לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-08-2008, 10:54
  TrustMe TrustMe אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.08.08
מגעיל כאבי גב ושירות ביחידה מובחרת

שלום לכולם!

אז ככה, התגייסתי לפני שבועיים ליחידה מובחרת.
היו לי בעיות גב באזרחות מילדות, זה התבטא בכך שבכל בוקר שאני קם כואב לי הגב התחתון.
אבל הכאבים היום זמניים ככה שחייתי עם זה והתאמנתי הרבה (שנתיים אמנויות לחימה ושנה וחצי כושר קרבי).
אז שוב, התגייסתי לפני שבועיים וכצפוי הכאבים התחילו. הקטע שהפעם הם לא עוברים ורק הופכים לגרועים יותר. השיא הגיע באימון אחד שבו התמוטטתי.
דיווחתי למפקד שלי והוא שלח אותי לחופ"ל שנתן לי פטור מכל דבר כמעט עד לבירור העניין.

בעיקרון, הסיכויים שלי להמשיך שם הם קלושים כי חלק ניכר מהמסלול זה לסחוב (והרבה) על הגב.
אני מאמין שיורידו לי פרופיל בסופו של דבר.
הבעיה שלי היא כזאת - מאוד חשוב לי לתרום ולתת שירות משמעותי.
יש לי נתונים גבוהים (הציעו לי כמעט כל מיון אפשרי) - קב"א 56 וכו'....
אני מאוד שואף להגיע למשהו קרבי, אפילו עם פרופיל נמוך (שיריון למשל).
השאלה שלי היא כזאת - מה סדר הפעולות במידה וכן מורידים לי פרופיל?
ברור לי שקודם כל יוציאו אותי מהיחידה. מה קורה אחרי זה? קצין מיון? איזה דברים אמורים להציע לי?

תודה לכל העונים - זה מאוד חשוב לי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-08-2008, 12:53
  assaf tolko assaf tolko אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.06.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי TrustMe שמתחילה ב "כאבי גב ושירות ביחידה מובחרת"

תראה, דבר ראשון הולכים לאורטופד, הוא יבדוק אותך ויקשיב להיסטוריה של המצב שלך ויחליט מה לעשות. כנראה כדי להגיע לאבחנה מדוייקת יותר הוא ישלח אותך לצילום גב ומיפוי עצמות ובוא בעת אתה תתחיל פיזיותרפיה. כאבי גב תחתון (בייחוד כאלה שמקורם ברקמה רכה) נובעים הרבה פעמים מחולשה של שרירים אחרים, בייחוד שרירי ליבה כמו שרירי הבטן. גם קיצור של שרירים כמו ההמסטירנג עלולים לגרום לכאבי גב. הפתרון הוא מתיחות ספציפיות ע"פ האבחנה של בין פעמיים לשלוש ביום והצטרפות לפגישות קבוצתיות של חיזוק שרירי הליבה שגם הן כוללות מתיחות ספציפיות.

כאבי גב תחתון נפתרים עם הרבה סבלנות ומשמעת עצמית שכוללים מתיחות באופן יומיומי. אני לא אבוא ואגיד לך שהפתרון הכי טוב לכאבים שלך הוא התחלת מסלול שידרוש ממך סחיבת משקלים כבדים אבל יכול להיות שזה לא ישפיע - כאבי גב תחתון הם נורא ספציפיים ונורא משתנים מאדם לאדם בנוגע לטריגר שמפעיל אותם ותנועות הגוף הספציפיות שגורמות להם להופיע. יש אנשים (כולל אני) שסחיבת משקלים כבדים מאוד לא הקשו עליהם ולא גרמו להם לכאבים בגב אבל דווקא משחק כדורגל בין חברים נטרלו אותם לשבוע.

לפי מה שהבנתי רק התגייסת, ז"א שלא הספקת לסחוב על הגב שלך משהו יותר כבד מווסט - אני לא מציע לך כבר לוותר על המסלול, יכול בהחלט להיות שניתן לטפל בבעיה שלך מה שחשוב הוא שתעשה את זה כמה שיותר מהר וכל מה שהאורטופד והפיזיותרפיסט בהמשך יגידו לך אתה תעשה בגישת כזה ראה וקדש.

בהצלחה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:26

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר