לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-08-2008, 03:20
  elvis1977 elvis1977 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.07
שמח בעזה: צעירה נותחה לשינוי מין ( מוחמדאינטרנשיונאל? )

ציטוט:
חגיגה בארץ החמאס: רופאים הסירו את איברי המין הנשיים של נערה בת 16
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.nfc.co.il/img/midBull.jpg]
בקרוב גם יבנו לה איבר מין זכרי
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.nfc.co.il/img/midBull.jpg]
שוטרת עזתית ילדה רביעיה באשקלון
▪ ▪ ▪
רופאים ברצועת עזה ביצעו בפעם הראשונה ניתוח לשינוי מין בצעירה בוגרת.

הניתוח הנדיר בוצע בצעירה בת 16 שגדלה כילדה, ועתה עוברת הליך הורמונלי וניתוחי להפיכתה לגבר.

ד"ר גיהאד אבו דיה, שביצע את הניתוח בבית החולים הפרטי בעזה, אמר בהתרגשות כי מדובר בצעד גדול קדימה של מערכת הרפואה הפלשתינית. עד כה בוצעו ניתוחים דומים ברצועת עזה, רק בתינוקות, שאין להם איברי מין מפותחים.

במהלך הניתוח הוסרו הרחם, השחלות והשדיים של הצעירה הפלשתינית. יידרשו ניתוחים נוספים לבניית כדי לבנות לה איבר מין זכרי.

ראוי לציין כי בישראל ניתן לבצע ניתוחים דומים רק מעל גיל 18.

http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-...ml?tag=03-18-36

מבולבלים? גם אנחנו. בקרוב פתיחה חגיגית של חוף "תל ראיס" בעזה, תיירות מין, תעסוקה לרופאים ב"רמת מרבה", ולבתולות.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-08-2008, 16:42
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "האם מדובר בנערה שהיא מאה אחוז נקבה או באינטרסקס?"

אני לא בטוח שזו תולדה רק של נישואים בתוך המשפחה.
יש סינדרום שנקרא "Tuner Syndrom" ובו לנקבות יש כרומוזום X אחד בלבד ולא שניים.
אחת ההשלכות היא אברי מין נקביים לא ברורים מספיק, לעתים אפילו בולטים מדי ונראים כמו אברי מין זכריים. בנות כאלה כמעט ולא מצמיחות שדיים, התפתחותן איטית ונעצרת בשלב מוקדם, ובמקרים רבים אף מופיע פיגור שכלי. עד כמה שידוע לי התופעה נפוצה יותר בגדה המערבית וגם בירדן וכנראה גם בעזה.
כל זה בלי קשר לאחוז המפגרים, והנכים, והמוגבלים שאכן נולדים כתוצאה מנישואים בתוך המשפחה, או בגלל גנטיקה פגומה לאחד או שני הצדדים.
מי ששרת בצבא בעזה ובאיו"ש ובא במגע רב עם האוכלוסיה, לא יכול שלא לזכור מראות לא נעימים של מפגרים, נכים, מוגבלים ועוד תופעות לא נעימות.
שלא נדע.
ישן 11-08-2008, 18:46
צלמית המשתמש של minimax
  משתמשת נקבה minimax minimax אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
שלח הודעה דרך MSN אל minimax Facebook profile
LOL ענק ענק ענק
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "אני לא בטוח שזו תולדה רק של..."

קודם כל זה לא tuner syndrome אלא turner syndrome. שנית, שפחתך הנאמנה כותבת שורות אלו היא טרנרית מוצהרת מגיל שלושה שבועות, ומנהלת את קומונת טרנר בתפוז.
אז יש לך כמה שגיאות עקרוניות:
1. טרנר הוא פגם גנטי, אבל הוא לא עובר בתורשה. מדובר בתקלה בזמן החלוקה של הזרע והביצית, ולא בגן פגום שעובר מהורה לבן.
2. לגבי פיגור שיכלי, ממש ממש ממש לא נכון. רמת האינטילגנציה אצל טרנריות היא זהה לחלוטין לבנות עם שני כרומוזומי X מלאים
3. בד"כ אין כל קשר בין טרנר לאינטרסקס. זה יכול לקרות רק במקרה הנדיר שמוצאים מוזאיקה של XO/XY.

נערך לאחרונה ע"י minimax בתאריך 11-08-2008 בשעה 18:48.
ישן 11-08-2008, 19:22
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "LOL ענק ענק ענק"

שמח שהצלחתי לשעשע אותך.....

כמובן טרנר, זו טעות הקלדה.

1. לא ב 100%. אין ידיעה מוחלטת לסיבת הסינדרום, ויש סברות מיעוט שטוענות שמדובר בפגם גנטי שעובר מההורים, למרות שהסברה הרווחת היא שמדובר ברגע בו נקבע מין העובר ואז מתרחשת תקלת הכרומוזום השני.
2. אולי ערבבתי עם סינדרום אחר, אבל ממה שזכור לי, אחוזי הפיגור בקרב הטרנרים גבוהה מהממוצע.
3. לגבי האינטרסקס...גם פה אני לא סגור איתך, אבל אני מניח שהידיעות שלך רבות משלי גם לגבי שאר הסעיפים.

רק אוסיף ואומר שהכוונה שלי אכן היתה להבהיר את הנושא, ולא רק יחסי מין בין אחים או עיזים גורמים לתופעות של שיבוש זהות מינית.

עוד אוסיף, שבמידה וזהו לא הסידנרום הזה, קיים עוד סינדרום שנפוץ גנטית אצל פלשתינאים (שוב, לא רק בגלל נישואים תוך משפחתיים) אשר גורם לבנות להראות כמו בנים. הדגדגן מוגדל ברמה מאד גדולה ונראה כמו פין. החזה לא צומח. לכן חושבים שהילדה היא ילד עד גיל ההתבגרות המאוחר.

אם אני ממשיך לשעשע אותך, תרוויחי, אבל מה שבטוח שהילדות האלה סובלות, וכולי תקווה שיש לך חיים מצוינים ללא בעיות.

איך אפשר להיות מגיל 3 שבועות ולא מלידה ?
זה לא נקבע בגיל מספר שבועות ? כלומר ברגע שנקבע מין העובר ?
ישן 11-08-2008, 20:13
צלמית המשתמש של minimax
  משתמשת נקבה minimax minimax אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
שלח הודעה דרך MSN אל minimax Facebook profile
תן לי לעשות לך סדר
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "שמח שהצלחתי לשעשע אותך........"

יש שני סוגים עיקריים של תסמונת טרנר:
טרנר מלא שמסמנים אותו בצורה 45XO. טרנר כזה נגרם כאשר זרע עם 22 כרומוזומים פוגש ביצית תקינה עם 23 כרומוזמים (או להיפך: זרע תקין פוגש ביצית תקולה). במקרה כזה, הסימפטומים יותר קשים, ורוב העוברים לא שורדים את תשעת חודשי ההריון.
ויש טרנר חלקי, שנקרא גם מוזאיקה 45XO/46XX: זרע תקין נפגש עם ביצית תקינה, והזיגוטה מתחילה להתחלק. באחת החלוקות נאבד כרומוזום X. ולכן, המחסור הוא רק בחלק מהתאים, והסיפטומים קלים יותר.

בשום מקרה לא מדובר בתסמונת שעוברת בתורשה, ואם יש מקרה אחד של טרנר במשפחה זה לא מגדיל את הסיכוי למקרה נוסף. התקלה היא אקראית לחלוטין. ההורים שלי הגיעו מעדות שונות, אז ממש אין קשר לנישואי קרובים.
אז כן, יש תופעות אינטרסקס אחרות, שהן כן תורשתיות: תחפש חומר על התסמונות CLASSICAL CAH, AIS, ALPHA 5.
לגבי בנות שסובלות: ממש לא. רוב הטרנריות נהנות מחיים מלאים ועצמאיים לגמרי. רק השנה התחתנו שלוש טרנריות שאני מכירה, והן מאושרות מאד. יש גם כאלו שהקימו משפחה עם תרומת ביצית. אני סיימתי תואר, עובדת בהייטק, ועוברת לדירה משלי בחודש הבא.

אני טרנרית מגיל שלושה שבועות, כי זה הגיל בו אובחנתי. אכן, התקלה מתרחשת בזרע או בביצית במקרה של טרנר מלא, ומייד אחרי ההפריה במוזאיקה. יש בנות שלא מאבחנים אותן עד גיל ההתבגרות כשהן לא מקבלות מחזור, ויש כאלו שמאובחנות בגיל מבוגר כשהן לא מצליחות להיכנס להריון.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:10

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר