מישהו יודע איך אני עושה מועדפים בפיירפוקס?
אין לי מושג על אלו אשכולות אתה מדבר, אבל מאד כדאי שתנסה לחשוב למה ומדוע הם נעלמו במקום לחזור על הטעות. שאלתך ממש לא קשורה לנושא פורום זה!
למה יש לי הרגשה שגם זה ימחק? http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=423187
..
יש הבדל בין לנעול לבין פשוט למחוק את האשכול, בלי להשאיר זכר והסבר, וזה במקרה שלי מה שקורה כבר כמה פעמים
Bookmarks->bookmark this page-> OK זה הרגיל, אם אתה רוצה שהאייקון יופיע מתחת לשורת הכתובת תלחץ על: Bookmarks->bookmark this page->folder->bookmarks toolbar-> OK בהצלחה!
202 נוב' 08
קודם כל תודה, עכשיו אני עשיתי מה שכתבת ואז אני לא יודע בדיוק איך להיכנס לזה, איפה זה נמצא? בעיקרון מה שאני רוצה שיקרה זה שהמועדפים שלי ישמרו בתוך שורת הכתובת, אבל זה לא קורה גם כשאני עושה את הפעולה השנייה שציינת, איך בכל זאת?
יש את הכוכבית לביצוע מהיר של שמירה ולחיצה שנית עליו מאפשרת להגדיר אפיה תתבצע השמירה וכמו כן , אם יש לך בעיה עם אשכולות שנמחקו , אתה יכול פנות אלנו המנהלים קוביבי ואנוכי ... כל עוד זה לא ספם טהור אנחנו לא מוחקים - זו המדיניות !
מבדיקה שביצעתי - שום אשכול ממך לא נמחק בפורום הזה. - כותרת לא ענינית - אנא קרא את דבר המנהלים < אשכול ננעל > - שאלות על תוכנות מקומן בפורום תוכנה - אנא קרא את דבר המנהלים < אשכול ננעל >