהרעיון שאני לא שולט בתיבות במאה אחוז.
מה אתם אומרים ? מה ממליצים ? , חשוב לציין שהבעיה קיימת רק למספר קטן יחסית של תיבות! , הבעיה העיקרית היא שאני לא שולט בתחנות הקצה של הלקוחות , ואני כמעט ובטוח שחלקם נגועים בזבל, רק שקשה לחנך אנשים שמשוכנעים שאם יש להם AVG אז אף אחד לא יכול עליהם.
|