לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-09-2008, 21:14
  skelz skelz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.10.03
שאלה עומד לסיים שירות, מפקד החידה מתנכל לי. מה לעשות?

בסוף החודש הנוכחי אני עומד להשתחרר
אני משרת בחיל האוויר..
כמה נתונים לפני:

יום בחיל האוויר מתחיל ב 7:30
ולרשותי 11 ימי חופשה צבורים
היום התאריך הוא 9/9. ואחזור לבסיס ב 25 על מנת לבצע קלירנס

הסיפור והממצאים הם כאלה,
בחודש שעבר, בסיכום ראיון עם מפקד היחידה סוכם שאני אצא לחופשה בתאריך 14/9
כל זה בוצע לפני מעברי לבסיס חדש שבו תנאי השירות שלי ירדו משמעותית מבחינת יציאות ואיכות מגורים שהובטחו כמגורים חדשים. והתקבלו מגורים ישנים, לא משופצים.. ודיי מגעילים מכל בחינה אפשרית..

היום, מפקד היחידה אומר שהוא לא יקח ממני שום יום חופשה, אך במקביל דורש שאני אסגור את השבת הזו. אם אצטרך לסגור אותה, אגיע לביתי ביום ראשון בשעה 13:00, משמע.. שחצי מיום החופש עליו אני חותם הלך לעולמו והצבא גונב ממני את החופשה שלי

* אני באמת רוצה לפתור את זה בצורה יפה וחוקית, נלקחו ממני מספיק ימי חופשה במהלך השירות שלא יכלתי לצאת אליהם עקב מחסור בכוח אדם ואני באמת רוצה לקבל פעם אחת לשם שינוי את כל ימי החופש שמגיעים לי, מה עליי לעשות?

* האם הוא יכול לשפוט אותי ביום השחרור שלי? במידה ולא אלך?

* אני יכול לבקש להשפט בבית דין צבאי במידה והוא יכול לשפוט אותי וכנראה שהוא יעשה את זה.. אבל אז אני אהיה משוחרר, מה קורה הלאה במקרה כזה?

ועוד שאלת קרש, האם כאשר אני בחופשה, אני יכול לנוע על מדים בלי להתגלח?
תודה

נערך לאחרונה ע"י skelz בתאריך 09-09-2008 בשעה 21:27.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-09-2008, 23:42
  skelz skelz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.10.03
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי עידו403 שמתחילה ב "אתה רוצה להתקטנן על חצי יום חופש"

עידו,
סוג השירות שלנו הוא שונה, וכמו כן גם תקופת השירות
חייל הממלא את חובתו הוא גם חייל העומד על זכויותיו.
ולכן אני סבור שהיית צריך לעשות משהו בנידון לזכאות החופשות שלך

כרגע אני במצב שבו אני ממש לא נהנה משירות הצבאי שלי ואפילו סובל ולכן אני מאוד מעוניין לקבל את החופש שמגיע לי במלואו

זה לא בקטע של להתקטנן, נתתי המון בשירות הצבאי שלי.. ואפילו יצאתי ממנו עם נכות קלה
אחרי כל זה בן אדם בוחר לעשות "דווקא".. ודווקא לפני שחרור
אתה היית מגיב באותה צורה
ואני יכול להעיד לך שאני כבר מתחרפן מרוב עצבים..
וזו הסיבה שאני שואל את מה שאני שואל
כי אני באמת מנסה למנוע מעצמי להגיע לקצה ולעשות דברים שיגרמו לשתי הצדדים להתחרט עליהם

נערך לאחרונה ע"י skelz בתאריך 09-09-2008 בשעה 23:44.
ישן 10-09-2008, 10:36
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 מנהל golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי skelz שמתחילה ב "עידו, סוג השירות שלנו הוא..."

אני לא חושב שיש לזה קשר לסוג השירות ובטח שלא לתקופה.

אני מניח שזה קשור לאישיות.

ובאמת אם הצרות שלך בחיים זה חצי יום חופש והמגורים שלך לא חדשים, החיים שלך טובים.

מעבר לכך, הצבא לא גונב לך כלום, אם תזכר בכל השירות הצבאי שלך יצצו לך המון פעמים שיצאת לפני הזמן כי לא הייתה עבודה, לפעמים אולי אפילו יום קודם, ומעבר לכך, כל החמשו"שים שיצאת (או אפילו יציאות טובות יותר) הן בגדר צ'ופר. חייל זכאי ל24 שעות חופשה בחודש, כל דבר מעבר לכך זה צ'ופר.

אראל סג"ל

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
ותודה לדורון

ישן 10-09-2008, 22:32
  YHS YHS אינו מחובר  
מהנדס אווירונאוטיקה, עוסק במגוון נושאי תעופה שנים רבות

חבר מתאריך: 17.07.05
שמע, אתה בכיין רציני
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי skelz שמתחילה ב "אין פה שום התבכיינות, אני..."

נודניק וגם קוטר.

הצבא "גנב" לך 7 שעות? אתה במשך כל השרות לא "גנבת" קצת לצבא? תמיד היית מסודר למשעי? תמיד היית עם דיסקית? תמיד מילאת את כל מטלותיך במאה אחוז?

אספר לך על חייל בחיל האוויר שכמוך עבר בסיס. אולי אפילו לאותו בסיס (נבטים). הבחור היה צריך להשתחרר שבוע לפני המעבר. הוא הסכים לשרת שלושה חודשים נוספים כדי לעזור ליחידה במעבר. בלי בלבולים ובלי בכיות.
אז לך, תתבגר, בלי בכיות. עוד "יגנבו" לך הרבה במהלך חייך ה"אזרחיים". אם תלמד להיות בכיין וממורמר ותסגל לך את ההרגל הזה -אף אחד בשום מקום עבודה לא יסבול אותך ואולי תהיה עם אולקוס בגיל 30. (בינינו - כנראה שאתה כזה והמפקד שלך מכיר אותך וכבר נתקל בך - כך שהוא "נותן" לך קצת בראש וכנראה שמגיע לך).

יאללה, צא גבר.
ישן 11-09-2008, 10:18
  fatsrir fatsrir אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.02.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי skelz שמתחילה ב "עומד לסיים שירות, מפקד החידה מתנכל לי. מה לעשות?"

למרות שזה מרגיז אותי, אני אתייחס רק לשאלות שלך.

1)כן הוא יכול לשפוט אותך ביום השיחרור וגם מותר לשפוט אותך עד חצי שנה אחרי השיחרור
2)אם המפקד שלך ירצה לשפוט אותך אז הוא ישפוט אותך, וכפי שאמרתי אפשר לזמן אותך למשפט עד חצי שנה לאחר השחרור על אותה תלונה שקיבלת בזמן השירות, במקרה שאתה מבקש להישפט מול בית דין צבאי (וזה אומר לי שאתה יודע שיש אפשרות כזאת, אז זה גם אומר שהיית בלפחות משפט אחד בחייך הצה"ליים - המממ מפתיע...), אז לא ישר שולחים אותך לבית דין צבאי, אלא ממנים קב"ד (קצין בודק) שנותן את המלצתו לאחר 48-72 שעות האם התלונה מתאימה לדיון בבית משפט צבאי, והוא כמובן יחליט שדבר מטומטם כזה לא מתאים לבית דין צבאי, אז הוא יעביר את התלונה עפ"י הנהלים למפקדו של מפקדך, ואם מפקדך הוא מפקד היחידה, אז מעניין באיזו דרגה מפקדו של מפקדך? ומעניין מה הוא יחשוב על כל הפרוצדורה שקרתה כאן? ואז הוא יזמן אותך למילואים בשביל משפט וכנראה ישפוט אותך לכמה (7-10) ימי מחבוש בפועל...

ומה אז תגיד על ה"7 שעות המבוזבזות" שלך?

מה שבטוח זה שלא יזמנו אותך למילואים יותר אף פעם...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:06

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר