לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-08-2008, 01:08
  משתמש זכר oiboot oiboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.06.08
שלח הודעה דרך ICQ אל oiboot
עצלנות בצו ראשון ורעל אצל הקב"ן

היי כולם!
כשהייתי בצו ראשון, טענתי הן באימות נתונים והן בראיון אישי שאם מביאים לי פרופיל 45 (עדיין קיויתי לו אחרי שחטפתי 72 אצל הרופא) אז אני הולך למכניקת כלי רכב קלים ואם פרופיל קרבי אז יהיה מה שיהיה ודי לא רציתי קרבי אז. לאחר משהו כמו חצי שנה הלכתי לברה"ן (עם זימון, כמובן). אמרתי לקב"ן שלמרות שבראיון אישי אמרתי שאני לא ממש רוצה לשרת עם מרוקאים ואתיופים בבסיס (כמובן שאז התכוונתי לבסיס תיקוני רכבים) לא אכפת לי לשרת עם כל אחד בקרבי כי שם כולם סובלים ביחד וכל אחד מחפה על התחת של אחר וזה, וגם אמרתי לו שאני מורעל על שלדג ולא רוצה שום דבר, חי"ר במקרה הגרוע, ושאני הולך להעלות פרופיל ל97 ואני תוקף את הצבא עם המוטיבציה שלי לקבל את מה שאני רוצה. סליחה על החפירה.
בכל מקרה, רציתי לשאול - על מה יסתכלו יותר? על מה שאמרתי בצו ראשון לשתי החיילות או לקב"ן בברה"ן? פשוט כך כנראה אמור לעלות הצד"כ וכך גם הקב"א, לכן זה די חשוב.
תודה רבה!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-08-2008, 06:41
  Zion256 Zion256 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.08.08
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי shlomi_neu שמתחילה ב "אחי סליחה אם אני פוגע בך אבל..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי shlomi_neu
אחי סליחה אם אני פוגע בך אבל אתה בהחלט מוזר מה זה אבל מה זה לא רוצה להיות עם אתיופים ומרוקאים
אתה ממש גזען.

זה באמת גזענות.
אם אתה רוצה לשרת בצבא אז זה אומר לשרת עם האחים שלך (כולנו יהודים!) ולא משנה מאיזה מוצא הם!

לגבי הרצונות שלך (שאתה מורעל על שלדג וכו', שאגב אני ממש מבין אותך בקטע הזה), לפי מה שהבנתי
מעט מאוד מצליחים להתקבל לשלדג. לוקחים לשם את הטובים ביותר. במקרה שלך, ואני ריאלי, לא נראה
לי שיש לך יותר מידי סיכוי. עוד דבר שישנה פה זה הצרכים של הצבא (לפי מה שהבנתי מהחבר'ה פה בפורום, ויש פה אנשים עם מלא נסיון).

אבל - תמיד שווה לנסות ואם אתה ממש רוצה את זה אז תעשה כל מה שתוכל!

בהצלחה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:46

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר