לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-03-2005, 18:41
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
כרגיל , יש שווים יותר ושווים פחות ...
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי NOTA שמתחילה ב "למה נגד "המתנחלים"?! אם כבר תגיד: "מסיתה נגד בני האדם!"."

קודם כל ה"סיוג " שלה הוא לא ממש סיוג , לי המשפט נשמע כמו "הכו במתנחלים - תראו איזה דברים הם מסוגלים לעשות" . אבל כשחסידים מפרשים את דברי רבותיהם (כמו למשל במקרה בניזרי) חזקה עליהם שהם יודעים על מה הם מדברים ולכן אני לא אתווכח על זה איתך .

מה שכן , אתה חושב שאלה שחסמו כבישים - צריכים לחטוף "אלימות" מהמשטרה? כמטרה? או שצריך לעצור אותם ולהשתמש באלימות רק כשאין ברירה . הסגנון שלך , המפציר במשטרה ללכת מכות כמטרה , מדאיג אותי .
חוץ מזה , גם הסטודנטים שיבשו את אורח החיים התקין של אלפי מורים ותלמידים . זה נראה לך לגיטמי שנגדם לא תופנה אלימות אבל נגד המתנחלים כן? למה ? כי המשטרה צריכה לפעול לפי האג'נדה של פה-לי-שוק לפיה מותר "לדאוג ולהביע חשש לעתידה של ההשכלה הגבוהה" תוך שימוש בשרשראות , נעילת מבני ציבור , אלימות ואלימות מילולית קשה , אבל אסור לדאוג ולהביע חשש לעתידה של המדינה הקטנה והבית הקטן?

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-03-2005, 22:32
  Spinoza Spinoza אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.11.02
צודק
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי ג'ינג'י שמתחילה ב "נו.... זה הכי קל מה שאתה עושה......"

אז חרף דבריי הקודמים אסביר לך בצורה מאוד פשוטה מדוע הטרחנות הצינית של מועצת יש"ע מגוחכת.
מה שהח"כית ניסתה לומר הוא, ששוטרי ישראל עיוורים בעין ימין. כלומר, כלפי מתפרעי יש"ע ששיתקו חצי מדינה הם נוקטים ביד רכה (בין אם זו גישה טובה או לא - לא רלוונטי), בעוד שלמפגינים אחרים נוקטים אלימות שחורגת מכל פרופורציה.
מה הסטודנטים עשו היום? הם היו אלימים? הם חסמו צירי תנועה? הבעירו צמיגים? הלכו מכות עם שוטרים? מי ביקש בכלל מהמשטרה להתערב ולהיכנס לקמפוס? ראיתי היום באחת התגובות שמישהו כתב שהשוטרים לא הלכו לאוניברסיטה ושהם נהנים להיכנס בסטודנטים. מובן שזו הכללה מטומטמת למדי, אבל יש בה ניצוץ של אמת.
ח"כ פולישוק לא היתה צריכה להכניס את עניין המתנחלים, משום שגם הם לא זוכים לטיפול עדין במיוחד בימים אלה (ובצדק). אבל אם נשווה בין שני סוגי המחאות, הרי שזו הלא אלימה של הסטודנטים זכתה לתגובה קשה יותר יחסית, ועל כך התרעמה הח"כית. זה קצת הזכיר לי את ההתייחסות המשטרית השונה להפגנות חרדים ולהפגנות ערבים. אבל כשיש לך שוטרים עם איבה מסויימת למפגינים, הם נוטים להיות קשוחים ואלימים יותר. במקרה המסוים הזה, עשויה להיות איבה מעמדית או אולי פוליטית, בהנחה שרוב השוטרים ימנים ובהנחה שרוב הסטודנטים באוניברסיטת ת"א מזוהים עם השמאל.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:09

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר