לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-09-2008, 18:55
  elvis1977 elvis1977 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.07
"מזג האוויר ישתנה לחלוטין, כל בעלי החיים יימחו, ומהר מאוד כל כדור הארץ ייאכל"

ציטוט:
הניסוי הגדול בהיסטוריה, בו יימחצו חלקיקים תת אטומים, יתקיים בגבול צרפת-שוויץ. המתנגדים: "חורים שחורים יבלעו את העולם"

הניסוי הגדול בהיסטוריה יתקיים בגבול בין צרפת ושוויץ ביום רביעי הקרוב, ורבים סופרים את השעות לקראת מה שהם רואים כסוף העולם.

הארגון למחקר גרעיני של האיחוד האירופי (CERN) תכנן בשנים האחרונות ניסוי, שעלותו 7.7 מיליארד דולר, ומטרתו לגלות מה קרה לאחר שהעולם נוצר במפץ הגדול. לשם כך נבנתה מנהרה מיוחדת (LHC) בה ירסקו חלקיקים תת אטומים אחד לתוך השני במהירות קרובה למהירות האור.

השאיפה של המדענים היא לשחזר בעזרת מאיץ החלקיקים את הסביבה שנוצרה חלקיקי שניות לאחר המפץ הגדול, ואולי על ידי כך לגלות את הסודות הכמוסים בנוגע ללידת החיים. ייתכן גם כי יצוצו פרטים נוספים בנוגע לחומר הבלתי נראה שמחבר בין חלקיקים (dark matter), ומרכיב את רוב היקום.

החשש של מדענים אחרים הוא שהניסוי יפער שורה ארוכה של חורים שחורים קטנים שיגרמו לרעידות אדמה, לגלי צונמי ענקיים, ואף יבלעו את כדור הארץ על כל יושביו. לשם עצירת הניסוי, הם אף החלו לפעול באמצעים משפטיים, שבינתיים העלו חרס.

"מזג האוויר ישתנה לחלוטין, כל בעלי החיים יימחו, ומהר מאוד כל כדור הארץ ייאכל", אמר המדען הגרמני אוטו רוסלר ל"טיימס אוף אינדיה". "אם אתם יכולים לצפות בניסוי מהירח - תעשו זאת. זה יהיה הארמגדון התנ"כי, כשגם ענן מאש עשוי לפרוץ".

http://news.walla.co.il/?w=/2/1342556

אולי בגלל זה אהוד ברק מוכר את הדירה?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-09-2008, 19:45
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
תארו לכם ששרון יתעורר אחרי ה"מפץ" המחודש.. :)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי elvis1977 שמתחילה ב ""מזג האוויר ישתנה לחלוטין, כל בעלי החיים יימחו, ומהר מאוד כל כדור הארץ ייאכל""

שרון : היי היי.. מה קורה פה.. למה כל כך חם בחדר שלי.. וכשחושבים על זה איפה אני בכלל ??!!
אחות רחמניה : אריק! סוף סוף התעוררת! כל כך חם פה בגלל שהשוויצרים האלה עשו מפץ גדול.
שרון : מפץ זה הרעיון הגאוני שלי! ששלללי! אני כבר אראה להם!
אחות : אתה כבר לא יכול להראות להם, כולם נשאבו שמה לחורים השחורים שהם יצרו
שרון: אז מה יש עכשיו במקום שוויץ
אחות : גבינה שוויצרית!
שרון : עשית לי חשק לאוכל עם כל הדיבורים האלה, אפשר לקבל צהרים???
אחות: בטח מר שרון , תרצה קציצות טופו ברוטב קוקוס או שניצל סויה בציפוי פירות יער?
שרון : אחות, אני אפילו לא מבין מה את אומרת , תביאי לפה מהר שניצלים עוף , 2-3 סטייקים ואיזה שווארמה לקינוח
אחות: אריק , אין בשר, כל בעלי החיים נמחו במפץ!
שרון: אוי ואבוי, לפחות יש פחמימות? פסטה? אורז תפוחי אדמה?
אחות : גם זה לא , כל כדור הארץ נאכל
שרון: אז איפה אנחנו?
אחות: סניף הירח של איכילוב , השנה היא 2020
שרון: ומי מנהל את מדינת ישראל
אחות: אין פה מדינת ישראל
שרון: כי הכל נמחה??
אחות : לא, כי השארת אחריך את אולמרט והוא היה כל כך גרוע שמינו אחריו את ציפי לבני
שרון: אוי ואבוי, למה התעוררתי??
אחות: טוב,נו, אתה לא באמת התעוררת , זה סתם חלום
שרון : אז אולמרט לא כיהן אחרי, וציפי לא ראש ממשלה???!!!
אחות : נראה לך?? אפילו לדמיון של סיוטים יש גבולות..
ישן 08-09-2008, 11:34
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
הזמן לחזור בתשובה זה תמיד.
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "זה בידיוק הזמן לחזור..."

אבל אם זקוקים לעוד איזושהי סיבה, הנה סיבה טובה.

המחקר הזה זה בזבוז כספי צבור.

צריך מחקר איך עכשיו אפשר לנצל את אנרגיית השמש וכדומה בכדי לשמור על כדור הארץ ולשרוף פחות נפט וגז.

אבל במקום זה יהרסו קצת או הרבה של כדור הארץ, וינצלו אנרגיה וכסף למטרות שאין להם כלום למה שקורה כיום.

אי אפשר יהיה להוכיח מה היה לפני אלפי שנים. אם אי אפשר היה להוכיח האם הוחלפו ילדי תימן ונמכרו או שמתו מוות טבעי, או האם הילד התימני שבמקרה לא נגנב האם אכן הוא זה שירה ברבין או מישהו אחר היה שותף במעשה, איך אפשר יהיה לדעת מה היה לפני אלפי שנים?

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 08-09-2008 בשעה 11:50.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:59

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר