לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-08-2008, 17:56
  fatsrir fatsrir אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.02.08
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Thunderale שמתחילה ב "אני חושב שלקחת קצת יותר מדיי ..."

הצבא מחייב להתגלח, כדי שבמקרה הצורך תוכל לירות כמו שצריך והשיער לא יפריע לך בכוונת או יתפס בתריס של הנשק - בתור ג'ובניק אולי אתה לא תירה כל כך הרבה בנשק, אבל המנטליות הצבאית היא שכולם צריכים להיות אותו דבר, כי אם מראים שאפשר לחפף במשהו באנלי כמו תספורת צבאית, הוא יתחיל לחפף גם במקומות החשובים.

בכל מקרה, בבקו"ם עדיף לא להסתפר, מכיוון שהפקודה שנותנים לספרים בבקו"ם היא: "תספר אותו מהר שהוא ימשיך בשרשרת חיול ולא יפספס את האוטובוס אם הוא צריך לעלות עליו לטירונות עוד היום".

אחרי שהגעת לבסיס הקבע שלך אתה יכול ללכת לספר הצבאי הבסיסי בלי חשש, בדרך כלל הספרים הצבאים הם חיילים שלמדו ספרות בבתי ספר תיכוניים מקצועיים כמו בשמ"ת בחיפה ששם יש מקצוע ספרות לבגרות.

אני במשך 3 שנות החובה שלי הסתפרתי בבסיס, והתספורת לא יצאה רעה בכלל, התספורת היא חינם ולא צריך לשלם 50 ש"ח כל חודש (בהנחה שהשיער שלך גודל מהר כמו שלי) לספר שלך כדי שיעביר עלייך את המכונה באותה מיומנות שהספר הצבאי עושה את זה.

הדרכים לקבל פטור מתספורת:
1)צלקות בקו השיער.
2)נקודות חן בקו השיער.

קב"ן לא ייתן לך פטור, הוא יעיף אותך מהחדר שלו בטיל.

היה ביחידה שלי חייל שקיבל פטור מתספורת אחרי שהוא ישב 40 יום בריתוק + 30 יום בכלא וסירב להסתפר, הוא הסביר למפקדים שלו שהוא מאוד אוהב את התפקיד אבל הוא לא רוצה להסתפר, אז המפקדים שלו עזרו לו לקבל פטור.

היה סיפור לפני כמה שנים על דוגמן שרצה להתגייס לצה"ל והצבא הכריח אותו להסתפר, הוא הגיש בקשה לצה"ל שלא יכריחו אותו להסתפר מכיוון שהפרנסה שלו תלויה בשיער שלו, בסופו של דבר הכריחו אותו להסתפר גם.

ולסיכום - זה כולה שיער, זה גודל... יש דברים יותר חשובים בחיים מאורך השיער שלך.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:52

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר