לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-08-2008, 12:41
  CoPilot CoPilot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.08
קו"ח, גליון ציונים וחבצלות.

היי,
טוב הצלחתי לתפוס את יחידת האיתור של חמ"ן (אחרי הרבה הרבה זמן).
אני רוצה לקבל מיונים לתכנית חבצלות, וביקשתי מיונים כי כמה חברים שלי כבר קיבלו ואחד מהשכונה אז לא מדובר במכתב שמתעכב, ויש לי נתונים מתאימים, לפחות לפי מה שאמרו לי (קב"א 54 דפ"ר 70).
היא אמרה לי בקיצור שאני צריך לשלוח קורות חיים וגיליון ציונים , ולעשות את זה מהר כי עכשיו זה הזמן שמתחילים העניינים.
לגבי זה שתי שאלות:
1. מישהו יכול להדריך אותי לגבי מה לכתוב בקו"ח ובאיזה פורמט?
2. הייתה לי השנה שנה מאוד בעייתית עם מתמטיקה, אני ב5 יחידות אבל קיבלתי ציון הגשה 59.בשאלון 06 שהוא כמובן אחד הקשים.
בשנה שעברה קיבלתי ציון טוב, 81. כל שאר הציונים טובים מאוד ואני מצטיין בכמה מקצועות. לדעתכם כדאי לי בכל זאת לשלוח את התעודה? הם מציינים בפירוש שהמסלול הוא גם לאנשים שאין להם נטיות ריאליות-מדעיות, ככה שאני לא יודע באמת מה תהיה ההתייחסות...
אם אני אשלח רק קו"ח הם ידרשו שאני אשלח גם גליון ציונים או שאם זה נראה להם הם ישלחו לי בכל מקרה זימון?

תודה מראש.
אני אעדכן בהמשך.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-08-2008, 15:25
  yossi144 yossi144 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.04.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי CoPilot שמתחילה ב "קו"ח, גליון ציונים וחבצלות."

נתונים לא מתאימים, למיטב ידיעתי צריך דפ"ר 80 בשביל להגיע למיונים לשחקים/חבצלות. המסלול באמת מיועד לאנשים שהנטיות שלהם פחות ריאליות אז אם יש לך ציונים טובים באופן כללי ואתה פחות טוב בריאליים זה עשוי לעזור. לא כדאי לא לשלוח גליון ציונים כי זה יעורר חשד. תשאל את עצמך אם הציונים שלך מתאימים לאותו חתך באוכלוסיה שהדפ"ר שלו מעל 80 (והוא דווקא לא רע כי יש אחוז נכבד מהמתגייסים שאין להם בכלל בגרות). בכל מקרה אם תנדנד הרבה סביר להניח שישלחו לך זימון כי הזימונים לזה די מאסיביים ומגיעים המון אנשים, כך שאין בעיה להוסיף עוד אחד.

אבל תחשוב אם הפרוייקט מתאים לך, ולא רק בגלל שהוא "יוקרתי". הוא מכשיר אותך להיות איש מודיעין. זה אומר שאתה צריך להתעניין בפוליטיקה ובמזה"ת, במדעי המדינה, שתהייה לך עבודת צוות טובה, שתהייה אמין, שתוכל לעמוד בלחצים כבדים, שתהייה לך חשיבה לא רגילה ומוח אנליטי, וכו'. התואר הוא במזרחנות (תגיד לי עכשיו בכנות אם חשבת פעם לעשות בזה תואר פעם?) כך שזה מתאים למעט מאוד אנשים.

אגב, אני לא יודע איך המיונים הראשוניים משפיעים על המעבר הלאה לחבצלות (להבדיל משחקים) אבל יש שם מספר קטן של מבחנים שהם לא לוגיים וריאליים באופיים... בשאר סביר מאוד להניח שמי שמתקשה במתמטיקה של 5 יחידות לא ימצא את עצמו.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:22

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר