לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-08-2008, 10:45
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
במה בדיוק הכבוד שלנו "אבוד"???
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "סוף סוף"

האם אתה מרגיש שכבודך ישתפר פלאים לו הייתה שחיינית אחת מסיימת מקצה ברבע שניה פחות ומקבלת "כסף"?

להזכירך: מדינות כמו סין או ברה"מ כלל לא השתתפו באולימפיאדות עד ליום שבו היה נראה להם שיש בכך יתרון תעמולתי (פנימי או חיצוני). מדינות אחרות, כמה "ידידות" שלנו טובות, משקיעות בתגמול למביאי עיגולי מתכת יותר כסף ממה שהן משקיעות בבני עמן.

החברה הישראלית, מיום אפס של כל אחד מפרטיה, אינה בנוייה להישגים סידרתיים בספורט הישגי - וטוב שכך, אם לוקחים בחשבון שאנו מדינה לא משופעת במשאבים ומה שיושקע בספורט הישגי (שאין ממנו הכנסות בד"כ) יבוא על חשבון משהו אחר.

הבן של הניגרי אולי חוזר הביתה עם עיגול מתכת, אבל הבן שלי (סטטיסטית) אחרי שיסיים אוניברסיטה יוכל להתקבל למקומות עבודה ותפקידים מאוד מכובדים בשלל מדינות "מובילות" בעולם. כאן אין יתרון לגנטיקה או לאידאולוגיה: בעצם עדיף ששני אלה ישפיעו כמה שפחות. זה כבוד!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-08-2008, 10:09
צלמית המשתמש של minimax
  משתמשת נקבה minimax minimax אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
שלח הודעה דרך MSN אל minimax Facebook profile
צוברי שבר את הבצורת: מדליית ארד לישראלי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "יש מדליה ישראלית!"

מסורת המדליות מברצלונה 1992 חיה ובועטת: למרות שיצא אל השיוט המכריע כשעל כתפיו תקוותיה של מדינה שלמה, הצליח הישראלי להתגבר על זינוק כפול וקטף את המקום השלישי בתחרות הניל פרייד. נשים: דוידוביץ' סיימה עשירית נדב צנציפר, צ'ינגדאו עדכון אחרון: 20.08.08, 09:51

שחר צוברי יצא אל שיוט המדליות המכריע בגלשן מדגם הניל פרייד כשעל כתפיו הצנומות והצנועות נחה תקוותה של מדינה שלמה, שמשוועת למדליה אולימפית מבייג'ינג 2008. כפי שהוכיח לכל אורך ימי התחרות, על צוברי זה לא משפיע יותר מדי, הוא עשה את המוטל עליו וזכה במדליית הארד.

צוברי סיים שני את השיוט המכריע, שמעניק ניקוד כפול, לפני טום אשלי הניו זילנדי (זוכה הזהב) וג'וליין בונטם הצרפתי (מדליית כסף). ניק דמפסי הבריטי, שהחל את היום במקום השלישי, הדרדר במהלך השיוט וסיים אותו במקום ה-7 ונאלץ לראות את צוברי חוגג במקומו. עבור ענף השייט מדובר במדליה שלישית, אחרי הארד והזהב של פרידמן מאטלנטה 96' ואתונה 04'.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3585075,00.html

ישן 20-08-2008, 11:10
צלמית המשתמש של צ'נדלר בינג
  צ'נדלר בינג צ'נדלר בינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.06

אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה שלפתי קוץ מאצבע עם פינצטה אבל אני בטוח שזה ריגש אותי הרבה יותר מהאולימפיאדה.

למה איכפת לכם שבן אדם שאתם לא מכירים מגיע להישג בתחום שלרובנו אין בכלל קשר אליו? מה זה משנה שהוא זכה? העולם הפך למקום טוב יותר ב- 0.0000001 אחוז בעקבות הזכייה חסרת החשיבות הזו?

אתמול הייתי בלשכת הטאבו והיה שם אשכרה פקיד שחייך אלי וענה לי לשאלות בסבלנות אין-קץ. זה הדהים אותי (כישראלי שמבקר לא מעט במשרדי מדינה) ועשה לי טוב בנשמה יותר מאשר אילו כל אחד מהמשלחת הישראלית היו זוכים במדליית זהב (כולל זה שהתפקיד שלו לסחוב את המגבות לניקוי הזעה).

אין עוד אירוע בעולם כה חסר חשיבות שמקבל סיקור כ"כ נרחב מלבד הקרחת שהייתה לנינט.

ישן 20-08-2008, 11:40
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
הרגת אותי!
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה..."

אבל נכון...

אני אישית אתמול קיבלתי אחלה שירות במעבדה של איזה יבואן מחשבים, למחשב נייד חדש לגמרי שקניתי. התרגשתי כאילו ישראלי זה בכל מדליות הזהב בכל ענפי האתלטיקה הקלה!

(אגב: בהזדמנות זאת אני רוצה לחזור על המסר החבוט: אל תקנו באייבורי מחשבים! ניחא שהשירות מתחת לכל ביקורת - הטיפוסים במעבדה עוד ילגלגו עליך בפומבי (אל מול כל הלקוחות הממתינים) כמו שעשו לזה שהיה בתור לפני (שניה אחרי שעזב) ובטח עושים לעוד הרבה אחרים.

ואם כבר קונים שם, אז לשים את הפלאפון על "הקלטה" בכל פעם שמתקרבים פחות מ-50 מטר מהסניף/מעבדה. אני נזכרתי לעשות את זה רק כשבאתי עם המכשיר התקול וכבר היה מאוחר מדי... (חוץ מאשר לתעד את התיאורים המחמיאים שהעניקו הנציגים ללקוח האומלל ההוא...).

ישן 20-08-2008, 12:19
צלמית המשתמש של צ'נדלר בינג
  צ'נדלר בינג צ'נדלר בינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.06
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "זה אירוע שמעלה על נס את הפלא..."

1.בשביל להראות את הצד היפה של הגזע האנושי מומלץ להשתמש בקצת פחות כדורים "מסייעים" שיצר הגזע האנושי.

2. תספר למאות מיליונים שחיים בכפרים בסין ובקושי יודעים מה זה חשמל ולחבר'ה המבסוטים באפריקה שהם חלק מחגיגה של שישה מיליארד איש.
3. מאות מיליונים צופים ביחד ? כשהיה המונדיאל המדפיס הראשי במקום שעבדתי בו זייף נסיעה דחופה לחו"ל כדי לשבת בבית לראות את המשחקים מבלי שהבוסים יתקשרו להפריע לו וחבר שלי התפטר מהעבודה בתחנת דלק כי הבוס שלו לא הגמיש לו את השעות לפי המשחקים. איזה מאות מיליונים? מי עושה מאמצים כאלה בשביל חגיגת ששת המיליארד שלך?
4. זה היה קוץ באצבע. לא ברגל

ישן 20-08-2008, 14:26
  roeis01 roeis01 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.01.06
נקודה חשובה:

"אחי זה אירוע שכל העולם רואה אותו, ושרואים דגל ישראלי
בתחרות בינלאומית-זה נותן הרגשה
של נוכחות יהודית, שאנחנו נמצאים וקיימים"....

הדבר שהיה יכול לתת משמעות יתרה לתחרות הספורט הזו
(וזה כל מה שהיא לא יותר-גם אם היינו זוכים במאה מדליות..)
הוא אם היו נותנים את האפשרות ליהודי כל העולם להזדהות
עם סמלים מוכרים מהיהדות ועם מדינה יהודית ישראלית לאומית.

אומנם כל הכבוד לדגל אבל זה לא ממש מספיק.

אם המשלחת הייתה עושה מה שאילן רמון עשה בטיסת החלל שלו
עם סמלים יהודיים (קידוש,תנ"ך וכו')וכבוד למסורת.
אז היה איזשהו ערך מוסף תוך חשיפה לעיני כל יהודי הגולה -
שרובם מתבוללים -דבר שיכול לחזק את הקשר ליהדות ולישראל.

אילן רמון וספר תורה סמלי
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

אפשר עוד לתקן - במצעד הסגירה למשל ניתן ללכת עם חולצות (אם אי אפשר משהו נוסף).

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:10

הדף נוצר ב 0.10 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר