לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-08-2008, 16:03
  MAORTA MAORTA אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.09.06
סירוב פינוי....

ראיתי נושאים רבים על זה אבל בבקשה ממכם אני מתגייס עוד שלושה ימים בדיוק ביום ראשון....
אני יגש איתכם לנושא הספצפי שמו אותי בחימוש התקשרו אליי אמרו לי כבר שאני עושה טירונות בבהד 20 אני לא מוכן להיות חימושניק גם כן עם ארקדי תופר לי ג'וב אחרי השיחרור עכשיו תראו כמה דברים
כתוב לי אצלהם במחשב שאני בוחר מה להיות כי יש לי קשיי הסתגלות יש לי את הזכות להיות ג'ובניק בכל עת רק ברגע שאני אומר לקציון מיון שאני רוצה להיות ג'ובניק זה מגיע לי אז כן חימושניק זה ג'ובניק אבל זה ג'ובניק חרא ואני לא רוצה כזה יש לי אישורים על כאבי ראש ובעיות בגב מהרגע ששמעתי על התגייסותי לשירות שהוא רחוק מהבית מה עליי לעשות ביום הגיוס לי אמרו כולם מלכתחילה לא להתקרב בכללל לאוטובוסים ואיך שאני מגיע לדרוש קציון מיון ישר אך מצד שני אויל גם קבן יכול לעזור

מה עליי לעשות בשביל לקבל קל"ב יומיות

תודה מראש לכולכם

נערך לאחרונה ע"י MAORTA בתאריך 13-08-2008 בשעה 16:08.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-08-2008, 17:11
  MAORTA MAORTA אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.09.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי MAORTA שמתחילה ב "סירוב פינוי...."

ראיתי נושאים רבים על זה(חיל החימוש) אבל בבקשה ממכם אני מתגייס עוד שלושה ימים בדיוק ביום ראשון אז אנא תיהיו עיקביים.
אני יגש איתכם לנושא הספצפי שמו אותי בחימוש התקשרו אליי אמרו לי כבר שאני עושה טירונות בבהד 20 אני לא מוכן להיות חימושניק גם כן עם ארקדי גאידמק תופר לי ג'וב אחרי השיחרור
עכשיו תראו כמה דברים:
אצלהם במחשב כתוב שאני בוחר מה להיות בין ג'ובניק לקרבי כי יש לי קשיי הסתגלות יש לי את הזכות להיות ג'ובניק בכל עת. רק ברגע שאני אומר לקצין מיון שאני רוצה להיות ג'ובניק זה מגיע לי(אבל גם חימוש זה ג'ובניק)
אז כן חימושניק זה ג'ובניק אבל זה ג'ובניק חרא ואני לא רוצה כזה. יש לי אישורים על כאבי ראש ובעיות בגב שיאני חלו מהרגע ששמעתיי על התגייסותי לשירות שהוא רחוק מהבית.

מה עליי לעשות ביום הגיוס?
לי אמרו כולם מלכתחילה לא להתקרב בכללל לאוטובוסים ואיך שאני מגיע לדרוש קציון מיון ישר אך מצד שני אני קורא כאן בהרבה תגובות שקודם כל לעלות לאוטובוס ואחרי זה לראות קצין מיון

מה עליי לעשות בשביל לקבל קל"ב יומיות

תודה מראש לכולכם
ישן 13-08-2008, 18:48
צלמית המשתמש של Nati323
  משתמש זכר Nati323 Nati323 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.05
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי MAORTA שמתחילה ב "ראיתי נושאים רבים על זה(חיל..."

אתה תראה קצין מיון בכל מקרה, רואים אחד בשרשרת חיול אתה יכול לנסות לדבר איתו על זה אם הוא יסכים להוציא אותך הרווחת אם לא אתה יכול לבקש קב"ן.
אופציה שנייה זה רפואי, אני לא יודע מה הפרופיל שלך ומה המינימום שצריך בשביל חימוש אבל אתה יכול לנסות להוריד, ובנוסף אתה יכול לנסות להוציא פטור נעליים (פלטפוס, קשת גבוהה[דבר שאפשר לזייף בקלות], ודברים כאלו ואחרים).
הסירוב פינוי יכול להתבצע ליד האוטובוסים איפה השק"ם הש.ג וכ', אבל יכול להיות שגם תהיה במדור תנועה ותקבל צו סיפוח ואתה יכול לסרב לקחת את הצו.

בהצלחה!!!

ד אַל תַּעַן כְּסִיל כְּאִוַּלְתּוֹ פֶּן תִּשְׁוֶה לּוֹ גַם אָתָּה. ה עֲנֵה כְסִיל כְּאִוַּלְתּוֹ פֶּן יִהְיֶה חָכָם בְּעֵינָיו

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:37

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר