לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > מערכות הפעלה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-09-2008, 15:46
  משתמש זכר yoni.p yoni.p אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.06.08
שלח הודעה דרך ICQ אל yoni.p
לינוקס מחפש המלצה לתוכנת ANTISPAM לשרת EXIM

שלום !
יש לי שרת דואר שרץ על לינוקס השרת הוא EXIM , בשרת יש כמה דומיינים , עכשיו לחלק אין בעיה של דואר זבל ובעוד שחלק אחר חוטפים המון ( כ 40 הודעות ביום ) ,

הבעיה הרצינית היא שאותם תיבות משמשות לניהול קשרים עם ספקים בחול ( למשל לקוח אחד מדבר עם סין ) , ואחרים עם מדינות כמו איטליה צ'כיה ורוסיה.

מותקן לי על השרת spamassasin והוא עובד ( ומוגדר גם כמו שצריך ) , הבעיה שאם אני מגדיר אותו על רמה של סינון יותר גבוהה הוא כבר נהיה מעפן וחוסם גם הודעות לגיטימיות.

האם קיים איזה פתרון נוסף מלבד spamassasin ? , ניסיתי להתקין clamav ללא יותר מידי הצלחה , משום מה הוא לא אהב לדבר עם השרת דואר וזרק לי הודעות,

בגדול אני מחפש פתרון חינמי ,

מצאתי פתרון שעולה כסף דרך ESET אבל אני לא ממהר לנסות , כי זה עדיין נמצא בחיתולים אצלם וזה דורש להעביר mx records אליהם ( משום מה הם השקיעו יותר על מוצר ה exchange שלהם מאשר על מוצרי הלינוקס ) , ואני לא מתלהב מהרעיון שאני לא שולט בתיבות במאה אחוז.

מה אתם אומרים ? מה ממליצים ? , חשוב לציין שהבעיה קיימת רק למספר קטן יחסית של תיבות! , הבעיה העיקרית היא שאני לא שולט בתחנות הקצה של הלקוחות , ואני כמעט ובטוח שחלקם נגועים בזבל, רק שקשה לחנך אנשים שמשוכנעים שאם יש להם AVG אז אף אחד לא יכול עליהם.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-09-2008, 22:59
  משתמש זכר yoni.p yoni.p אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.06.08
שלח הודעה דרך ICQ אל yoni.p
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי שימי שמתחילה ב "באמצעות procmail (ודומיו?..."

עד היום לא נתקלתי בבעיות עם זה , הייתי עושה relay פנימי בשרת שעובר דרך אנטי ווירוס שמסנן לי הכל ,אבל בזמן האחרון הגעתי למצב שגם זה לא מועיל ספאמרים נהיו מתוחכמים, הבעיה הנוספת היא שה exim מנוהל על ידי פאנל ניהול וזה לא התקנה ידנית כמו שאני מעדיף שתהיה ,אז קל מאוד לשבור את ההגדרות ולגרום לו להפסיק לפעול.

בינתיים הגדרתי ל sa מה שנראה לי כהגיוני , והכנתי תיקיה שתקח ספאמים מכל התיבות של כולם וימלא את המסד נתונים שלו, מה שכן הבנתי שצריך גם לתת לו דואר לגיטימי , וזה קצת פחות קל לי לעשות כי אני לא נמצא בצד לקוח, אז אני כרגע משתמש בתיבה שלי ושל אבא שלי בשביל לקרוא דואר לגיטימי.
בערך יוצא לי יחס של 3:4 שזה אמור להיות בסדר לפי מה שקראתי, למזלי אבא שלי חורש על האימייל שלו עם כל העולם יש לו בערך 20-30 הודעות לגיטימיות ביום.

אגב, אני חושב שאני אנהיג לכולם מדיניות חדשה של imap במקום pop3 , לא חשבתי על הרעיון הזה תודה על הטיפ..

נערך לאחרונה ע"י yoni.p בתאריך 20-09-2008 בשעה 23:01.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:09

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר