לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-09-2008, 20:41
  Darakan Darakan אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.04.04
בעיות עם 3Com 3CRWER100-75

זה סיפור קצת ארוך, אבל אספר את כולו:

השתמשתי עד כה בחיבור ישיר למודם הכבלים וחייגן, ושבוע שעבר כשהייתי אצל חבר, התחברתי לרשת האלחוטית אצלו בבית וניסיתי לשחק במשחק רשת כלשהו כדי לבחון את הרשת האלחוטית (לפני כמה חודשים השתמשתי בנתב של D-Link ששבק חיים (
הוא במילא היה גרוע ועשה מלא בעיות - DI-512), והמשחק באמצעותו ברשת סבל באיבוד Packetים תקוף). בכל מקרה, הייתי מרוצה מאוד מהתוצאה והחלטתי לרכוש בדיוק אותו נתב: 3COM 3CRWER100-75.

החלטתי לבחון עם הנתב עם אותו משחק, והתוצאה הייתה שונה לגמרי - סבלתי מ-Packet Loss כל שניה בערך, ולא הייתה אפשרות לשחק בכלל (ה-Pingים נמוכים, אבל זה לא עוזר לי). הנתב נמצא רק מטר מהמחשב (בשונה מאצל חבר שלי, שהוא נמצא במרחק 5-6 מטר ושיחקתי מצוין ובלי Packet Loss אחד).

זה לא קשור לספק שלי, כי אם אני מחבר את המודם ישירות למחשב, אני משחק בלי בעיה בכלל. ניסיתי להפנות כל חסימה ע"י הפיכת המחשב שלי ל-DMZ, אבל התוצאה זהה (בנתב הקודם לא עשיתי את זה, ועדיין המשחק היה שחיק, למרות ה-Packet Loss התקיף, אבל אין מה להשוות למה שאני מקבל עכשיו!).

חיפשתי בגוגל ושאלתי בפורום של תפוז, והמליצו לי להתקין את גרסת ה-Firmware 1.3ww (הנתב בא בגרסה 1.2), שגם אמור לטפל במספר בעיות בחיבור L2TP (שאיתו אני מתחבר לאינטרנט זהב). כמו כן הציעו לי להחליף ערוץ לתקשורת האלחוטית כי סביר להניח שיש לי התנגשות עם נתב אחר.

מכאן כבר לא הצלחתי לבדוק האם שינוי הערוץ אכן עזר, כי מרגע התקנת ה-Firmware (עידכנתי כמו שצריך), הנתב לא עושה בכלל מאמץ להתחבר לספק. ישבתי בטלפון עם אינטרנט זהב בנסיון לבדוק שאכן ההגדרות שהכנסתי נכונות, ואפילו ניסיתי להתחבר דרך PPTP - אך נציג השירות טען שהוא בכלל לא מקבל בקשה להתחברות ממני...

ניסיתי להחזיר הגדרות יצרן שוב, לנתק מהחשמל וכו', אבל שום דבר לא פועל - קצת מוזר לי שלפני שעה הכל פעל כמו שצריך וה-Firmware הרס משהו, אני די בטוח שאני מפספס משהו אבל לא ברור לי מהו. אשמח אם מישהו יוכל לעזור. תודה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-09-2008, 21:37
  RiU RiU אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.10.06
שלח הודעה דרך ICQ אל RiU שלח הודעה דרך MSN אל RiU
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Darakan שמתחילה ב "לגבי התגובה הראשונה, הבעיה..."

לא התכוונתי ל IP הפנימי של המודם.

האנטרנט של הכבלים בעצם עושה שימוש ברשת הפנימית שלהם ועל זה אתה מתחבר בחייגן VPN לספק האנטרנט שלך.
כלומר צריך שתיהיה מקושר קודם כל לרשת של הכבלים בשביל שיהיה חיבור לאנטרנט.
בעצם חיבור לרשת הכבלים אתה פשוט מאוד עושה ע"י חיבור המודם לרשת של הכבלים בכבל הRF המפורסם מצד אחד לחיבור שבקיר, מצד שני למחשב . השרת של הכבלים מזהה את הכרטיס רשת שלך דרך המודם לפי המאק שלו ומספק לו כתובת IP. וכך בעצם אתה מחובר לרשת של הכבלים מה שמאפשר לך להתחבר עם חייגן VPN לספק האנטרנט שלך, כמובן שזה הסבר חלקי ולא מפורט על רגל אחת לאיך המערכת עובדת אבל זה יספיק לנו לעת עתה.
השאלה הגדולה היא אם השרת CMTS של הכבלים מזהה את המאק של הראוטר שלך ומחלק לו כתובת IP דרך המודם. אם לא אז מן הסתם שלא תוכל להתחבר לאנטרנט , בשביל לבדוק זאת נעביר את הראוטר לתצורה של DYNAMIC IP במקום L2TP כדי לראות אם בכלל אנחנו מקבלים כתובת IP מהמודם. ואם לא אז תנהג כמו שציינתי בפניה מעל!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:34

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר