לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-08-2008, 10:58
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "כתב אישום?... וואלה ממש מרגש !..."

אני מקווה שלא יקלו עימו, וימצו את מלוא חומרת הדין.
אבל הבחור הזה עם כל זה שהוא מסוכן ביותר לחברה והרג בן אדם ועוד לא סייע אחר כך והפך את זה לפגע וברח, הוא איננו העבריין שהמשטרה מחפשת.
אני חושב שאתה הולך רחוק עם הייאוש (מקווה שאתבדה) וכבר שם מילים בפי הסניגור על כמה החברה התאכזרה אליו ואיך הוא הקורבן בסיפור הזה.
מערכת המשפט צריכה להעניש ולטפל בעבריין שכזה. להעניש מאחר ואין לצאת ללא עונש על הריגה בתוספת המלטות ממקום הפשע, אבל אם לא ייגמל מהסם וישלוט בעצמו, יש להרחיקו מהחברה בכל האמצעים. אדם כזה הוא מסוכן ושיקול הדעת שלו נמצא בקוקטייל שלקח. מערכת המשפט צריכה להעניש וגם לתקן, אין מה לעשות הנרקומנים הם תוצר לוואי של החברה ויש לטפל בהם אחרת יפגעו בחברה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-08-2008, 11:25
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

חבר מתאריך: 09.03.04
אז אתה עוד מאלה שמאמינים ב"גמילה"....
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "אני מקווה שלא יקלו עימו,..."

והנה פה בדיוק נעוצה הטעות !

אין דבר כזה גמילה ! אין !
האחוז של ה"נגמלים" הוא אפסי !

אם תשאל או תדבר עם נרקומנים תגלה מהר מאוד שגם הם בעצמם לא מאמינים בזה ולרוב עושים שימוש במילה "נקי" ע"ע "אני נקי כבר שמונה חדש" וכו'...
(בכוונה כתבתי "חדש" ולא "חדשים" שהרי ככה הם מדברים)....
אתה יכל להיות "נקי" חדש ולחזור שוב לסם ואתה יכל להיות "נקי" גם שנה וחצי ולחזור שוב.

הבעייה היא ששופטי ישראל דווקא כן מאמינים בגמילה הזאת ולמרות שאחוז הנגמלים הוא אפסי זה הקו המנחלה אותם בעת קבלת ההחלטה על גזר הדין (אולי כי ככה יותר קל ונוח?.. אני לא יודע) !
עורכי הדין הפליליים כמובן יודעים זאת היטב ומנצלים זאת יפה יפה במהלך השמעת טיעוניהם ובחירת קו ההגנה שלרוב נע סביב אמירות בסגנון של "כבודו, מרשי החל בתהליך גמילה והכנסתו לכלא תפגע בשיקומו"...
וזה לרוב עובד יפה מאוד....

ועכשיו כמובן תשאל אותי "אז מה אתה מציע לעשות איתם"...
אז מבחינתי... היאורה תשליכהו !
ישן 27-08-2008, 11:41
  מצפון מצפון אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "אז אתה עוד מאלה שמאמינים ב"גמילה"...."

אתה קצת שבוי בסטיגמות, ויש גם נרקומנים שאומרים חודשים ולא חודש.
אולי באחוז דומה לאחוזי הנגמלים אבל אין צורך להדגיש את זה.
אין פה ייאור, ולא משליכים פה אנשים.
על הריגה בפגע וברח צריך לשלם את המחיר, מאסר ממושך והרחקה מהחברה.
אתה לא יכול להתעלם מהצרכים של האנשים האלה, גם אם הם טפילים על החברה.
אמנם אני קורא לקו תקיף במלחמה בפשע, אבל נרקומן לא עונה להגדרה של משפחת פשע.
לצורך העניין נרקומן מאבד צלם אנוש כאשר הוא מתקרב או נכנס לקריז. הוא יכול להפוך אלים ומסוכן, הוא יגנוב יפרוץ ואולי יהרוג בשביל להשיג את המנה. אבל עדיין החוק לא יכול להתייחס אליהם כחיות. לא יכלאו אותם בכלובים אלא בתאי מעצר, ולא ישמידו אתם וישליכו אותם לייאור, מקסימום לצינוק על התפרעות.
ישן 27-08-2008, 13:52
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

חבר מתאריך: 09.03.04
אז בגלל שנרקומן לא עונה כדבריך להגדרה של "משפחות פשע"...
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "אתה קצת שבוי בסטיגמות, ויש גם..."

הענישה כלפיו צריכה להיות פחות חמורה?..
מעניין !

מבחינתי אותו נרקומן טפיל לא רק שאיננו פרודוקטיבי הוא גם בגדר מזיק !
הוא חי מקצבאות שממומנות מכספי משלם המיסים בה בשעה שהוא פוגע באותו "משלם מיסים" !
לי אישית לא פחות מפריע אותו נרקומן שיפרוץ אלי הביתה ויגנוב ממני או לחליפין מרכבי מאותן משפחות פשע שחיות כאן חיים נפלאים בחסות פרצות בחוק ואימפוטנטיות של מערכת האכיפה והמשפט !

כשאתה כותב את השורות האלה :
..."לצורך העניין נרקומן מאבד צלם אנוש כאשר הוא מתקרב או נכנס לקריז. הוא יכול להפוך אלים ומסוכן, הוא יגנוב יפרוץ ואולי יהרוג בשביל להשיג את המנה. אבל עדיין החוק לא יכול להתייחס אליהם כחיות. "

אני תוהה כאל מה בדיוק החוק כן צריך להתייחס אליו ? !

בימינו מרבית תחומי הפשיעה קשורים קשר ישיר לסמים, זנות, פריצות , גניבות ואפילו אונס !

לא נותר לי אלה לייחל ליום בו ישכילו להבין כל הרחמנים בני רחמנים שאולי ענישה כמו במדינות המצטיירות בינינו כנחשלות יכולה לדלל קצת את הכמות של אותם חלאות אדם שחיים כאן על חשבונינו תורמים רק לעצמם ולכיסם ומזיקים לכל היתר !

ולו רק בכדי לגרום להם לפחות לחשוב פעמיים לפני שהם מבצעים את מה שהם מתכננים לבצע.

אבל זה לצערי לא יקרה כבר, נהפוך הוא המצב רק ילך ויחמיר בשם ההומניות, הנאורות וזכויות האדם באשר הוא וגם אם הוא אנס ורצח....
ישן 27-08-2008, 14:15
  מצפון מצפון אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "אז בגלל שנרקומן לא עונה כדבריך להגדרה של "משפחות פשע"..."

מה שמעניין זה איך הבנת שהענישה צריכה להיות פחות חמורה ?
ציטוט:
על הריגה בפגע וברח צריך לשלם את המחיר, מאסר ממושך והרחקה מהחברה.

אני הבדלתי באופן הטיפול של המשטרה אבל לא בחומרת העונש.
יש אלפי ואולי עשרות אלפי נרקומנים ואקס-נרקומנים, שחיים להם חיים מחורבנים על גבול האנושיו, לא מזיקים לחברה יותר מדי ומזיקים בעיקר לעצמם. חלקם לוקחים קוקטלים חזקים יותר או פחות או סמים חזקים יותר או פחות, אבל לא דרסו ולא ידרסו (חו"ח) אף אחד.
התיוג שלך מהיר מדי ואכזרי מדי.
צ לי על הביקורת, אבל ההתנשאות שלך לא תעזור אלא רק תלבה את הכעס. מה עניין חודש ולא חודשים ? חלק מהחברים הטובים שלך כותבים ומדברים בשגיאות כתיב, הם נרקומנים ? אז ההיפך לא מתבקש.
אתה מערבב פה תחומי פעילות, ואין ספק שכשאזרח רוצה לישון בשקט לא מעניין אותו איזה גוף שוכב מתחת לחלון שלו במארב לפשע. הוא רוצה לישון בשקט מצדו ששר המשטרה יארוב לפורצים.
אבל בטיפול בפשע יש להבדיל בין אוכלוסיות ולטפל בהן כל אחת על פי שיטתה. וכך גם נעשה.
אם כמה שזה קורץ, אתה לא רוצה לטפל בגנבים כמו באירן או אינדונזיה. אין ספק שגנב בלי יד יגנוב פחות בפעם הבאה. אפשר גם להכניס את המלקות של סינגפור. הכי נחמד יהיה אם נתחיל לתלות פושעים בכיכר העיר. זה יספק עבודה גם לסדרני הקהל וליצרני החבלים והעמודים , בנוסף לניקון העיר מפושעים.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:53

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר