לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-09-2008, 09:21
צלמית המשתמש של Nailed
  Nailed Nailed אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.09.07
Facebook profile
עזרה|שיריון או תותחנים? התלבטות של הרגע האחרון. - צריך את עזרתכם

שלום לכם.
וודאי אף אחד כאן לא זוכר אותי... הייתי בעל פרופיל קרבי [82] אך לאחר זימון נוסף לאורטופד צהלי הוחלט על הורדה נוספת וכך מצאתי עצמי עם פרופיל 72.
עם הורדת הפרופיל לא נשלחה אליי מנילה חדשה המתאימה לפרופיל הנוכחי וכאמור חפרתי לצהל בכל מהלך החופש הגדול עד שלבסוף אתמול התקשרו אליי ועשו איתי את הדירוגים טלפונית.
עד כאן הכל בסדר והדירוג הנוכחי שביצעתי הוא:
תותחנים
מוד"ש
שיריון
הבעיה היא שכשהורד לי הפרופיל הבטחתי לעצמי שאני ישאוף להגיע לקרבי כמה שאני יכול שאם כן הקרבי הכי שאני יכול הוא שיריון, אבל כבן לטען קשר שנלחם בשל"ג ובעוד רבים אחרים אבא עושה בעיות ומבקש כל פעם מחדש "רק אל תחשוב על השיריון" הוא כבר יודע שסימנתי את זה כאופציה אבל עכשיו השאלה שלי האם להתחשב באמת או ללכת לשיריון וחוצמיזה יש לי את החשש של רמת הסיכון הכל כך עליונה בשיריון... :S
עזרו לי בבקקשה מה הייתם עושים?!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-09-2008, 17:43
צלמית המשתמש של NOV 02
  משתמש זכר NOV 02 NOV 02 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.07
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Nailed שמתחילה ב "אוקיי תודה לך. אין לי עוד..."

גם לי היה אבא שאמר.. שריון זה רק גריז.. עוצרים כל 10 דקות לחזק זחל... וכל מיני כאלה.
ואני רציתי שריון, אז לא הקשבתי, הגעתי לחייל ואני לא מצטער לרגע.

חייל איכותי ומחובר לקרקע, אם אתה בראש "לוחם.. לוחם.." אז בשריון תוך שנה אתה קצין
אם אתה רוצה כמובן.
מוד"ש הוא מקום מאוד איכותי עד כמה שאני מכיר, אבל לא כל כך "מחובר לקרקע".. (אולי ביטוי בעייתי.. אבל מבינים אותי...). תותחנים... לא יודע מה לומר עליהם.

ככה או ככה בכל מקום שתיהיה.. השמיים הם הגבול, תיהיה תותח ותגיע לאן שאתה רוצה, חפ"ק מג"ד.. חובש קרבי... מ"כ.. קצין... בקיצור אין לך כל כך מה לדאוג.

ישן 03-09-2008, 18:11
  MaKel MaKel אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.01.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Nailed שמתחילה ב "עזרה|שיריון או תותחנים? התלבטות של הרגע האחרון. - צריך את עזרתכם"

לך לשיריון באמת!
אני התגייסתי לשם אבל יצאתי אחרי כמה ימים בגלל ת"ש חחח
אני לא באמת יכול להגיד לך מה ב100 אחוז יותר טוב,אבל אפשר להגיד ששיריון יותר "קרבי"
לדעתי גם יותר מעניין,זה גם חיל מאוד מאוד משפיע בקרב,אל תקשיב לכל החברים שלך בטח או כל מיני אנשים שאומרים ששיריון זה חרא ויציאות זה חרא,זה שטויות,ואני מכיר 4 אנשים בשיריון שעל אף אחד מהם לא הייתי מאמין שיסתדר בקרבי וכולם שם שפיצים ומאוד נהנים,
לעומת זאת אני מכיר כמה חבר'ה בתותחנים שמספרים לי שהם תופסים קוו של ג'ובניקים ויוצאים כמו קרבי
אולי זה רק מקרה בודד אבל עדיין עדיף שיריון שם גם אתה אשכרה תהיה בשדה הקרב,ואני לא מזלזל בתותחנים פשוט הם יותר עורפיים,למעט יחידות מסויימות שלהם

אז שיהיה בהצלחה!
ישן 06-09-2008, 08:58
  Benor2005 Benor2005 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.04.05
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי fealls שמתחילה ב "אם תתעלם מרוב השטויות שנאמרו..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי fealls
אם תתעלם מרוב השטויות שנאמרו פה לגבי תותחנים אז תדע מניסיון שזה חיל מעולה, ויש בו, כמו שנאמר כבר בדיון הזה, המון מסלולים שונים ומקומות שונים שתוכל למצוא את מקומך בהם.
אבל מה שבאמת עושה לי את השירות בחיל זה האנשים המעולים שאיתם השירות עף מאוד מהר...

בהצלחה איפה שלא תבחר ואם תבחר בתותחנים אז ברוך הבא! =]

אף אחד לא הבטיח לו שהוא יצא למפקדים או יגיע למיתר או זיק או לכל גדוד אחר שהוא ירצה.
עם כל הכבוד לותיקות ואני יודע מה זה ותיקות. לדעתי האישית העבודה חרא ויש שם תקופות קשות ותקופות יותר קלות תלוי בעיקר בסוג הקו. נכון שיש שם אנשים איכותיים לרוב אבל אם אתה כבר הולך לקרבי אתה לא מעדיף ללכת לחיל או לתפקיד שתאהב אותו?
90% מהאנשים לא אוהבים את העבודה שם. אני לא אומר שכולם שבוזים אבל אחוזי השביזות לא קטנים.
אני לא הייתי שבוז שם אבל לא אהבתי את מה שאני עושה ולא הייתה לי מוטיבציה גבוהה.

זאת דעה אישית מן הסתם יהיו אנשים שיאהבו את זה פחות או יותר וזה גם תלוי בגישה. אם אתה תהנה מהשירות או לא זה רק תלוי בך.
צריך לזכור שצבא זה לא דבר שאמור להיות כיף.

נערך לאחרונה ע"י Benor2005 בתאריך 06-09-2008 בשעה 09:03.
ישן 06-09-2008, 08:37
צלמית המשתמש של MSR
  משתמש זכר MSR MSR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.04
צ'מע...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Nailed שמתחילה ב "עזרה|שיריון או תותחנים? התלבטות של הרגע האחרון. - צריך את עזרתכם"

אני עצמי משרת בתותחנים ואני חייב לציין שבאתי לצבא שבניגוד אלייך בגישה אדישה לגמרי ולא ממש ידעתי משו. אמרתי לעצמי "איפה שישימו אותי נזרום..."
הגעתי לתותחנים ולא ידעתי כלום על זה. רק שמעתי מסביב כל מיני הערות על החיל שנטחנים, מוסכניקים עם נשק, ג'ובניקים וכו'...
אבל אחרי כמה זמן וואלה גיליתי שזה אחלה של חיל שיש בו מלא אנשים איכותיים ביותר ומשמעת גבוה.
ותאמין לי שאתה עושה קווים בדיוק כמו כל קרבי ועובר הרבה דברים קשים כמו כל קרבי אחר. אז שלא יערערו לך את המחשבה שנייה על כך שזה לא חיל קרבי.
חוצמזה שתכלס תותחנים זה חיל שאפשר להתקדם בו מהר מאוד לתפקידים אחרים.

~O.G~

ישן 14-09-2008, 11:18
  משתמש זכר האדם שבטנק... האדם שבטנק... אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.01.08
שריון-חיל המשלב עוצמה,איכות לוחמים וטכנולוגיה.

אחינו היקר,
אין כל ספק: רק שריון!!!
ועכשיו אסביר.....
אני מפקד טנק בחיל השריון,יצא לי להיות בלבנון ובעזה, אין ספק שחיל השריון הוא החיל העיקרי בכל מבצע/מלחמה, ולא סתם קיבלנו ביום העצמאות האחרון את פרס הרמטכ"ל (כשגולני קיבלו את פרס האלוף שהוא חשוב ומבורך אך נחות בערכו),את הפרס קיבלנו על הפעילות החשובה שלנו ועל כך "שהורדנו" מעל ל-70 מחבלים בסיכולים ממוקדים.
אין יחידה בצה"ל שהורדיה בזמן כה קצר כמות כזאת של מחבלים.
לכן,אם אתה מחפש את האקשן,איכות הלוחמים,הטכנולוגיה ולא פחות חשוב,את הסיפוק, אני ממליץ לך בחום על חיל השריון.

ד"א:גם אם היה לך פרופיל 97 הייתי ממליץ לך על שריון-מנסיון!!!
ואם אתה חושב שאני מגזים אתה מוזמן לדבר עם חבר'ה מגולני שלחמו בלבנון ובעזה לצידינו ותיראה מה הם יגידו לך על שריון.

בכל אופן,שיהיה בהצלחה.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:07

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר