29-08-2008, 19:46
|
|
|
|
חבר מתאריך: 14.01.07
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי mulerman2
שלום אני משרת בחיל המודיעין כבר חצי שנה ומעוניין לעבור לתפקיד אחר בתוך היחידה ויש לי על זה כמה שאלות:
1. מה הסיכוי שיותרו לי על התקן ויתנו לעבור תפקיד?
2. לפני הצבא התמיינתי לתפקיד אחר בחמ"ן ועברתי את המיונים אך לבסוף בחרתי בתפקיד בו אני עכשיו (טעות). מה הסיכוי שיתנו לי לעבור לתפקיד הזה? לא אכפת לי לעבור שוב פעם ראיון אישי וכאלה....
3. האם במסגרת המעבר תפקיד אני אוכל לעשות קורס נוסף? או שיש הקצאה לקורס אחד לחייל?
4. מה הפרוצדורה שעליי לעשות אלמנת לנסות ולעבור תפקיד ואיך עליי להגיב עם המפקדים מנסים לסבן אותי?
5. כעיקרון חיל המודיעין צריך להשאיר אותי בתוך היחידה, מה הסיכוי שאני משוחרר מהתפקיד שלי עכשיו ולא מגיע לתפקידים אותם רציתי (זה לא דרישות בשמיים) וניהיה אפסנאי, מש"ק, משהו ביחידה?
תודה מראש....
|
בניגוד לתגובות אחרות אני דווקא מבין אותך ומוכן לעזור.
הדבר ראשון שאתה צריך להבין הא שלפעמים הפחד מהשינוי יותר קשה מהשינוי עצמו.
אתה לא מעוניין? אתה לא מרגיש ממוצה? לך דבר עם המפקד שלך. בשביל זה הוא שם וגם הוא לא ירצה חייל מתוסכל.
אבל מצד שני אתה צריך להבין שזוהי המערכת הצבאית ולא תוכל להשיג כל מה שתרצה או כל מה שאתה מתאים אליו.
לפיכך נסה לעשות את המיטב, אל תהסס להיות ישיר וכנה (במקומות המתאימים), ולעולם אל תרגיש שהחמצת משהו, רק משום שפחדת להגיד את מה שעל ליבך.
הסיכויים שישימו אותך בתור תפקיד של אפסנאי ודומיו קטנים מאוד, משום שלא נוטים לעשות כאלו דברים בחיל.
בהצלחה, וספר לנו מה קרה בסוף!
UAL
|