לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-09-2008, 20:11
צלמית המשתמש של CataliZe
  CataliZe CataliZe אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.03.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי FresherMan שמתחילה ב "גיוס לקרבי"

אני מתגייס לקרבי לא בגלל אידיולוגיה מסויימת ואני בכלל נגד כל העניין הזה של למות בעד ארצנו
כי הדרג העליון הוא כל כך מושחט בכל ארץ שזה פשוט לא ייאמן.

אני מתגייס לקרבי א' בגלל שחברים שלי בקרבי ואומר את האמת אין לי רצון להקשיב לסיפורים המעניינים
שלהם בלי לדעת על מה הם מדברים.

וב', בגלל שאני לא רוצה 3 שנים להתקע בתפקיד פקידתי שאני יודע בוודאות שאני אשתגע בו.
ובגלל שאני פשוט לא בנוי לתפקיד כזה, אני לא יכול כל יום במשך 3 שנים לשבת במקום אחד, אני יודע
שזה לא מחייב אבל בכל זאת זה פחות או יותר מה שג'ובניקים עושים.

וג', אני לא אוהב להיות עם אנשים ששליש מהם הורידו פרופיל בשביל לקבל תפקיד קל יותר והשליש השני
פשוט חנונים לאללה והשליש השלישי רק אנשים סבבה, לא אוהב.

אלו הסיבות שלי ואני גאה בהם, כל אלו שרוצים להגן על הג'ובניקים או המדינה או אני לא יודע מה תחסכו, באמת, אני לא רוצה להגיב על זה בכלל.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-09-2008, 20:56
  צופה ורואה צופה ורואה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.10.07
הרבה סיבות אידיאולוגיות ומעשיות

התגייסתי לקרבי למרות לחצים לא קטנים עלי שלא לעשות זאת.
עשיתי את זה גם בגלל הרצון לתרום ומתוך אמונה שזה מה שצריך להעשות, למרות שבגיל 18 לא העזתי משום מה לומר את זה בקול רם.
היה כמובן גם את הפן האישי, לא רציתי לעשות בצבא את מה שאפשר לעשות בארחות, זה נראה לי אינפנטילי לשבת מאחורי שולחן או לנהוג, את זה אני יכול לעשות בקלות באזרחות-בצבא רציתי לעשות משהו שלא ניתן לעשות באזרחות.
בנוסף האמנתי ששירות קרבי יעזור לי בהמשך החיים בכל הקשור לבניית אופי והתמודדות עם קשיים- כיום אני יודע בוודאות שצדקתי.

מעבר לזה בכל הקשור לשירות לאו דווקא קרבי:
בקשר לדברים של catalizeעלביקורת על ממשלה כזו או אחרת, זה לא שיקול בעייני, אני מגן על המדינה והחברה שבה אני חי, ממשלות מתחלפות כל מספר שנים והדמוקרטיה שבה אני חי נותנת לי את האפשרות להחליף משטר כל 4 שנים או לחילופין להעביר ביקורת על המשטר באופן חופשי ולפעול לבחירתה של חלופה שבעייני היא יותר טובה או אף להכנס לפוליטיקה בעצמי וגם על זה אני מגן.
מבחינה עובדתית המדינות הדמוקרטיות הן מיעוט בעולם כיום.
בסופו של דבר המדינה שבה אני חי איפשרה לי לבחור את הממשל שלי, ללמוד באוניברסיטה, לעבוד במקצוע שבו אני רציתי לעבוד ולחיות באורך חיים אשר מקובל כסטנדרט במערב.
מבחינה עובדתית אמפירית אנו נחשבים למיעוט בעולם לאור כל הדברים האלו שאנו מסוגלים לעשות.
ברור שהמדינה לא מושלמת אבל אני לא יכול לבקר אותה אם אני לא מוכן לנקוף אצבע להגן עליה.

שלוש שנים שירתתי בקרבי ועד היום אני משרת בקרבי במילואים למרות קשיים במהלך הלימודים, העבודה וקידום הקריירה, זה אפשרי בהחלט. מה שמאפשר לי לעשות את זה זה האידיאל שאני מאמין בו בסופו של דבר ואחרי שנגמרו כל התירוצים שמספרים לחברים בסלון!

(ויליאם רארף אינג')
גם כאשר יגור זאב עם כבש-אני לא מציע שנהיה הכבש.
(אלוף מיל' עוזי דיין)

נערך לאחרונה ע"י צופה ורואה בתאריך 14-09-2008 בשעה 21:14.
ישן 15-09-2008, 01:21
צלמית המשתמש של Nailed
  Nailed Nailed אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.09.07
Facebook profile

אבא שלי היה טען קשר [טנקיסט] במלחמת לבנון הראשונה ובעוד הרבה מבצעים ופעילויות. במהלך המלחמה הטנק שלו חטף נ"ט לצריח ובנס לא נפגעו אנשי הצוות רק נגרם נזק לרכוש.
בקיצור למרות שבבית אומרים לי לא ללכת לקרבי כי לא שווה את זה ובלה בלה בלה אבל אני ממשיך את העבודה של אבא ושל בן דוד שמסיים עוד לא הרבה זמן את שרותו בעורב גולני ובקיצור, [אני לא יודע עד עכשיו על מישו שהיה במשפחה שלי בג'וב הבן דוד השני משרת היום בתותחנים ושאר בני הדודים שליפניו גם שירתו שם.]
אני מרגיש צורך להתגייס לקרבי, לתרום במידת האפרית מבחינתי וגם בשביל האתגר והאהבה לשטח.
אני לא רואה את עצמי עושה תפקיד פקידותי \ שלישות וכו' אם כי איני מזלזל חלילה בתפקידים אללו כי כל תפקיד בצהל הוא חשוב וכל אחד יבחר את הדרך בה הוא תורם.

נערך לאחרונה ע"י Nailed בתאריך 15-09-2008 בשעה 01:23.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:22

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר