לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-08-2008, 23:40
  elvis1977 elvis1977 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.07
שינוי תדמית? ברק מוכר את דירתו במגדלי אקירוב בכ-40 מיליון שקל

ציטוט:
שר הביטחון, אהוד ברק, ואשתו, נילי פריאל-ברק, העמידו את דירתם שבמגדלי אקירוב למכירה. התמורה המבוקשת: 40 מיליון שקל. מדובר בדירה בשטח של 350 מ"ר בקומה ה-31 במגדל אקירוב שברחוב פנקס בתל אביב. אם ישיגו בני הזוג את מחיר המטרה, יהיה זה שיא חדש בעסקות במגדלי היוקרה בתל אביב - מחיר של יותר מ-100 אלף שקל למ"ר.

זו תהיה אחת מהשקעות הנדל"ן המוצלחות של השנים האחרונות: ברק ירשום לזכותו רווח עתק - שכן הוא רכש את הדירה בסוף 2003 תמורת 2.5 מיליון דולר בלבד. דירת היוקרה במגדלי אקירוב משכה לא מעט אש אל עבר ברק, והמגדלים נהפכו לסמל לחיי המותרות ולניכור של בכירי המשק.

http://www.themarker.com/tmc/articl...r20080825_64122

מעניין אם הוא חייב במס שבח, וכמה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-08-2008, 20:59
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
אני מעדיף אותו על פני זה שעשה 50 מליון תוך ניצול קשרים שיצר בזמן היותו עובד ציבור...
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "איך אתה מצפה מאדם שלא עשה..."

יודע למה? כי בדר"כ מסתבר שעוד בהיותו עובד ציבור, הוא כבר "הכין את הקרקע" לימים הקשים שאחרי
פרישתו, וריפד את דרכו באמצעות "הליכה לקראת" גבירים למיניהם...
ברק לא נהיה "איש עסקים מצליח" בזכות חוש מסחרי חד, אלא בגלל ששמו פותח דלתות בעסקאות תיווך
למיניהן. הרצאות ודאי לאיכלו לסדר לו את ההון שצבר (מהטעם הפשוט שלא קיים ציבור דובר אנגלית שיוכל
להתמודד עם האנגלית האיומה שלו במשך יותר מחמש דקות...).

אני מעדיף אדם ישר שלא"הצליח" להרוויח חצי מליון שקל, על פני אדם שברור לחלוטין שעשה את הונו תוך
ניצול קשרים שרכש במהלך ביצוע תפקיד ציבורי - על חשבון הציבור.
ישן 26-08-2008, 22:42
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
ברור שאתה לא תרצה - אתה הרי בדיוק המודל של אנשים שיצרו קשרים וניצלו אותם לתועלת אישית
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "אצלך זה או שחור או לבן, או..."

למדינת ישראל עדיף לאין שיעור אדם "לא מוכשר", שלא יצר קשרים במסגרת תפקיד ציבורי (בממשלה,
כנסת, מגזר ציבורי, צבא, וכד'), על פני "טאלנט" שזה בדיוק מה שעשה (ואח"כ שכנע עצמו שהוא עשיר
בגלל כישוריו המופלאים...).
לו מדינת ישראל לא הייתה מלאה ביוסי גינוסרים שכאלה שצברו קשרים במסגרת תפקיד ציבורי, ואח"כ
עשו הון גדול תודות לקשרים אלה - שטופחו באמצעות קשרים ישנים יותר שלהם מתפקידם בעבר, מדינת
ישראל הייתה מאוכלסת בעוד כמה מאות בני אדם.

אגב, דווקא כמי שהכתים עצמו בעסקים עם הצד השני, אחרי שיצר את הקשרים במסגרת תפקיד ציבורי
(הכל עפ"י מה שאתה כתבת פה...) ראוי שתהיה צנוע יותר בפסילת אנשים שאינם עשירים דיים בכדי
לנהל את המדינה. החבר'ה שלך אולי הצליחו לצבור הרבה כסף, אבל צבירת הכסף שלהם, עשתה בנו
שמות. לנו עדיף שיבוא מישהו שלא חושב שהתפקיד הוא פלטפורמה ליצירת קשרים מכניסים בעתיד.
ה"מצליחנים" שלך, משום-מה תמיד חושבים אחרת...
ישן 26-08-2008, 17:22
צלמית המשתמש של המממ
  המממ המממ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.10.01
Follow me...
שאלה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי elvis1977 שמתחילה ב "שינוי תדמית? ברק מוכר את דירתו במגדלי אקירוב בכ-40 מיליון שקל"

שר הבטחון אהוד ברק הוא דמות ציבורית, לכן אני מרשה לעצמי לשאול את השאלה הגסה הבאה:
מהיכן הכסף?

במשך רוב שנותיו ברק שירת כקצין בצה"ל.
המשכורות שם ידועות ואינן מגיעות למליוני שקלים.
לאחר מכן הוא היה חבר כנסת ושר.
גם שם המשכורות ידועות ואינן גבוהות באופן קיצוני.

השאלה היא מהיכן הגיעו המליונים שאיפשרו את רכישת הוילה בקיסריה ולאחריה את הדירה באקירוב?
תראו, אפילו החייזר נהיה ירוק מזה

ישן 26-08-2008, 18:08
צלמית המשתמש של המממ
  המממ המממ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.10.01
Follow me...
אפשר לקבל פרטים?
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי alonmore28 שמתחילה ב "אחרי שסיים את כהונתו כראש..."

באילו עסקים מרוויחים סכומים כאלה בזמן כל כך קצר?

אולמרט, למשל, טוען שכעו"ד הוא טיפל במספר תיקים שהניבו הכנסה נכבדת.
ביבי ידוע בזה שהוא מקבל סכומים מכובדים עבור הרצאות בחו"ל (הוא היה שכיר ב"רים" לפני שעבר לשירות המדינה)
להירשזון יש דודה...

שים לב שאת הוילה ביקסריה הוא קנה לפני שפרש מראשות הממשלה.
ואל תשכח שכל נסיונו העסקי של ברק הסתכם בהיותו הרמטכ"ל.
תראו, אפילו החייזר נהיה ירוק מזה

ישן 26-08-2008, 20:18
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
קומיסיונים!
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי המממ שמתחילה ב "אפשר לקבל פרטים?"

מוזאון מתחדש די ידוע הציע לי "עמלה" של 10% מתרומה שלדעת מישהו שם יכולתי (יחד עם כמה עמיתים) לסייע להשיג (מקהילה יהודית מסויימת). אני לא יודע ממה הייתי המום יותר: מגובה העמלה (ועוד מתרומות... ומדובר היה לא על תרומה של 50 אלף $ אלא על סכום של הקמת מוזאון מודרני בינוני בהיקפו) או מזה שחשבו שאני יכול להשיג (אני חושב שאפילו בשביל השתלת כבד לא הייתי יכול להפוך לשנורר מוצלח) אבל כן למדתי משהו על איך אנשים כמו ברק עושים כסף - ולמה פוליטיקאים הרבה יותר אפורים פורשים יום אחד "לעסקים".

מי לא היה רוצה לצאת למסעות למדינות לא מאוד דמוקרטיות, בפאר מלכים של הסולטאן ועוד בסוף לקבל "דמי תיווך"??? איך אתה חושב כל מיני ממשלות דמיקולו קונות דווקא מזל"ט ישראלי?

ומזל"ט עולה קצת יותר ממטוס על שלט...

ישן 26-08-2008, 20:54
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
בתגובה להודעה מספר 29 שנכתבה על ידי elvis1977 שמתחילה ב "הם בטח חשבו שאתה..."

1. בהחלט יכול להיות שעבדו עלי, או שנתנו הצעה נמוכה כמו שעושים במו"מ ובפרט עם חובבנים.

2. לא ניראה לי שבסוג התרומות המדוברות אפשר לגבות 60% או 35%. במקרה (וממש לא במקרה...) הזה מכיוון שיש לי "מהלכים" בסביבה ממנה רצו (והשיגו ככל שאני יודע) תרומות לגייס יהיה די קשה לקבל "רישמית" אחוזים כאלה. לגנוב, זה כמובן משהו אחר - ובטח לא משהו שאחד כמוני יכול לעשות.

ואגב: אני מניח שמהלך שלי שהוביל להפסקת תמיכה כספית כלשהי בגוף בארץ, היא מה שגרם לחשוב שאני יכול לעשות גם ההיפך... האמת? למרות זעזוע שלי מהחשיפה לכל התחום המלוכלך הזה, גיליתי לשימחתי שישנם לא מעט ישראלים שאינם מלכלכים ידיהם בעסקים אלה (כאשר התעניינתי קצת יותר בתחום).

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:11

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר