לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-08-2008, 23:21
צלמית המשתמש של נחש מורעל
  משתמש זכר נחש מורעל נחש מורעל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.05.06
שלח הודעה דרך ICQ אל נחש מורעל שלח הודעה דרך MSN אל נחש מורעל Facebook profile
תפקידים מעניינים במודיעין | מי מכיר?

סיימתי מסלול בשקד גבעתי ועכשיו אני מנסה לעבור למשהו מעניין במודיעין. אם וכאשר אני יגיע לשם אני יצא כמה שיותר מהר לקצונה שם (כמיועד לקצונה... מה לעשות...) מה שאומר שאני צריך ורוצה למצוא תפקיד כמה שיותר מעניין.

מה שאני מחפש בעצם זה תפקיד מעניין ביחידת מודיעין כלשהי בעיקר משהו שקשור לערבית/מזרחנות וכדומה...

אמור להיות לי שיחה עם המג"ד (והמח"ט כנראה) של גבעתי בזמן הקרוב. הם הולכים לנסות לשכנע אותי להשאר בחטיבה כלוחם אבל אני רוצה לשנות כיוון למודיעין.

מי שיכול למנות לי כמה וכמה יחידות/תפקידים מעניינים בתחום שכתבתי למעלה מוזמן לכתוב פה ואם זה משהו שלא כותבים בראש חוצות אז בפרטי.

תודה!

אגב, יש לי כמה מקורות שאני יכול לנסות להפעיל לטובתי (כמו קמ"ן פלס"ר גבעתי - חבר טוב), לכן טוב לדעת מראש מה לבקש.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-08-2008, 01:03
  gixxer gixxer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.05
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי נחש מורעל שמתחילה ב "- אתה יודע להגיד לי בכמה..."

תפקיד הקמ"ן הוא לדאוג לכל נושא המודיעין בגדוד..התרעות,ידיעות,הערכות מצב וכו'.הוא צמוד למג"ד ובדרך כלל כל מבצע שהמג"ד נכנס אליו גם הקמ"ן נכנס איתו..תריץ חיפוש בפורום יש מספיק מידע על תפקיד הקמ"ן.

לפי מה שאני יודע לא חייב רובאי 08 כדי לצאת(אפשר לצאת לקמ"נים גדודיים דרך מעוז אבל כדי להיות קמ"ן גדוד בחי"ר עדיף לצאת למגמת להב(המגמה שכל הקצינים הקרביים עושים) ולעשות השלמה במודיעין.(כדי לצאת לבה"ד1 במגמת להב לא צריך רובאי 08 לפי מה שאני יודע..גם תותחנים ושריון עוברים מגמת להב ואני מניח שהם לא מוכשרים 08).
יש המון תפקידים מעניינים במודיעין..חוקר מודיעין זה תפקיד נחמד לדוגמא שאפשר להגיע אליו בלי קורס..אם תשאל אותי בתור אחד שמשרת במודיעין??עדיף להיות לוחם.
כנראה כל אחד ואיך שהוא רואה את זה

נוב 07.

ישן 30-08-2008, 21:25
צלמית המשתמש של נחש מורעל
  משתמש זכר נחש מורעל נחש מורעל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.05.06
שלח הודעה דרך ICQ אל נחש מורעל שלח הודעה דרך MSN אל נחש מורעל Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי kobbar שמתחילה ב "למה בכלל הוא חושב שיעבירו..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי kobbar
למה בכלל הוא חושב שיעבירו אותו אחרי הכשרה בקרבי,
פתאום סתם ככה כי הוא מבקש,
לקורס מודיעין ערבית?
באיזה סרט הוא חי!?

זה ממש ממש ממש לא יקרה.

זאת השאלה שצריך לשאול.

למה הוא שואל את כולם חוץ ממי שכתב את השרשור?

למה אתה חושב שאני סתם מבקש? אתה בכלל מכיר את הרקע שלי לבקשה כזאת?

אתה חושב שאני לא יודע שאי אפשר סתם ככה להגיע לקורס מודיעין ערבית? מי אמר שאני בונה על זה?

אם חייתי בסרט אי פעם הוא כבר חזר לבלוקבסטר כבר בגלגול הקודם שלי והוא כבר לא נמכר בחנויות...!

זאת התשובה שצריך לתת!

אגב, אם אתה רוצה לדבר כמו בן אדם אני מזמין אותך לפנות אליי בפרטי אני מוכן לענות לך על כל שאלה כי לא הכל מקומו להכתב בפורום. הפורום הוא לא צ'ט פתוח לכל צ'יטוט שרוצים.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:39

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר